Расизъм и от английска страна: Нарекоха играчите ни цигани (видео)

Българин доказа с видео, че такива подвиквания е имало не само от родната публика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаме добър отбор, красиви стадиони и многоброина и вярна публика не знам защо УЕФА не ни ще.

Обидно било, иначе за другите и сто тояги с малко.

НЕ е расизъм истина Е!!@

ни рисуваха по рейсовете като хлебарки и плашеха хората с нас не е обида

ще изпразнят Ъембли ? :)) Нека "сите" български фенове си признаят какво си мислеха за майките на нашите т.н. играчи национали :) Тогава ще имаме забрана доживот :)

Те на острова не обиждат само на мачовете. Правят го и по улиците...По-големи расисти от тях няма, а са тръгнали да се жалват.

Ко....не....

Спокойно, те нашите " футболисти" са толкова добри с англииския, че не са разбрали, че ги обиждат...

Най - добре е българския отбор , обиден да напусне терена !

Какъв расизъм, то си е истина

УЕФА, санкции кога, какви? Ама нали са богопомазани ингилизи, та санкции най-вероятно га пръдне гущер на зелена поляна, нали? Да ви го набутам в джендърските усти. И майките, майките!!!

Опа, ето че монетата имала две страни, както и истината. Ха сега БФС и щаба на националите да заплашат, че ще изведе отбора, ако еди кво си... Най - много да загубим само с 0-3 служебно :)

Сещам се, в "Куентин Дъруърд" на Уолтър Скот преследваха циганите само защото са цигани и ги бесеха без съд и присъда.

Да попитам, че съм забравил. Когато английският пиян фен на Ливърпул, осакати български гражданин на работното му място, само защото на агитката и се искало да отпразнува европейската титла, като се напие до безпаметност, колко от трибуните на отбора останаха празни и за колко мача? А розовокожите, предците на които ловяха африкански аборигени в джунглата, че да ги продават като роби и даже не си правеха труда да се интересуват от общностната им принадлежност, и за по-лесно казваха на всички "негри", да не се правят на ощипани, и да ни приписват негативите на расизма, дето те са го измислили.

На стадиона всеки вика каквото иска.Майната на всички,там е отдушник.

Самочувствието на тези англичани няма граници. Отделно, че европеийските институции им се кланят от години. Нивото на културата на английските запалянковци е известно. Основната част са индивиди с крайно ниско ниво във всяко отношение - интелектуално психично и т.н. Млад англичанин уби невинно момче в центъра на София. Примери безброи. И тези господа заплашват да напуснат мача, ако.... По добре да не идват в България,, да напуснат Европа без споразумение и да се борят със себе си...Инерцията от миналото крепи тази страна.

Имаме си поговорка "Хубава работа ама циганска".Добри намерения и идеи, но с калпава изработка. Ами точно така може да се определи играта на футболния ни "елит". Бала имал добри идеи но на терена резултатът е друг.

Какво ще бъде наказанието на лицемерите? Много е лесно да се нападат по-слаби държави, англичаните имат много опит с това.

Да играят пред празни трибуни. ;)

Ми то си е така!

И аз бях на мача, взех си билет в централен сектор, където не чух българска реч. На мач като на мач! Подвикваха, подкрепяха своите, че нашите хич ги нямаше на стадиона. Според мен 90 % от стадиона беше зает за мое най-голямо учудване.

Сега го чух, след като видях на коя минута е. Според мен не е нашенец с този акцент. Хубавото е, че футболистите не чуват повечето от тези подвиквания и омразата си остава, там от където идва.

Даже не мога да го чуя

Чува се добре щот е от българската страна

lu4ka

В Англия на циганите им казват “цигани”. Не роми, римляни или ромеи. Просто цигани. Също така в Италия, Испания, Австрия, Франция и други нормални държави.

Е как така бре да наричаш някой циганин било обида? Все едно някой англичанин да се оплаква, че го наричат българин. Какво му е расисткото в това?

В 85-ата минута, когато този запалянко си тръгваше от стадиона, беше повикан от секюрити отряда и предаден на полицията, които са го арестували и завели до районното управление, разпитали са го, взели са лични данни и са го пуснали да си ходи.

Може да е всичко, но циганин в състава нямахме, имаше бразилци, но не и цигани, а че в техния играха англичани като маймуни си е факт

Браво, този гражданин е свършил работата на федерацията. Стана система, от страна на чужду федерации да ни изкарват расисти и вадят "доказателства." А ние- (Б.Ф.С.) спим.

Дегенерати обиждат на цигани. В Англия вероятно има и много интелигентни хора, но псуващите по мачовете са от най-жалката прослойка на обществото, почти толкова интелигенти както залятите до припадък с алкохол британски туристи на Слънчака.

След 1:08 на клипа ясно се чува бритишки дришняр да изрича "fucking gypsy". Танту за танту, дришняр за дришняр, празни трибути за празни трибуни. Така трябва да се процедира, ако е честна уефската пропаднала шайка от дегенерати и содомити.

Много са жалки УЕФА-джийските помияри, които само знаят да преяждат и да наливат още в дебелия си гъз, докато се правят на големи моралисти. Заради това, че един български дришняр, се провикнал нещо, дай после мача да е пред празни трибуни. Сега на видеото ясно се вижда, че и бритишки дришняр проявява расизъм, така че трябва да има и същите санкции спрямо тях и да играят и англичаните без публика на следващия си домакински мач.