17-11-2017 20-11-2018

Коментари

летял със самолет, попаднал в гръмотевична буря и пропадащ във въздушни ями, мога да кажа, че изпитаният страх, когато се кандилкаш във въздуха е несравним. така че не виждам нищо странно в казаното от това хубаво, талантливо момче. дори има неизказани неща със сигурност. никак не ми се иска да завършвам с традиционните жалейни думи, но нямам добри предчувствия. неговото също са били лоши предчувствия. показал се е като истинск мъж, което разбира се не утешава нито близките, нито приятелите.

Има много неизвестни в тази „случка”.

Защо говореха за някакво отвличане, тука случая е друг. Ясно е че самолета е бил най вероятно скапан и сигурно е паднал в морето. Самият футболист казва че нещо не е наред.

И тук пишете едни, дето нямат мисъл в главата.... Другите статии по случай четох те ли??? Самолета най-вероятно е частият самолет на собственика на клуба от английската висша лига в момента Кардиф Сити и е пратен специално за футболиста (все пак е рекорден трансфер за клуба 15 милиона паунда). Това е честа практика на собствениците на отборите, които притежават собствени частни самолети да превозват с него, даден футболист, когато направи трансфер от един в друг клуб. Това че самолета може да е имал проблеми или дефекти и пилота не се е усетил (да не можеш на три пъти да го вдигнеш да излети) е грешка на пилота на самолета, но откъде са го намерили да пилотира частен самолет.

Щом е имал проблеми да се издигне, защо не се е върнал ами е продължил?

Тоя има самолет - няма парашут ?? WTF... Па земи си един парашут за зор заман ....

Тия частните пасажери трябва да пътуват с парашут на гърба си,навремето Мохамед Али го е правил като летял на големи граждански самолети,макар там парашутът не би му е вършил реална работа,освен чисто психологическа.

Защо не е ползвал нормален граждански полет с голям самолет, а тази бръкма за двама?

Щото е гъзар,трябва да е на частен самолет,па макар и бракма.Очевидно,над тия двуместните няма ефективен авио контрол,наемат си частни пилоти пенсионери,а те по принцип трудно го вдигат самолета.

Само не разбрах, кое е "зловещото" в съобщенията на младежа, ама карай... Свикнали сме вече на журналистическата неграмотност и тъпотии!

От Дир всичко се очаква! Толкова неграмотни.......

Като е имал съмнение е трябвало да бяга през глава. Под странни звуци може да се разбират много неща, но понякога ако чуваш биене на валове от перка, определено минутите на машината са преброени.

КЪДЕ ДА БЯГА, БЕ ДЕБИЛ?!!!... Може би, да беше слязъл в движения, а?! Изобщо, гледаш ли какви тъпотии пишеш?!

tonk11

Ами пише, че е дошъл със същия самолет. Повече не е трябвало да се кчва на него.

...А може би, на "идване", не е имало "индикации" и "съмнения" бе, коУега!...

tonk11

"Сала е изпратен до летището от своя приятел и вече бивш съотборник - защитника Никола Палоа. Нападателят е пътувал със същия самолет от Кардиф до Нант и се е оплакал от качеството на полета. Споделил е, че самолетът издава странни звуци и е имал затруднения с излитането". Може коуега, ама като прочетеш статията друго излиза. Само трябва да я прочетеш.

Е като са знаели че падат и като е имало ОЧЕВАДНО радио и интернет връзка, защо няма SOS от пилота или да дадат координати и маршрут за да знаят къде да ги търсят. Тия приказки ми изглеждат на подготовка за някаква нелепа шега. Или просто журналистите не дават всички данни и диспечерските дани. Няма как самолета да лети без разрешителни и без навигация и връзка с диспечерите.

Къв е тоз пилот ,дет не може да дигне самолета

tonk11

Ми може в Англия да няма трибестан. Знае ли човек?

жалко.. но толкова ли не могат тия известни личности да пътуват с нормален самолет?

РЕДАКТОРА НИКОЛАЙ П. Не се излагай, стани и нека някой кадърен, който заради такива като вас не могат да се реализират...

със сигурност ще го премахнеш...

ТОВА Е НЕЛЕПО... Бог да му прости!

КОЕ, да МУ проти Бог?!... Че е умрял ли?!... Дано и на теб, ти прости Бог, че си тъп!

Абе, това момче след като е знаело, че нещо не е наред със самолета, защо се е качило, да го питаш! Жалко!

Ако е знаело? Но, не! Вероятно при полета разбира ставащото...

"Зловещи"! Що за идиот е писал това? Дори за спортен журналист е дъно.

хайде сега. Нали трябва заглавието да в фрапиращо, превличащо. Иначе няма да предизвика интерес. Така ги учат и така правят. А материала също се променя да бъде по-така. Съвременна журналистика по български се нарича това.

Постоянно чета неграмотни автори... То бива, бива, ама... Ето и затова ще ни критикуват и недолюбват другите...

малко неуместно ама като са броили пари от кардиф па той паднал по пътя между нант и кардиф ко прайм!? лев инс излаща ли застраховки нещо или олимпик да търсим? маргините и алексей пара ще броят ли или целио свет е мафия

Е какъв е тоя пилот - да направи 3-4 опита? То още при първия неуспешен трябва да му е ясно, че нещо не е както трябва.

нали нали !!! и аз им разправям какви пилоти са тея ама не ми обръщат Фнимание - форумен дърдорко глупак съм бил !!!

Е.ти сагата за ритнитопковец....

епа за Бг форумец ли да вдигаме патардия по цел свет !

Наистина не мога да разбера, колко лош и злобен си, след като едно момче си е отишло, а ти го квалифицираш, вече мъртъв

Да им е обица на ухото на другите. Стига с тези частни джетове, яхти, острови и т.н. Ако беше пътувал с Бритиша сега щеше да е жив. Лека му пръст.

ами да разбира се че бритиша от тренировка на следващия ден за друга ама немало полети на бритиша па си купил стар самолет с газова уредба от жигули - ама чааастееенннн

Кочериново е град!!!

След 3-4 опита самолетът бил издигнат. Бе това да не ти е магарешка каруца, че да тръгнеш въпреки сериозни проблеми

Трансфера пътувал към Кардиф.... О времена,о журналистика.

В спорта подобен израз е приет

Малко странно,да не те търсят,защо?!?!? Звучи,се едно се е предал,но и звучи се едно е отвлечен и накаран да говори глупости... Всеки ,ако има възможност в такъв момент би направил неща за да се спаси,би насочил спасителите,къде да го търсят,а тоя дори казва,че е по добре да не го търсят,има нещо гнило тук!

Няма нищо странно. Типично пубертетско говорене.

Пубер на 28 години?

Защо не - този и изглежда като такъв на снимките, освен ако журнализма не е променил 18 на 28. Жалко ,ама това е съдба. rip

Едва ли има нещо гнило - самолетът е дрънчал и момчето явно се е страхувало. Но няма много житейски опит детето - не се е сетило да каже, че няма да се качи в този самолет!