Разкриха мотиви и детайли за жестокото футболно убийство в Бразилия

Подивял заради изневяра съпруг измъчвал Даниел Кореа, преди да сложи край на живота му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жената е била леко пияна и си е легнала да спи. Футболистчето е влезнало в стаята и си е свалило фанелката, след което се снимал около облечената в спален комбинезон жена, за екстремно селфи. В един момент тя се събужда, вижда го разсъблечен до нея и се развиква за помощ. Футболисчето се стряска и уплашено се опитва да и запуши устата. В този момент мъжът и влиза, …. другото го знаем от резултата

И когато се събуди, приятелю - що да видиш - краката ти отвити :-)). Мен, много филми гледаш :-)).....

Да го оправдават и да я натирва и нея да си ходи отдето дошла и така. Ще ти дойде някакъв малоумник в къщата да оправя жена ти на рожден ден на дъщеря ти! Толкова като се кльопат има си хотели, те мега нагли тези. Хем пикльото е знаел какъв риск поема. Сам си е виновен.

straiki

повече няма да оправя маѝки на рожденички.....

Абе...Тая 50 годишна девица за пръв път ли се е таковала пияна в някоя от семейните спални? И не са я заподозрели досега даже.

Да, жестоко е извършено убийството - спор няма !! Сега да видим кой крив - кой прав !! Поканен е гостоприемно у дома на мангизлия, който е имал и властта на парите и възможността да поръча убийството !! Къде се крие причината ? Първо, в неговото безочие да извърши биологичните си щения и то с жената на баровеца - не с дъщерята !! Второ: защо глупака се снима и праща снимки на който и да било ?! Абсолютна глупост !! Трето: жена му заслужава линч не по-малко от извършителя !! Не е намерила глупачката сериозното жиголо да задоволи бразилския си нагон !! Да, сега тя ще си "ходи" още повече на главата след като оня глупак рендосва наровете на пандиза !!

Най-вероятно тоя футболист узобщо не е пуцал.Кой знае как успял да изкокорчи тая снимка. А развръзката си е нормална за диваци.

Времената много се промениха. Сега с модерните технологии можеш да си правиш всякакви снимки къде си, кой си изпецал, дори може да се получи сам да си правиш снимка малко преди да умреш от простотия. И през цялото време да стриймваш онлайн. А сега за жената на бизнесмена. Дали е свободна, щото любовника на парчета, мъжът в пандела? За един преател питам.

Какво й хареса? Няма нищо по-грозно от пияна и дрогирана жена, но май не подбираш. И като добавиш, че е дърта еблива бразилка, значи 70% шанс да е спинозна.

С таз дет си навирила крадците за кой ли път-печеливша!

Малее, тоя бил циничен към жените като наш Ричи Фитнеса. Ето това ги чака такива долнопробни мъжове.

От цялата история най- голяма е далаверата на " веселата вдовица"- любовника- накълцан, съпруга- в панделата, а тя пак ще си вее краката!

Този футбалер е бил изключително тъп ! Убиеца трябва да бъде оправдан, защото не може да е нормално в твоята къща да оправят жена ти, на рождения ден на щерка ти, докато има сума гости и ... ти да се правиш на весел от тази история ;) Жена му има 90% вина за случката, щом е позволила всичко това да се случи!

Номерът е да не те хванат.

първо я е "оправил" и после се е снимал с нея. той сам пише съобщение, че я е оправил и праща снимки. обаче на снимката тя откровено спи. интересно ми е откога изнасилените жени спят след секс? може да е дрогирана. тогава възниква въпроса защо убиеца домакин позволява на женка си да се друса в навечерието на пълнолетието на щерката?

търси накрая си го намира!!!

Баси диващините. Пък той, пък тя, пък разяреният рогоносец...Егати и идиотщината. Все едно чета Блиц.

прочетено и преразказано за старата версия на тази история: вече са заловили убиеца (нерегистриран) местен бизнесмен, Едисон Бритес Жуниор (38-годишен) - убил го е, както твърди, защото направил опит да изнасили жена му Крис, с която бизнесменът имал 20 години брак. Искал бил да запази" моралнатя цалост на семейството си". В медиите се появили твърдения, че футболистът бил гадже на Алана, но тя била отрекла тези твърдения. Убиецът е заявил, че не съжалява, арестуван е и в момента тече разслидване. Даниел бил поканен на гости от дъщерята на семейството Алана, която (празнувала РД18) и първа била чула крясъците на Крис (майка си), на които се притекъл бащата. . Според Бритес футболистът си е свалил дрехите и е нахлул в стаята на жена му. Мрачен и гнусен латиносериал. Заради една фуста - за която съпругът твърди, че е нямала нищо общо с убития. ----- И ето я женицата, дето била крещяла... на снимката. до любовника (с който нямала нищо общо).

ще ви се изясни картинката за шерше ла фам.

(това много ме впечатли, защото заподозрях какви точно крясъци са долитали от стаята на "изнасилената", заради които съпругът се е завтекъл в спалнята).

Егати новината,чак ме заболяха и моите генеталии.Обезателно това е най важното в момента.Браво Дир!?