17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега и някое изнасилване ако успеят да му лепнат (може и от преди 30 години) и всичко ще е ток и жица!

Джокович като е толкова принципен и не иска да се ваксинира,да се беше отказал да участва на Australian Open,а не да шмекерува. Тогава щеше да заслужава уважение. Сега е един тарифата с претенции за бранител на човешките права.

А последните (засега!) избори с машинките на Мадуро не са ли подправени ? А документите на харвардеца ? Давай ШПИГЕЛ ние сме с тебе...!

Интересно ще е Ноле да обясни с кой тест е пътувал за Испания:))) Много неприятна ситуация за австралийците, но като му извадят кирливите ризи, той сам ще си тръгне... без да е играл на турнира и с доста накърнена репутация.

Fake news

И от цялата работа Ноле не е заразен истински, т.е. много дим без огън!!! И това изнасилване е много съмнително, което уж били разкрили?! Като всичките "изнасилвания" на известни актриси от преди 20-30 години, и станали всичките известни и богати?! Оппаааа!!! Айде стига джендърски глупости, че ни писна на всички нормални хора!!!

Истински сърбин , на нас ни е ясен. Мисли се за по- умен от всички, как ще прецака системата. До тук разлика с родната картинка няма. Разликата идва от реакцията на Сърбия по случая. Като стена са зад него. Отворете заглавията на днешните им вестници. Ако беше тук , от Осанна до Разпни го щяха да са минали 5 часа. Сърбите хем са като нас в простотиите, но като трябва да са единни скачат всички за един и то срещу всички други! Това ни е разликата. Те са народ , ние сбирщина от крайни индивидуалисти. Всеки си е за себе си и мисли как да прецака другия. Може да се съберем заедно, само ако ни е изгодно да ли*ем задните части на някой…

Селски номера върти сърбина. Сега ще разбере, че това минава само на балканите.

Медиите,като тази, отдавна не са мерило за истинност. Който плаща ,той поръчва. Пък и щом е толкова "важен" Джокович, значи бърка на някой сметките. Все п

Ясно е, че всичко се разкрива. Както и да шмекеруваш. Но, в България някои неща са Божествена тайна. Предложение - да помолят "шпигел" да открие 1 Къде са 65 милиона, изнесени с чували от банка 2. Какъв е казусът с пачките он чекмеджето Сигурен съм, че бързо ще се справят. Ако не, да викнат сатрапите на бай Тошо и за 10 часа ще разплетат " загадките"

точно шпигел публикува "дневниците на xитлер", които се оказаха менте. шпигел има добра практика в изработването на фалшиви новини и медийни манипулации.

Остава да се появи и разследване на Вашингтон поуст, с което Джоката да бъде посочен като опасен за демокрацията в света

Шпигел , ...каквито са ваксините , такива са и сертификатите ...Тоест такава е и Пландемията ...или с две думи ..Такива са и медиите ...такива сте и Вие ...слугувате и разпространявате това което ви наредят,... за ПАРИ ! В тениса разбира се НЯМА толкова ПАРИ колкото имат "Илюминатите, от Глобалното Правителство"...тоест "Вашите началници"!!;) Абсолютно Безумие !;)

Правиш на границата ПСР тест и проверяваш антителата.. ЗНАЧИ не си болен и си защитен. Толкоз. Оставете Джокович а помислете за ИЗВИВАНЕТО на ръце от еврейската фарма мафи и ресоективно от техните инструменти - правителствата. Защо се млъкна за Уханският прикеп. Защо не се споменава как е ситуацията в Китай, като МАЙКА на вируса.

Счупихте тъпомера... PCR теста не показва броя на антителата!!!!

Познати балкански цигании, цял държавен медицински институт се оказа мангалско „тука има - тука нема” в служба на един простак с ракета, който си мисли, че закон не го лови.

Виж какво тъпчо. Ноле говори 6 езика за разлика от теб, Номер едно тенисист, който счупи куп рекорди, ДАРЯВА детски градини и болници за деца. А ти мижитурки долна умееш САМО да дрискаш при това в собствената ти мутра проста. Je espere que you wiil me comprendre very well. Понеже си прост ти го написах на 2 езика.

Комплекси.

Имаш сериозен проблем Капитан. Психологически. Няма лек за него. Трансплант на здрав мозък няма все още

Всички мангали говорят поне три езика. И кво . Останал си мангал и държавата му същата.

Да, ама с елементарни грешки и на двата ... Ходи после обяснявай, че другите били прости

J'espère-Когато се подиграваш на други за незнанието на езици ,а самият ти бъркаш.

Подцени Ноле Биг Брадъра, който има всичките пари на света, медиите му слугуват, специалистите са му на разположение, политиците му ибрикчийстват, 90-те% процента зомбита му ръкопляскат и му се кланят.

Хубава работа , ама сръбска. Ноле доказа , че нищо не е попил от джентълменския дух на тениса. Опитва се да го превърне в сръбски кафан . Миналата година се осра с организирания от него турнир и като всеки балкански мангау, на който друг му е срал в гащите , прехвърли вината на другия балкански „жентълмен” Гришо. Сега пак балкански номера. Манаглът со остава мангал.

"изкаран" ковид? Не е ли прекаран? Ох да бе статията е анонимна написана от" високо образован" екземпляр на щат в dir Само се чудя акцента от койе мйестенце на провинцията йе?

Щях да призная немското "Огледало", ако преди това бяха направили разследване за фалшивостта на "ваксините", "писиарите", отчитането на умрелите С "ковид", като умрели от "ковид", фалшивостта на "пандемията" (смъртните случаи не са достатътчно според критериите на самата СЗО, за да се обяви за такава), ако беше разследвала "компетентността" на шефа на СЗО (бивш етиопски счетоводител), конфлкита на интереси (служители на СЗО получават пари от фармафията), ако бяха разследвали "ефикасността" на маските... "ефективността" на мерките... И много други още, доста по-значими въпроси от сертификата на Ноле. Доста криво немското "Огледало".

Всичко това е чудесно. Обаче ако Джокович е истински горд антиваксър, достойната позиция щеше да е да каже: "Отричам пандемията и ваксинацията и няма да се ваксинирам!". И съответно да не отива в страна, която не допуска неваксинирани. А той се прави на балкански шмекер.

Не е като нАдал и сЕрина, да си зоба кротко, с разрешение на "съответните инстанции", без вниманието на"Шпигел" и другите "демократични", ама друг път, "медии".

Пак отклоняваш темата по нашенски.

Освен това винаги трябва да се подкрепят "нашите". Обаче тук го хванаха със свалени гащи. Съвсем отделен въпрос е какви са другите. Щом ги бие, едва ли и той е чист.

Същественото отклонение го правиш ти - не е Ноле проблемът на света, а идиотите, които го "разследват", обвиняват, арестуват....

Айде пак. "Нашите" са добри, другите са идиоти. Елементарно разследване на едно списание го разкри веднага. Още веднъж ще го кажа. Едно е да си против ваксинацията, съвсем друго е да мамиш. Тук ситуацията е еднозначна. Няма значение другите какви са. Все едно да кажеш: "Другите са лоши и затова аз имам правото също да съм лош." Или си достоен и постъпваш доблестно, или си шмекер. Джокович се изложи. Точка.

Шпигел и да не казва,аз си знам ,че сертификата му е фалшив.Нашенска си,балканска работа....

СЗО и да ми казва, аз си знам, че "ваксините" са менте.

На теб и мозъчното съдържимо, оскъдно такова и ракията ти са менте

Каква отрепка си, бедна ти е фантазията.

Мерзки твари са джурналистите, но колко хора могат да се похвалят с достойна работа!?? На някой от нас се налага да чистят обществени тоалетни!

да се праскат упгъзо ако сръбските медии започнат да разследват шпигел кой знае какво ще изкарат наяве от наркотици до содомия.......... ПЦР ТЕСТ-НЕГАТИВЕН И ДЖОКОВИЧ ПРОДЪЛЖАВА НАПРЕД......

Кефи ме! Западняците само лъжене ги оправя. С техните камъни по техните глави! Гледат те, хилят се всичко е ок, и зад гърба Ти, нож

колкото и да се опитват да изкарат някои историята като героична борба, сме свидетели на дребни балкански тарикатлъци в опит да вземе един балкански тарикат едни много пари от турнира. Допълнителната популярност също добре се осребрява за такива хора. А борбата е всъщност да се спрат едни хора да се опитват да бъдат по-равни от другите и да не саботират опитите стотици хиляди да бъдат спасени, защото ако мине номера, това също ще е една от последиците.

Целта оправдава средствата. Парите са си пари. Парите са най ценното нещо в живота. Всичко друго можеш да си купиш!

Няма смисъл да обясняваш. Тука са закърмени с чалга. Маймунките в джунглата имат повече морални ценности.

Дребните душици изпитват перверзна наслада. когато са много и са срещу един. Умират от страх цял живот ( или през повечето време) и не могат да си предсавят някой да каже "НЕ" на силните на деня. Имат много бързо усещане на кого да се подмажат . Ще си позволя да цитирам друг коментиращ от днес: "Наведените не мразят този, който ги навежда, а изправения."

Той не казва "Не!", а започва да лъже и маже.

Новобранец Има да се учат от тиквочев и прокуратурата още много. Безспорно сме водещи в измамите Кьовеши вече трета година и нищо

Трябва да му се отнемат правата. Такъв измамник и лъжец няма място в тура. Да не говорим, че съставянето на неистински документ е престъпление, за което се лежи в затвора.

Балкански хитрец!

Да! Балкански хитрец, но това не е обида! Многобройните ми контакти със западняците, ми доказаха че сме по умни, по красиви и по знаещи

Е като сме по умни и по знаещи защо сме на дъното по всичко ?

на години се азнимават с глупости...

Ноле бил нагъл! Какво да кажем за Макенрой , Кипьос, оня Пер Ха ха ха ха Игра за джентълмени. Смяях

Макенроу иска прекъсване да си завърже маратонката! Завързва я и казвахна съперника си: Хайде подавай, какво чакаш?

Сърбина ще замени тениса с пениса. Бой по лъжливите сръбски канчета

Даа, добре, "сърбина" има милиони почитатели, които са готови да платят милиони само за интуицията му, къде ще отиде следващата топка, а за твоето мнение не бих дал и 5 стинки. В този смисъл бих се доверил повече на него за качеството на ваксините.

Ебах ти малоумника - да пита тенесист за ваксини?! При това както се вижда и долнопробен лъжец... Но ти въпреки всичко кон с кспаци хахаха В какъв свят живеем, хората станаха толкова мързеливи, че вместо да си прочетат книжка или учебник сега ще питаме тенисистите за проблемите на имунологията. Пиши на Алфа да преименуват търсачката Гугъл на Ноле мухахаха. Много си тъп човече1

Тези грешки наш Гришо никога няма да направи. Всеки Ганьовец знае че в тази ситуация хвърляш шишето с ваксина в тоалетната и на хартия се водиш ваксиниран. Сума ти българи го правят. Дори и Гришо да не се сети - ще му го кажат. И влиза в Австралия за турнира на бел кон. Джоко, колко зелев сок и шльокавица трябва да изпиеш докато се сетиш на тази врътка…

Новак вече си аут от тениса, остава ти само пениса да си играеш с него, като наш Гришльо

Нема проблем, бро, искаш ли да ти пратя някоя от купите ми, които струват повече от цялото ти нещастно семейство, да си държите вътре кожичките от обрязаните генитали. И без това си имам по-важни и по- доходоносни работи от бягането по кортове, а и не мисля, че селяндури като вас заслужават да ме гледат. Under neon loneliness motorcycle emptiness, remember this one, bro, when you talk to me again, and you will!

Деба и лъжливите сръболяци деба! Ноле много си прост, за тази лъжа могат да ти отнемат всички шлемове и милиони, ще останеш с гол в ръката уй

За какво да лъже. Ясно показаха, че пристига на летището и декларира, че не е ваксиниран. И къде е шмекерлъка в цялата история? Буква по буква с поканата от организаторите и Австралийското законодателство, ако обичате! Нали се сещате, че човек притежаващ 9 трофея от този турнир, с милиони $$$, и милиони сърби готови да гладуват за него няма за какво да лъже. Като стигнете до неговото ниво ми се обадете!

Глупав балкански шмекерлък на иначе голям спортист, с което се посрами и повече няма да е това, което беше. Каквото нещо глупаво човек сам си направи никой друг по лошо не може да му направи

А като са толкова принципни от Шпигел, как се сдобиха с тоя сертификат, по редовен път ли? Едва ли Джокович им го е дал....

Дали са някое евро на корумпирани балканци и така:)

Няма никакво значение как са се сдобили, ясното е , че има тенденция. И ваксинираните заразяват, така че цялата история е пародия. Лично право на всеки е да си рискува здравето и живота, ако не иска да експериментира с експериментални ваксини, след като това не застрашава живота и здравето на ваксинирани и неваксинирани следва, че отношението към неваксинираните е тенденциозно.

Цялото досие с всички документи, предоставени от НДж бяха публикувани от съда в Австралия още в понеделник

Сигурен съм, че сертификатът е фалшив. Ганьовска работа и голяма излагация. Ако пък случайно не е, което много ме съмнява и тоя е бил два дена след като е бил заразен на масови мероприятия , значи няма какво да говорим повече. И при двата варианта е голяма излагация.

И какъв е проблемът? Доказано е че и ваксинираните разнасят заразата? Така че проблемът е някъде другаде, бро!

Да, могат да разнасят, но могат и да не разнасят, ако си останат вкъщи Също като неваксинираните Ама тоя нямада го бъде, ако не се развее из Белград, да се покажел колко е велик. А Дали някого е заразил, убил, дреме му Но естествено, преспокоен, просто защото не е боледувал. Вижда се и от реакциите на майка му в интервюто. През цялото време арогантна и каменна, при въпрос за теста взе да нервничи и ръкомаха. После неси спомняла кое и какво. ВЕрвам и ..синът и си дошъл за няколко дена, през които боледувал, ама тя изпуснала Изложи се яко и каквото и да печели ..петното си остава

Да бе човек, но си има правила. Това е проблема. Като не е съгласен да си стои в къщи или да ходи по протести, а не да се прави на циганин.

Западняците не могат да се примирят с факта, че спортист от бедна балканска страна, сърбин, православен, е номер едно в елитарен спорт като тениса, който те смятат за своя запазена територия. А на всичкото отгоре Ноле има собствено мнение и отстоява позиция по много въпроси, като например това да можеш да се ваксинираш доброволно, а не под натиск. Затова се търсят всякакви поводи и начини да бъде компрометиран медийно. Защото на корта не могат да се мерят с него, искат да го унищожат извън корта с всякакви средства. Подкрепям го.

Вярваш ли си сам на тия едни и същи лиготии лузърски?

А какво е това лузърски, нещо като джендърски ли?

И кой не-балканец тръгна да подава фалшива информация, измисля интриги и гьонсурати Или изпълниха условията, а тия които са против тях останаха вкъщи Сръбски тарикат..ама не минават навсякъде тарикатлъците

Айде по-полека с това "сръбски шмекер" и "сръбски тарикат". Ние тука един такъв си го избрахме за премиер преди 2 месеца.

Всички знаем че Шпигел казва истината. Джоко не е бил положителен на 16 Декември. Никакъв тест не е имал тогава. Сертификата от 16 Декември е фалшив. Защо Ноле трябваше да се излага така? Тази история ще остане до края на живота му и ще му вреди доста, защито показва що за човек е.

Шпигел, както и всички чифутски медии казват най-много 1/4 от истината! аз съм сигурен, че в Джокович има много повече истина от тяхната.

Spiegel ще го отнесат ама много яко

Има съд ако им измама и някой е ощетен да завде дело. За сега Джокович гледам е напред в резултата.

Ощетен е само Джокович, затова не смеят да го изгонят, защото ще ги съди за пропуснати ползи, разбирай, че ще трябва да плащат на два шампиона и неустойки на рекламодателите му.

Уважавам журналистическото разследване, но има фактори, които не отчитат и които може да са истина или не, но от тях изводите могат да са други. Да, това и аз го мразя, защото заради подобни версии остават престъпниците на свобода, но случая с Ноле е съвсем друг - няма права и грешна страна в този спор и нека най-после наделее разума и се добави малко респект към най-успелият тенисист и страхотен човек. Дано прекратят цялото безумие и оставят Ноле да играе. Не го разбирам с отказа да се ваксинира, но все пак е личен избор за всеки, а при него явно има и причина, поради която са му дали и медицинско изключение.

Рамус ми вкараха положителният тест за корона в системата на рзи след повече от десен дни от излизането му. И моят ли е бил фалшив? Ако да защо бях 14 дни карантина.

депортирали. При НД все пак става дума за милиони доларес....

В грешка бях, съдията е отхвърлил камселирането на визата му, тоест Новак може да остане, освен ако вътрешният федерален министър не вземе конкретно решение с което да я анулира. Ще се разбере утре. А Шпигел да си заврат те си знаят къде ! Не съм фен на НД, обаче австралийците си направиха гаргара с него.

Кириьоса е много готин и другия грък дето наебал гаджето на Мечо. Австралийски джентлементи сър!

Да, ок. Знаем че в Германия мразите балканци, особено когато побеждават. Шпигел да разследва простотиите в Германия и аферите на зелените политици примерно, включително педофилските скандали, а не да се занимава с частния случай на Новак. Знаем и че англо- саксонците мразите балканци, мразите и сърбите в Мелбърн. Ваксините не предпазват , ако той в момента е здрав, значи може да играе . Австралийците видяха че ще загубят и сега проверяват дали е излъгал в кои страни е бил преди да влезе в Австралия. Делото ще има решение утре.

Защо ми слагате минуси - западноевропейците , с изключение на французите, италиянците и испанците, не обичат балканци. Факт !

Не само в Германия мразят балканците. НАВСЯКЪДЕ ГИ МРАЗЯТ. Защо ли? Защото са прости като амеби и нагли като гладни тигри. Сиреч от където и да ги погледнеш - животни. И съответно подлогите на Запада. Запада ли е виновен? Естествено….

А ти какъв си? Олигофрен живеещ на германски обезщетения в Израел? Когато на Балканите си правихме каквото си искаме, включващото недостижими произведения на изкуството от злато, вие олигофрени, си обрязвахте гениталите, мислейки си, че сключвачвате някакви договори, чикиджии миризливи!!

Явно говориш за себе си и твоите познати балканци . Балканците около мен са умни, успешни , и се поддържат .

Гадно ли ти е миризлив, нещастен чифут, че не само на колективни, но на и на най-джентълменският и честен спорт пак балканец е номер едно, а вие нещастни чифути имате един голям олимпийски шампион, който е отгледан и трениран в България. Много е жалко да си прост и комплексиран чифут!

Тях?! Че ти от Марс ли си, бе?

само балканците, ами всички наред без мустакатите.

Хм. Може и да си прав . В Мюнхен в началните училища буквално подаряват една единица отгоре при оценяването на ученици с арабски произход . На такива като нас , балканци, взимат една единица. Наблюденията не са само мои.

А киртака Кирьос с три ваксини защо е с Ковид от вчера?!?

Сега на джурналисти ще вярваме.....няма как Вие отдавна обърнахте журналистиката на най древната професия... Най-важното е че Джокович вкара тенис ракетата до дръжката в гъ....з.а на австралийския министър като спечели делото...

Още няма решение .

Балканеца не разочарова и оправда всички клишета свързани с произхода. Даеа и долното семе низко. Но прекалено прост за да го е срам, това му е предимството.

А белинг кет какво казва?