Реал Мадрид зачеркна завета на Бернабеу. В модерния футбол място за романтика няма

"Пет чужденци и шест испанци, капитан испанец", бе закон и философия на колоса до този уикенд

Обратно в новината

Коментари - Реал Мадрид зачеркна завета на Бернабеу. В модерния футбол място за романтика няма | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро ще има и лека промяна в името на отбора, почти незабележимо - Рияд Мадрид. Трайна тенденция при спонсорството.

Трябва да СПРАТ да показват футбол по телевизиите.. КОйто ходи да гледа мачове на негри, САМО им пълни гушите и после българите ще стоят ГЛАДНИ и без работа... Футбол НЕ ни трявба.. В България трябва да ИЗТРЕБИМ всички предатели като Боби Михайлов, Лечков и Домусчиев , да им ВЗЕМАТ парите получени от маймуняците.....Да ИЗГОНИМ всякакви бежанци, мигранти- маймуняци към Африка... И после може да играем футбол.

Абе глупости. Има по-важни проблеми, например колко са съкратили в Корпоративна Америка и колко е голяма на принц Хари чурката…

Все още испанският национален тим не ги е достигнало крахът на Италия и Германия,благодарение на школата на Барселона.

Крайно време да прекръстят белия балет на черния балет!

Най ебния скпан ОтБОР

Рецепта за успех е заменена с рецепта за на Шорош и Ротшилд за крах на националнире държави и превръщането им в корпорации с мениджъри като Макрон о Банк дьо Ротшилд.

Целта на всеки футболен клуб е победата и титлите. И успяват да я постигнат.

Тогава без глупоститр как бил испански или английски или френски и тн отбор

Реал Мадрид играе в ИСПАНСКОТО първенство. Значи е ИСПАНСКИ. Какви играят вътре не е важно - те са някакви работници на заплата - днес ги има, утре ги няма. Грозно звучи, ама е така.

А като канадски отбор играе в нхл американски ли става автоматично. И да не вземат да реват един ден като германците или Италия.

Да, точно чрез най популярните и гледани събития (спортни, музикални и т.н.) се прокарва идеята за мулти-култи вселената, за историческата вина на бялата раса и за необходимостта от унищожението ѝ. Па ти си ръси лозунгите за "работниците на заплата" и "успехът без значение на средствата".