Коментари - Реал надвисна над пропастта в невероятен мач, но някак оцеля срещу гнева на Челси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново квадартен за хабрамович, прелест! Челси трябва по - скоро да се отърве от това ватнишко чучело, ако иска да стане отново нормален отбор!

А защо не каза нищо за втория гол, че нямаше никакъв корнер и топката беше в аут? Или гледаме само къде сме били ощегени. Истината е, че всички се пробват да играят, но краля винаги е един - Реал!

Съдията няма нищо общо. Още вчера писах, че на Реал ще им бъде много трудно. И ако не бяха елементарните грешки на Челси в защита / и в двата мача получиха гол след като оставиха абсолютно непокрит централния нападател на границата на вратарското поле да стреля с глава, да не говорим за подаръка при третия гол в Лондон/, едва ли щяха да продължат. Абсурд да им се получи срещу МС или Либърпул, които са с класа над Челси.

Кралете сами си направиха мача труден. Просто през по-голямата част на мача не играха на 100%.

При отбелязване на гол ако има каквато и да е игра с ръка се гола отменя. При защита ако е в естествена позиция ръката не се свири дузпа. Нищо спорно няма - такива са правилата, малоумни, но това е положението. Те и без това ги сменят всяка година, за да ги напаснат с ВАР.

Полски рефери срещу бившия на абрамович.резултата е очакван.

Но,простотията ти не е очаквана , реална!!!

Уреден мач

На Челси им трябват пари. Може и да направиха някое черно тото.