Коментари - Рекорд в ММА: Най-бързият нокаут дойде след само 1 секунда (Видео) | Корнер.dir.bg

Коментари - Рекорд в ММА: Най-бързият нокаут дойде след само 1 секунда (Видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 23

Не мога да си го обясня по друг начин, значи - Ваксина. Бустер и т.н.

В колко мача от UFC се поздравяват бе! Тук има само лели и п3дал3. Ае чаЛ

Много ми е кеф да гледам Кар разни кретени се ритат в главите.

Прекрасно обобщение и на статията и на коментарите до тук. :)))

Какво неспортсменско има? Сигналът за начало на мача е даден, нали? А липсата на каквато и да е защитна реакция на другия само показва, че не знае, къде точно се намира и за какво е там. Мустакатия е за победа и това е повече от ясно.

Ако си на улицата - да. Но в спорта си има правила. Включително неписани. И когато нарушаваш правилата, само и само да се докопаш до победата, си просто един амбреаж.

Какви правила? Виж им поведението, когато тръгват един към друг. Виж им движенията на краката, пружиниращата "походка" и вдигнатия гард. И двамата се приближават един към друг за бой и е пределно ясно и на двамата. Никой от тях не си мисли, че ще се поздравяват първо. Очи нямаш ли?

Пак го изгледай. В момента, в който зелените шорти тръгна да чуква ръкавицата на мустака, си получи мавашито или хай кика в главата.

Живея в щатите и да мехиканосите са си живи мангусти сори

То се вижда. Мангалът дори се преструва, че подава ръка и в същото време го ритна

Никъде не подава ръка. Това е лъжливо движение, за да накара другия да очаква атака от юмруци, но всъщност тя идва отдолу, откъм краката. И забележи, как по време на ритника, глупакът как си дърпа навътре, като така напълно открива главата си за ритника. Пусни го на най-бавната скорост и ще видиш, точно какво се случва.

Къде е педерасткото видео?

За педразко видео провери некъде из менпрон сайтовете. А тука видеото е баш/точно насред новината. А иначе мустакатият бързак постъпи точно като амбреаж (долен ляв педал).

При бойните спортове има едно най-важно правило, което се натяква постоянно от съдиите - пазете се през цялото време! Даден ли е старт на мача, нямаш никакво оправдание. Нищо неспортсменско не видях, даже напротив. Начина по който тръгна към него ясно показваше, че няма намерение да се "поздравява". Просто съперника му беше доста слаб.

толко си и гледал

кика беше доста бавен . не знам как успя да го свали

Просто кикът мина над блока.

Това говедо се направи че ще поздравява, като предварително си беше планирал хай Кик . Дано другия мач да му направят главата гумена.

Никой не се е направил, че ще поздравява. Поледни им "походката", погледни им гарда. И двамата ясно са тръгнали за бой.

To learn fair play !

Не чесно и неспортменско - но чудя се наговите мустаци как ли ще стоят на моите т...ци ?

И от целата случка накрая до тоя екзистенциален въпрос ли стигна?!

Според мен супер ще стоят. В момента има мода гейовете да носят мустаци. А и на теб името ти Мустафа, честито на младите.