Рекорд във футбола ни! Лудогорец взима близо 8 милиона евро за Тиаго

Впечатляваща сделка, а шампионите запазват и процент от бъдещ трансфер

Обратно в новината

Коментари - Рекорд във футбола ни! Лудогорец взима близо 8 милиона евро за Тиаго | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тиаго и Десподов наистина направиха много силна пролет! Към тях бих прибавил и Спас Делев. Но най-добрите играчи на Лудогорец си остават Карамаджуков с куфарчетата и разбира се съдиите...

Мда, така нациситите едно време, когато са тръгнали на зле нещата са измислили общ враг - евреите, за да отвличат масите от истинските проблеми. Така и ЦСКА вожд мрънка винаги за всичко, за да не се вижда, че нивото на управление в клуба е като от 96-та. През същото време феновете се държат като неандерталци, играчите изпадат в тотален страх да ритнат топката ....и после съдиите са виновни. Пирин бие два пъти Лудогорец като гост! Сигурно на Лугодорец не са им стигнали парите, в Благоевград обичат лукса ;)

Писна ми от лайнометец. Тях ги боли фара за титлата на България. Само искат тия сладки пари от шампионската лига. И да си перат парите с продажби на маймуни. Тотална гнусотия, повръща ми се от тоя тумор.

Пак изказвания в стил - тия са такива, пък моите най-прекрасни. Всички знаем, че никой от големите отбори не е абсолютно чист! Може ли някой левскар или цесекар с ръка на сърцето да каже, че в клуба му не са наливани милиони я от някоя мутра, я от нечисти бизнеси (нали се сещаме колко хора са зарибени по хазартни игри и че парите от хазарт от другата старана на медала сеят смърт и мизерия)? Може ли някой левскар или цесекар с ръка на сърцето да каже, че през годините не е имало съдийски аванти за нас, че нямаме купени мачове (спомням си за едно признание от мой приятел, футболист на Беласица май беше), че не е имало подкрепа от разни партийни функционери? Фактите са следните - футболът ни е едно гнусно блато. Единственото положително от това блато е, че все още произвежда някакви кадри, които според мен имат потенциал да направят нещо малко повече от няколкото изредили се поколения, стига да се даде на добри треньори да работят спокойно. Факт е, че организационно Лудогорец е на най-високо ниво. Докога - ще видим. И там собственикът реагира твърде бързо на негативни резултати и според мен така уволни незаслужено няколко добри специалисти. Не че г-н другия собственик не ги върши същите. Спомням си как пропадна милионен трансфер в ЦСКА, защото не бил пратен факс навреме! Казанската афера да споменавам ли? А да отварям ли дума за лумпените в агитките на двата ни "колоса"? Едните употребяват нецензурни изрази заедно с името на Левски, а другите говорят за га на маймуната? Това разделение ще ни унищожи! Стигна се дотам фенове на български отбор да викат за турски отбор срещу български? Това нормално ли е? Не схващаме ли, че коефициентът на България в УЕФА е общ и че докато е нисък, всеки по-мотивиран треторазряден отбор ще може да остранява по някой от нашите в пресявките? Всички губим от това! А Лудогорец да му мислят как ще играят в Европа, защото там съдийската подкрепа е по-често зад големите Западни отбори! Когато играчите свикнат, че има външна подкрепа, ще продължават да се дънят срещу шампионите на Молдова :)

ЕДИН ВИЦ: Попитали "Оня" какво яде - портокали, а защо мирише така лошо ? И "Оня" отговорил: щото ги ям за трети път.... ха ха ха... айде, повръщай за четвърти път, и пак ги яж!

Не виждам какво играе тази злобна маймуна ако не го закриват съдиите, не е нещо ново за лайногорец, цяла България гледа как си,, печелят "титлите с помощта на съдии, а този найстина хубав стадион Киро домуза не е дал и стотинка, всички пари са от държавата дадени от Бойко Борисов, що лайногорец не на Киро домуза, а на Бойко Борисов, и системата е много проста, плащат на съдии да са шампиони и са в шл, там са 14.250 милки евра, само за класиране, победа 2.7,равен 900 хилки, равен 300 хилки, отпадане от шл, 9.5 милки, за довиждане, смятайте, има и за отбора, за съдии, и за нови маймуни, а колко милки и опрости Бойко, аз знам гаранция за близо 100 милки, е как няма да си нагъл както признава умрелия Петев

Нито един футболист, играл в България не е направил голяма кариера след трансфер в чужбина през последните 10-15 г.. Независимо от цената. Те са велики само у нас, в чужбина не пробиват. Бързо се отървават от тях и ги пращат я в Турция, я в Китай. Дано все пак Тиаго да успее.