Коментари - Рекордно класиране за Нургюл Салимова в световната ранглиста | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към коментатора АЗ лично аз познавам турчин с име Наско Георгиев.

Салимова трябва да отиде да се състезава за Турция. Там ще я позлатят.

Браво! Да не се отказва, щото на тая възраст хормоните бушуват и не се знае кво и е. И е най красивата от всички!

Туркинята ще играе за майка Турция. От България видя само лошо и нито един лев.

Аз съм българче и силна майка мене е родила; с хубости, блага обилна мойта родина е мила. Аз съм българче. Обичам наште планини зелени, българин да се наричам – първа радост е за мене. Аз съм българче свободно, в край свободен аз живея, всичко българско и родно любя, тача и милея. Аз съм българче и расна в дни велики, в славно време, син съм на земя прекрасна, син съм на юнашко племе. Да видим Наргилето дали ще изрецитира това стихотворение от един БЪЛГАРИН.

Браво!

Турил съм си снимката с двамцата - Нургюл и Делянчо Пеевски, на портрет на стената. Любувам им се по цял ден.

Браво на туркинята, но защо пише българска спортистка не разбирам? Като скача нигериец за Англия медала може да го пишат на Англия, но всъщност е на Нигерия.

защото е българка, родена и израснала в България!

а ти да познаваш турчин и име Иван Иванов

туркиня е, но е българска спортистка, защото представя България, може това да се промени, щом отиде сама да се срещне с депутатите от ДПС, а не те с нея

Името не значи че е туркиня. Това може да го каже само някой невеж с историята. Когато турците са превзели България е предлагано на българи да приемат исляма и да получат облаги от това, а в някои случаи и насилствено потурчвани, затова има българи с такива имена днес в България.

Всичко живо се заинтересува когато момичето стигна финал. Дотогава едвам е събрала пари да участва и да има къде да спи. Колко много шампиони и участници имаме по всякави турнири и спортове и даже не сме чували за тях. Много от тях сами се финансират, тъй като в държавата "нямало" пари. Пропаднала държава сме.