17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Случаят "Джокович": За пръв път в човешката история можем да предаваме заболяване, което нямаме, на хора, които са имунизирани срещу него.

Около мене всички болни са реално бустерирани, така че разбирам Джокович.

Време за размисъл и оценка на новите човешки стойности в живота ..... разделяй и владей - почна да ми писва.

за леваците да го няма Джокович на турнирите от големия шлем!

Изгони Австралийските дипломати от Сърбия, след като политизират спорта

Това не е интересно тока е интересен

ТОВА СА БОКЛУКЦИ----КАТОРЖНИЦИ!!!!!!!!!!!!

След историятас Джокович, моят анализ пък казва, че спонсорите на АО ще започнат да се оттеглят, ако не явно, то тихомълкам!

това момче трябва много много да се оглежда докато се прибере. Много нагази с мафията.

Да беше Берлин 1936, мисля че Адолф щеше да приеме Джокович, особено като не е Евреин. Важното е да се отбележи, че всички наши идоли на които им се кланяхме, ни предадоха. Проституират за пари, слава, крещят Хайл ковид, така да и не са някакви положителни герои, имат някакви умения, хвърлят, ритат, хващат топка, скачат плуват, майстори в една област. Подобно и пицара прави пици, водопроводчика прави тръбите, но никой не им се кланя. Аз лично изравнявам спортистите с порно актьорите, имат някакви умения, на моменти се кефиш на тях, но знаеш, че се *бът за пари и не им се кланяш. Велики хора като Исус, Левски, Джокович, Мангъров, винаги имало, и могат да са всяка професия.

10000+++++

Хитлер не е депортирал Джеси Оуенс, въпреки ,че му разбива на пух ипрах теорията за най силната арийса раса.. и не само това,но и го оствя да си тръгне с 4 златни медала от Германия! Утките и тогава и сега са във фашингтон! Тогава никога не канят 5 кратния олимпийски шампион да го уважат заради славата донесъ на САЩ! Сега, уж демократите от сащ, не се обадиха в защита на спорта и си мълчат !

Но е славянин и Адолф няма да го пу#не

Какво да промени? Спортът отдавна е омацан в лайна от политиката. Едва ли някой иска да бърше.....и да не вземе лесните пари.

... и защо човек с естествен имунитет трябва да се ваксинира и да рискува да си навреди? Според, коя наука ваксината пази по добре от естествения имунитет? Може би политическата, икономическата, но не и медицинската. Естственият имунитет 1 година след заболяването е много по-силен от този придобит чрез ваксинация, 2-4 мецеца след ваксинацията. Ако си карал COVID ваксинацията практичвски няма значение, фиг. 3 за обобщени данни https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.04.21267114v1.full-text . А визта, която му издадоха в началото незаконна ли беше? Кой техен служител наказаха австралийците за издаване на незаконна виза? Страхотни принципи и закони... Нека зависттта и омразата да не ни пречат да различаваме лъжата от истината

Айде стига вече!

Ясно, започна се, плавен преход от ерата на Хомо сапиенс към ерата на Австралопитека

Гениален спортист,но като човек най-обикновен лъжец.

Ама и тука ли още плачите за тоя. Ко му мислете на тоя. Бай Ганьо с пари, който си мисли, че ще мине системата. Нищо ново под слънцето.

Ти й ба майката проста и малоумна! https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%9E%D0%B4%D1%80%D0%B8%D0%BD(1205) https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B4%D1%83%D0%B8%D0%BDI

Виландер е голямо л-но! Уж е швед, където нивото на ваксинация е ниско. Но паричките??? Лошото е, че другите тенисисти не го подкрепиха, а утре и на тях може да се случи! На тяхно място щях да бойкотирам АО! След като подкрепят тези различните от дъгата то трябва да да уважават и тези, които не искат да се ваксинират. Аз лично не съм антиваксър и съм ваксиниран. Ако погледнете мотивите на съда ще видите, че те са чисто политическо??? Така, че тези, които хейтвате трябва да се замислите и да прочетете мнението на Нешка Робева в 24 часа!

Въобще не знаем какво са написали и направили другите тенисисти, а още по-малко какво мислят. Тенисът е "спорт" (вече в кавички), който се счита за "запазен" за англосаксонците. Там има големи пари и "железна" англосаксонска политкоректност. Всички, който не скача по тяхна команда е "червен". Написаното от Сесил Каратанчева, го има само тук и на още няколко места. Световните "дИмократични" медии не обелват дума за него. Никой не знае колко много има такива. А този швед ни говори, като, че ли Джоко се "борил", все едно е "загубил" на корта - не продажни шведе ЗАГУБИ СПОРТА, загуби фашизоидна Австралия !

Аз лично мисля, че Австралия в случая победи, както и справедливостта като цяло. Виждали сме как други гениални спортисти са се отказвали в името на някаква кауза от турнири и т.н. А Джокович хем не иска да се ваксинира (негово право и го уважавам), хем иска да играе на АО (е тпва вече е малко нагло, да не зачита законите на друга държава и да мине "метър"). Това за блокирането на AO e хм, доста интересно. Все си мисля обаче, че ще намерят 32-ма, които да играят все пак. Някои от тях сигурно не са искали да се ваксинират, но са искали повече да нямат проблеми с участия по турнири. Харесвам Джокович, но се радвам от решението, което ясно показва как се отстояват законите в дадена държава, без значение дали си чужденец или не. На повечето места биха си затворили очите. Както Джокович се опита да намери "вратичка", за да влезе неваксиниран, така и австралийците си намериха "вратичка", за да не го допуснат да се състезава :) Мисля, че Джокович на Ролан Гарос ще е доста мотивиран и трениран и се надявам да спечели там :)

А какво стана с другите двама спортисти, които щяха да бъдат разладвани, защото документите им били не във ред, "като на Джокович", прочетох го в западения печат. Търся, нищо не намирам

Важно е по нечестен начин да спечелят двата педита Надал и Федерер.

Мен друго ме вълнува - останалите тенисисти не разбират ли, че преди всеки турнир ще трябва да се буустват? С валидност 9 месеца в Европа и толкова натиск за буустъри те ще са първите, на които ще им се наложи, нали пътуват по турнири на всеки няколко месеца! Ще бъде интересно да се проследи колко от тях ще оцелеят накрая

Аве къде е люлинския сидней с 6 цифреназаплата да побоговее колко е хубаво в сидней с последвия локдаун и ежемесечно дупене?

idio

Не знам кой е "сидней", ама... 6 цифрена зашлата ?!?! с колко започва първата цифра :) щото който говори за 6цифрена, веротно си мисли, че е голямо постижение да вземеш 100 000 ??? пък те индийците току-що завършили бангалор започват с над 120 000 ...

много рано си се разработила ве сороспийска кло-етна мър-ша. явно заработвашбвече и извънредни центтове щот скор ще вк бият шута. :)) мър-а нещаст-на

На. ен. к е интересно на колко ще осъди Джокович Австралия, когато се докажат че ваксините са неефективни след 2020-та и че принудителното ваксиниране с ограничение нс правата е престъпление срещу човечеството, скучаи любими на хагския съд.

idio

айде да видим? как Джокович ще докаже, и работа ли му е, да доказва, "че ваксините са неефективни" ? представи си утре статия: "Джокович доказа че ваксините са неефекривни..." ку-куууууу

Най-големият тенисист,здрав като кон е вече заплаха за фашистките правителства . Срам за целият свят и за всички малоумници,които приемат новите извратени правила.

Представяш ли си да излезе да играе срещу ваксинирани? Те си пазят сърцата, този ще ги докара до инфаркт

не разбрахте ли , оттук насетне (почти) всички ще мислят че здрав = ваксиниран. Ако не си ваксиниран срещу ковид , нещо не ти е наред , или те чака скорошна смърт, и си престъпник по подразбиране . Подменила понятието "здрав" с "ваксиниран" срещу ковид днес, утре кой знае какво. Колко австралийци са поздрави от Джокович? Ами всички, защото са ваксинирани !

Джокович искаше да остане в историята. И го направи. Той е история вече.

Още от много стари времена Западът воюва със славяните, за да ги унищожи, подчини и зароби. Западът усърдно следва Хитлеровите расиситки идиотии, че славяните били подчовеци и тор. Западът особено силно ненавижда православните славяни. Започват още през 13-ти век с тевтонските и шведските нашествия в Киевска Рус и срещу Новгородското Kняжество известно и като Новгородска Република. Drang nach Osten(Походът на Изток) приключва безславно за тевтонците на 5 април 1242г. на днешното Чудско езеро, където княз Александър Невски разбива тевтонските рицари-кръстоносци и ги натиква в езерото. Битката остава в историята като Ледовое Побоище. Точно 37 години преди описаните събития, същият този Запад изпраща кръстоносци и в славянска, православна България. На 15 април 1205г. походът на кръстоносците завършва на дъното на Одринското езеро(или поне за по-голямата част от тях), а вождът им крал Балдуин(Бодуен) се оказва гост-затворник на българския цар Калоян, който има заслугата за победата при Одрин. След тевтонците се пробват шведи, пробва се и Наполеон и Хитко. В наши дни са решили да се пробват и янките. С помощта на същия този Запад. И отново Drang nach Osten - много голям зор имат със славянска, православна Русия. Съвсем наскоро преди 3-4 години пак този Запад почти занули руската тенисистка Мария Шарапова - измислиха измисления допинг скандал за да я унищожат като спортист и да съсипят кариерата й. Единствената вина на Мария е, че е рускиня и славянка. православна славянка. Сега колективният Запад начело с неговия задокеански ментор и началник, са решили да занулят и унищожат и Новак Джокович - единствената вина на Ноле е, че е непокорен сърбин и православен славянин. Как така славянин ще е Номер 1 в световния тенис или там в нещо си, не може такива работи, не е политкоректно. Тука си требе Number 1 по подразбиране да е задължително американец или англосаксонец, в най-лошия случай да е я швед, я немец, холандец или поне французин! Как така славянин? Питайте българските емигранти или работници как се отнасят с тях на Запад и в ЕС въобще? Същият въпрос може да го зададете и на руски, украински, полски, чешки, словашки, сръбски или хърватски граждани живеещи и работещи на Запад!

idio

Ти си пълен идиоД бре :))) хахаха :) 1. Православното християнство, което българия и русия възприемат, идва от КОНСТАНТИНОПОЛ!!! 2. Балдуин, когото калоян пленява е НАХ-ПРАВОСЛАВНИЯ възможе император на източната римска империя. 3. Балдуин, се намира наизток от българия, на 200 км, в КОНСТАНТИНОПОЛ :) как това е "запада" ???? и как КОНСТАНТИНОПОЛ мрази славяните, след като изпраща и ПЛАЩА на "солунските 2ма братя" да направят азбука за славяните КАК БРЕ ? баси глупака си, чесно

Ти си толкова безмозъчен, че не си струва да бъдеш коментиран! Какви безценни глупости си изсрал тука... Че си и неграмотен, чесТно! Еб@т ли те там редовно аборигените в Австралия? А австралийските фашаги надупчиха ли ти педалската дупара с 10-15 бустера? Ха дано пукнеш в най-скоро време!

Първото Българско Царство пада след като е нападнато в гръб от руския княз Светослав. Русия е против обединението на Източна Румелия с Княжеството и насъсква Сърбия срещу България. Въпреки че България не е обявявала война на СССР, СССР окупира България през ВСВ.

Светослав е или датчанин, или украинец по твоята извратена логика. А през ВСВ ни бомбиха САЩ и ВБР. А за Съединението АвстроУнгария ни спира, когато сме в настъпление.

idio

ама ще ви бомбят бре! ти си основен съюзник на фашистка германия, ти изпращаш провизии за германския фронт как няма да те бомбят ??? естствено че германия и всичките и фашистки съюзници трябва да бъдат неутрализирани

Защитавате Джокович яма нищо не казвате за това че той е ваксинирал децата си… !!! Демек любимия ви сърбин не се ваксинира понеже е очевидно че си е бил други химии в кръвта…а вие идиотите си мислите че бил антиваксър

….

Както да си ЛГБТ е свободно, така е свободен избора с ваксините. Международен турнир с дискриминация, ако Катар на световното кажат само мюсюлмани в отборите? Даже Хитлер пускаше спортисти на олимпиадата 1936.

Лудост, децата са малки за тях още няма ваксина! Заврете си тази лъжа в задника!

Друго си е да си живял в социализма на Балканите и Европа преди години трезво мислещ човек.Друго е зомбитата в Австралия които никога не са минали през този строй .От какво се пазите бре нали сте ваксинирани и сте безсмъртни .Джокович би трябвало да се пази от вас а не вие от него.Вън от гей съюза да си завират сертификата и правите краставици те си знаят къде.Третополови извратеняци.

На балканите ТРЕЗВО мислещ човек ли? Хахахахахахх Ама нищо не казвате за това че Джокович е ваксинирал децата си а? Трезво мислещи!! Аре си еби майката бе цървул

Обаче съм ебал майка ти и ме е яд, че си се родил.

Жоро, грешиш. Безполови, не третополови.

Няма ваксина - няма турнир. Айде чао!

Имаше шанс само ако майка му беше ехидна, а баща му - сръбско кенгуру. Защо не се писа поне балкански абориген и да започне да мята бумеранзи?

Аз имам предложение за австралийците: единствения начин да не се чувстват премазани психически и физически е, да спрат да се ваксинират! Тогава и по-малко ще се разболяват и живота им ще се нормализира. Пък може и Ноле отново да поканят, та да им гледаме първенството!

не ми изглеждат много тормозени

Това не го казвам аз, а така пише в статията. Явно коментираш, без да четеш.

Браво!!! Типичен трол си!!

Путьовците дето останаха да играят на тъпия турнир на фашиска Австралия, сега ще играят за второ място. Няма как да си първи, ако не си победил първия!

Защо Джокович ваксинира децата си а не и себе си? Отговори ли си на този въпрос ?

Лично решение на Джокович. Все още ваксините не са задължителни.

Ако питам какво се случва с проекта ИТЕР никой не му дреме. Ама за някакъв топчо дето няма никакво значение дали ще играе или не, проглушихте ни. И какво, все някой ще победи, и какво ката не са пуснали един тариакт през границата? Този ли ви е борецът за свобода на вас ваксърите, кой ви каза, че имате право на избор и на мнение? Аз не искам от днес да плащам данъци, не искам да си слагам колан в колата, аз имам прово на избор.

Аз рядко си слагам колан в колата, не съм ваксиниран и съм против високите данъци. В концентрационен лагер ли ще ме пращаш?

Ами тези надписи по пътя поне спазваш ли го?

Не. Купи си зелен хайвер.

В Белене !!!

Пусна душа.- Джокович, пусна чешмата - Джокович, пусна лампата - Джокович, извадя прането - Джокович, отворя хладилника - Джокович. Вие малоумни ли сте или да?

Ами той е №1 пък ти си лайно № 7 893 000 001.

Ами той е №7 893 000 001 пък ти си лайно № 7 893 000 002

Панелен рицарю на печалната скръб, в момента си седя в къщичка на брега на езерце и си цъкам на компа за сингапурски консорциум, като да 3 часа време, ще съм изкарал заплатата ти за 1/2 година. А, и си пия шабли премиер крю с плато от сирена, грозде и фуджи. Но от последното знаеш само какво е грозде, което го консумираш под формата на купешка есенция. Панелен плъх!

Да ми ядеш сиренето с другите сирена или извикай жена си или си педал?

Жените са за удоволствие. Трябва ли ми такова - 500 лв./час. Принципно си ги викам за цяла нощ. С транспорта, излиза до 4000 лв./вечер. Но, ти панелний,4000 лв. накуп си ги виждал само по ТВ и на снимка. Много се забавлявам с такива панелни плъхове като теб. Даже може и да те поканя на езерцето с кашонче шабли, 2-3 каки и обилно мезе. Че като всичко приключи и си видял как живеят белите хора, да хванеш въжето и да освобождаваш място. Ако нямаш въже,ще ти услужа на драго сърце. Пари няма да ти искам за въжето. И научи правописа, панелен рицарю...

Ясно навит си за сиренето, а относно парите не ме мисли, и жена, и деца, и пари, а ти семето работи ли?

От последното писание, до момента ти изкарах заплатата за 3 месеца. До края на деня ще ти купя панелката и 10-годишната каляска. До седмица ще купя и теб заедно с родата. Въжето е безплатно.

Ако не работи семето отива зян парата.

Прочетете за интересоте на англо-Австралийската фирма Rio tinto за добив на литий в Сърбия, но хората са твърдо против. Там е ключът за проблема с Джокович.

Сериозно. Това от Q мрежата за промиване на мозъци ли го чу? Смях

Хахахахах Тва абтиваксърите вярвате на всякакви простотии но не и самата исрина която ви се доказва пред очите

Тези от АО са големи пе де рунгели. Дават му един път виза, после не го допускат. Какво искат да покажат на света, че са га до ве ли ? Набоцкаха повечето от хората си и още са в локдауни, това показва как се справят и тяхното правителство и колко са ефективни ваксините!

Колко да са ефективни. Цял континент има по 44 човека средна смъртност на ден, срещу 75 за България.

Човек ≠ бройка

Пълен бойкот на АО! Никакви телевизии, никакви вестници, никакви сайтове, никакви коментари, никакви лайкове, никакви залози... Всеки да помага с каквото може! Такива, като Виландер да си говорят сами в студията. Мижитурка беше като тенисист, такъв е и сега!

От целия този шум вече знам кой е Джокович и какъв спорт играе.

Чакаме с огромно нетърпение пресконференция с татенцето сега...

Това е сарказъм нали?

Тия австралийци за две години отказаха и Федерер, и Джокович. Остана само аутиста Надал, като рекламно лице на АО. На него правила му дай да спазва.

Че сагата Ноле тъкмо сега започва. Фарма мафията е могъща и има за цел да поддържа хората полу-болни, за да върви далаверата. Но има и други мафии, които нямат интерес от това.

Да видим и колко ще дадат фира на терена на АО! Да не забравяме, че австралийските граждани молиха за помощ останалата част от света и за протести на 4 декември миналата година пред посолствата им. Трябва да бъдат освободени тези хора от този безчовечен режим!

Го днеска Вучич как боботеше и въртеше заркъле И той си не вярваше кви ги говори.Ама смее ли друго да каже.

е що австралийското пръцвителство казваше на хората, че като се набодат на 70% и ще махнат мерките?!

Това, че на някои им се иска да видят края на кариерата на Ноле, не значи, че ще стане точно така. Ноле е непримирим боец, шампион с характер, дух и енергия, които нито Гъзобръка, нито Федерер притежават. Някой от тях щеше ли в името на собствените си принципи и убеждения да загърби титли, да загърби спонсори, наградни фондове и да каже ясно и на глас това, което мисли за потъпканите му права и достойнство? Само мълчат и се ослушват. Това, което Ноле направи- да се изправи сам срещу едно откровено фашизирано правителство и да покаже на цял свят колко са брутални и жалки, е по- ценно от всичките му спортни успехи досега. Подкрепям го и му желая успех.

Изправил още през декември ооткрито и да заяви.Аз няма да се ваксинирм.Ако ме допускате само с антиген тест ще играя Ако,не ЕПМатеру.А той още през декември е започнал да мисли как да заобиколи правилата,на принципите па Ти знаеш,ли кой съм аз?

Що му дадоха виза тогава. Кат не ги устройва айде холан. Между впрочем вижте още колко други са с изключение от ваксата.., а за техх проблемс но.. Айде стига приказки за лека нощ.

Аустрелиън оупън е международен турнир с ранг на световно първенство в света на тениса. Там важат международни правила за участие. Дори визите за поканените участници са специални, спортни, а не обикновени. За да ви стане ясно, прочетете статията на Сесил Каратанчева, която има 12 участия на АО. Не може местните власти с някакви допълнителни свои изисквания да предрешават изхода на турнира. Това е все едно на Световното в Катар да сложат изискване само мюсюлмани футболисти да участват. Добре ли е, А?

Декември му издават виза, януари му я отнемат за антиваксърско настроение изразено април месец! Докараха го в Австралия и го употребиха в местната предизборна кампания за изборите май месец.

Да си беше седял на гъза, Нуле.

Като Федерер, който се отказа миналата година, като разбра за условията.

Педерер е рекламно лице на Пфайзера.

Гръцкият циганин Кириос го защити И некаква френска духалка.

къде кого е победил - никой не може да му оспори, жuви & зgрави

Мангалите се подкрепят

Тази статия е пропаганда на Дир-а. Смърта се костатира с аутопсия, а не по осмотрение или някакви измислени тестове!

Осмотрение от осмоза ли идва…?

Идиот.....

Съжалявам че прочетох това докрай. Баси тъпото копеле

Новак е пич. Само той, от големите, общува с публиката и го е грижа да става шоу. Не е само машина за тенис, този човек има сърце и се вижда от километри. Обиждайте колкото искате, тези дни той показа, че е и голям мъжкар, един изчезващ вид. Респект, Ноле. Има неща по- големи от кариерата.

Че пич, пич е... Но се оказа и лъжец, а това не е добре за една публична личност

Поредната мисирка.

Боли го Нулчо за скапаните тролчета в Дира. Да си седи дома и да брои мангизи.

Да идва у нас да става хотелиер, че требе да инвестира туй дето е събрал до тук, че вече нанайци мънгиз-кирия...