Реваншът "Левски" - ЦСКА остава без публика

Ако Футболният съюз спазва правилата си, "сините" ще са без домакинство за мача на 25 април

Обратно в новината

Коментари - Реваншът "Левски" - ЦСКА остава без публика | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли медицински лица, че се налага колегите на пострадалата да я вкарват в линейката ?!

Не е доказано, че бомбата ранила жената е хвърлена от сектора на феновете на Левски. Такива бяха и изявленията на полицията.

Първото нешо, което искамщда кажа е в ника ми. Второто е: новият Ви сайт е с отвратителна визия.

Както винаги Подуенските говеда минаха метър нали са най-големите Близа-и на всяка власт

Голяма глупост е да наказваш клуба /независимо кой/ заради някакво леке, неясно какъв и откъде идва. Това е все едно ако някой българин някъде по света направи престъпление, да се наказва България. Редно е клуб да се наказва при провинение на член на клуба или футболист от отбора. Още повече досегашната система на наказания явно не дава резултати. А такива като този "фен" трябва да се наказват най-строго. Ако са малолетни да се санкционират родителите!

А когато иьхвърлиха Миньор от групата пак ли така мислеше? Ама споко, вас нема да ви изхвърлят - то собственика ви #КОЙ все пак за шев в данс го гласяха - доносник не изхвърля доносник.

Цялото първенство трябва да е без публика. А колко много идиоти дават по 6лв за да го гледат по тв.

Ако футболният съюз спазва правилата си, ще се сетят, че лефски вече са с "ПОСЛЕДНО предупреждение" след ексцесиите в Благоевград, ама съм почти сигурен, че няма да се сетят...

ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЪМ КЪМ МНЕНИЕТО НА ЧОВЕКА КОЙТО Е НА МНЕНИЕ , ЧЕ НОВИЯ вИ САЙТ Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ.кОЙТО ГО Е ИЗМИСЛИЛ НЯМА РЕАЛНА ПРЕДСТАВА И ОТ РЕКЛАМА И РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА НОВИТЕ.НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ,ЗАЩО ВСЕКИ СИ МИСЛИ ЧЕ НОВОТО Е НЕЩО ПО-ДОБРО ОТ СТАРОТО.МАНДЖА С ГРОЗДЕ И ПЪЛЕН БУЛАМАЧ.ЩЕ ГО ИЗТРИЯ КАТО ПЪРВА СТРАНИЦА С РАДОСТ.

Колко пъти пострадаха хора от бомбички,но всяко чудо за три дни.Всичко се забрави и нищо не се направи срещу ултрасите.Дано сега,когато е пострадала полицайка държавата да направи нещо.

Защо и отборът на ЦСКА трябва да остава без публика като се разбра,че от агитката на Левски е хвърлена бомбичка? Прилича ми на съдията,който на мача без причина изгони освен Яблонски и играч на ЦСКА?

Да играят в бургас. Писна ни от задръствания!

Пил ли сте?

Какво са направили бургазлии, че да ги наказват така?

ама - не! Мъдрата КОМИСИЯ прецени, че няма тежко нарушение срещу полицайката. Така се изказа един дебил - ние така сме преценили! Докторите ряпа да ядат и да си гледат пострадалата полицайка! ЦИНИЗЪМ ВЪВ ВИСША ФОРМА! УЯЛИ СЕ ТЪРТЕЙ! ЩО ЗА МОРАЛ? ЩО ЗА НАРОД СМЕ?