Коментари - Революция: Американският футбол е само на крачка от олимпийската програма | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

древните гърци ще се въртят като вентилатори в гробниците си от тази новина

Доколкото знам няма много отбори извън Северна Америка които практикуват тоя спорт.

Е ами то... почна се ! Очаквайте КЕЧ , ММА , бейзбол и други шедьоври на задокеанския спорт.

Срещу кого ще играят? Срещу национаният на Русия по шах ли?

замерянето с кокосови орехи? Кога?

И след това бране и белене на банани.

Драма. Това е по-скучно дори от крикета и кърлинга.

След скейтборда, бейзбола и американския футбол спирам да гледам олимпииски игри.

Това въобще не е спорт! Стига ни ръгбито, че и да гледаме тази простотия!

те изпреварихме;)Аудиторията непрекъснато се смалява,а с тези политически изцепки едва ли ще я увеличат....Само още не са се сетили да въведат квоти за бели,черни,педераси и лесбийки....

Ами след кърлинга и другите подобия на спорт беше крайно време да включат и американската блъсканица в олимпийската програма. Иначе от колко години напират да махнат бокса и борбата, които са си класически олимпийски спортове. Но към борбата нямало интерес, а боксът предизвиквал агресия. Затова от следващата олимпиада ще гледаме гей танци и гъделичкане.

Ами да, стига с тази доминация на белите на олимпиадите. Да дадем шанс и на други народи, а-а-а ... по-скоро племена, да се изявят.

Гледам всякакъв спорт, харесвам всички спортове, но американския футбол е върховен спорт. Интензитет, стратегия, сила, бързина - всичко е изключително. Опитайте се да го разберете и обикновения футбол ще Ви заприлича на боза.

Краварският хендег е ръгби за педали разводнено с 90% повече спирания за реклами.

Kalin

Искат да имат един спорт дето само те го имат за спорт и като няма конкуренция без да играят да им дават медали.Ръгбите са къде къде по популярни и разпространени по света!

Тази олимпиада,сами си я глеайте!

Това си е типично за олимпиадите. Ще им дадат това безумие както на японците им дадоха каратето (ще я питам оная как ще спечели медал на следващатахахаха). Поне да беше бейзболът, че там има и други държави, които го играят. Не, че не е малоумен. После сигурно ще го извадят.