Коментари - Революция в леката атлетика: Ново правило ще промени скока на дължина | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добра идея, макар и закъсняла. Същото трябва да стане и с хвърлянето на копие. Не се учудвам че винаги има консерви които да мрънкат. Във Формула 1 ако нямаше промени, досега щяха да си карат с колите от ерата на великия Хуан Мануел Фанджо.

"" разработена е технология, с която още при приземяването на атлета ще знаем неговия резултат."" А в Русия знаят резултата още преди преземяването, а на руските атлети още преди дори да са скочили.

Браво! Отдавна мисля и казвам на близки, че сегашния начин на измерване на скока на дължина не показва обективно резултата! Разбира се, бившите състезатели и бюрократи в този спорт ще са против.Очаквано е. Новото трудно се приема. Дано успеят да го наложат. Тогава скокът на дължина ще е по лесен и ще показва реално само физическата подготовка испособност на скачача. Останалото е бюрокрация.

Щом с близките си говориш за скока на дължина - добреее.... И значи каваш, че да се превърне този спорт просто в едно скачане на който както му падне, е ок, а? Тогава да премахват и стартовата решетка и сигнала за начало на спринта - да ги пускат всички на пистата, и който когато си реши да бяга. откъде си иска, технолигията ще му засича 100м и тва е. Така ОК ли е?

Безумие.

и съдиите ще са само педали?