17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са питам - третополовите как ще се броят? ако изберат педал - лесбийките ще протестират ли за дискриминация? или обратното? щото доста жени с тестостерон в пъти повече от на нормалните мъже участват на тия игри...

демек по 3-ма

Ааа, кой смее да твърди, че половете са само 2? Ще си навлечете беля.

tonk11

Еее, не си прав. Все още на този вид състезание не се допускат джендита и ТО. Та затова има само 2 пола. А, че е поредната простотия е друг въпрос. Що не вземат да връчат по 1 знаме на всички? Така е най-справедливо.

А представяш ли си, всяка дисциплина да я има за всичките 64 пола, а? Ще получим вечна олимпиада, и мир на цялата земя, оуйе, оле!

Кое е революционното бе дир? Вместо един двама знаменосци? Опитвате се пак да ни пробутвате джендър тъпотии дори там, където ги няма.

ще вее флага на хамерика и при жените и мъжете,щото не може да се определи пола и

Обаче, най-голямата дискриминация си остава в спорта. Мъже и жени се съзтезават отделно, както навремето афроафриканци и афроамериканци са се съзтезавали отделно от белите. Крайно време е международната общност да се вземе в ръце и да ни зарадва със смесени схватки борба, бокс, вдигане на тежести, футбол, лека атлетика, тенис, въобще всички спортове... Също така да престане разделянето на шаха и да се сложи край на мита за интелектуалното превъзходство на мъжете в този спорт. Много зрелищни биха били и смесени схватки по сумо. Обаче, жените да не бъдат дискриминирани с разни трика, а да вземат участие в традиционни облекла.

Ам, джендарята кога? Ще веят байрака.

Джендеремос!!!