Роналдо бойкотира Юнайтед, а половината отбор гледа към изхода

Португалецът не изгледа дербито със Сити, след като остана извън състава

Обратно в новината

Коментари - Роналдо бойкотира Юнайтед, а половината отбор гледа към изхода | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да знаеш кога да спреш, за да останеш велик. Мисля, че Роналдо пропусна този момент.

Те тези 3 мача на Арсенал са с Ливърпул, Челси и Тотнъм, та не е ясно колко точки ще вземе Арсенал от тях.

Бисака Сисака Мусака трета а остане. Сичкото друго аут или по български шут в гз. И колкото по малко кюнци в новия Юнайтед толкова по бърже ще тръгне.

Роналдо дойде да помогне на МЮ, но не се получи. Както и не той е проблема на отбора, мисля че с най-добри чувства се върна. Като не става - защо да не си тръгне? Проблема на МЮ е ръководството и собственика. Той гледа на отбора като бизнес проект и го управлява по този начин, а така не става с футбола. Това не е САЩ, където всичко е бизнес. Колко пъти е бил на мач на МЮ? Очевидно е че малко му пука за феновете и отбора, а гледа парите. Вижда се докъде я докара.

Харесвам Роналдо като футболист, но се радвам, че Ювентус го разкара навреме. Вече почти нищо не е останало от някогашната машина, освен претенциите, сръдните и манията за величие. С това поведение във всеки отбор ще се цупи и ще създава напрежение. А останалия отбор на Юнайтед е пълна скръб, невероятно некадърни футболисти, кой от кой по-скъпи и надценени. Трябва да се разкара всичко и да се гради от 0.

Роналда поне от година трябваше да рита топка я в отбора на Бекъм, я в Китай, я в Катар...

гоям праз, не е умрял от глад