Коментари - Роналдо пътува за Саудитска Арабия, контрактът за 200 млн. евро е въпрос на часове | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствената обективна оценка за професионална реализация се дава от парите ! Има много 20 годишни футболисти които са по-добри от Роналдо в момента, но на кого му пука ? Роналдо беше толкова по-добър от другите, че и след 10 години, пак ще печели милиони, само да се появи на някой футболен терен.

Колко уродлив е станал този свят. Някакви ритнитопковци, които нямат никакъв принос към развитието на човечеството, без мозък в главите, получават умопомрачителни суми. Саудитска Арабия да вземе да помогне на милионите бежанци мюсюлмани вместо това. А не да ги оставя на социалните системи на европейските страни. И всъщност, защо тези бежанци не отиват в богатия арабски свят, а се напъват за Европа. Това вече не е спорт. Комбинирано с подкупите, дадени, за да се организира първенство е страна, в която, на практика, футбол не съществува и с лобисткия скандал в Брюксел, се оказва, че футболът, а и други спортове са просто една безсрамна търговия. В сравнение с този глупак, който рита някаква си топка, един вирусолог в Германия получава 3600 евро заплата. А светът има много повече нужда от вирусолози и лекари, отколкото от тези клоуни.

Да, приятелю, но знаеш ли колко по-трудно е да станеш Роналдо, отколкото вирусолог, където който и да е горе-долу интелигентен човек, може да се класира. По тази логика и златото е просто метал или диамантът... Но се търси, че е рядко :) Също така, знаеш ли колко мотивация е дал Роналдо на толкова млади хора? Не само за футбола. Как ще го сравняваш с един лекар на местно ниво? Ако е светило в медицината, а те са малко, и те са много добре платени със сигурност...Но няма същия пазар, а пазарът плаща. И накрая но не на последно място, тия пари си ги е изкарал. Как ще правиш милиарди за някого и ще взимаш жълти стотинки? Всичко това са реални логични неща, които за изненада много хора се правят, че не разбират или наистина не разбират

колко по-трудно е да станеш Роналдо? Достатъчно е да имаш малко талант, да попаднеш на добри треньор и мениджър и след няколко години си звезда. Даже не е нужно кой знае колко да се инвестира в ритнитопковеца.

време беше да отиде там да го дръндят черни манатарки. Поне ще е официално.

РоНАЛДО ФУТБОЛИСТА умря с напускането на РЕАЛ. Това което гледаме е някакво надуто , надменно копеле което проваля отбор след отбор. Да го вземат арабите, да ни освободят от него. Бях голям фен на Роналдо, но тоя тъпанар ме разочарова. Неприятен за гледане.

Този комик подпише ли с тях, Меси ще го изпрвевари в Шампионска лига и повече дилеми никога няма да има.

Още на времето римските гладиатори са били измежду най-богатите. Дори по-богати от много сенатори! Купите, наградите и фенската-журналистическа оценка са едно, финикийските знаци друго. При това финикийски знаци спечелени с професионален труд, а не от лотария например. Роналдо е велик! Парите го казват, а не Пошо от Чапръчане !

Мисля, че няма да изкара и година там, камо ли пък две.

И за какво им е тоя самовлюбен ритнитопковец??? Явно искат да им съсипе отбора.

Гонят имидж. Един вид Роналдо им е рекламното лице. Който между другото и поритва топката.

За арабите е важно да кажат...Роналдо рита в нашия отбор.....а какво рита,колко рита и дали него го ритат въобще не ги ебе, те са грандомани.

Два милиона човека по 100 долара за екип с номера и името Роналдо и трансфера е избит:)

Иска да кешира максимално. Две години по 200 милиона евро ... да е жив и здрав да си ги харчи. Друг е въпроса защо има бунаци, които да му ги дадат.

бунаци явно винаги ще има, оная за оная печка мбапе реал щели да дават 1 милиард евра, пък вий феновете бачкайте за 1200 лева на месец :)

Не е ли 200 млн. на сезон?

е ли по-добре първо да се чете, после да се пише

Нормално е да иска макса. Човека е на 37. Кариерата му е към края си вече и трябва да извади макса. След като се пенсионира след няколко години ще трябва да живее от спестявания и инвестиции.

На кой му пука !

щом си прави труда да коментираш и четеш :)

Явно, ритни топковците са най-голямата ценност на тази земя ... Ама ако има проблем, отиваш при лекар, инженер, пилот, готвач, учител да научи децата ти - това не е важно и не е важно те колко получават ... Сбъркан свят .. спортист съм като хоби запален. Уважавам всички спсортове, ама, първенството на футбола ми се вижда незаслужено, 2/3 от другите спортове по-добре развиват физиката и психиката - а футбола е основно - бягаш кат кон...

Javno 4e tea arabi deto sa go pazarili niamat hi4 akal vav glavire si.

Пиши на кирилица, бе!

Е този вече потъна в забвение

Ама за тия пари трябва да пусне дузпа на шейха.

То си го пише в договора. Уредено е.

Просто хората остаряват. Той е 2 години по-стар от Меси. А в същият клуб преди играел Стоичков. Явно им е такава политиката. А Роналдо върви по стъпките на Стоичков. ;)

Nao4i bg ezik

се пише на кирилица и като гледам, главата и гъзът са ти слети.

Тъжно. Меси се качи на върха. Роналдо слезе в подножието, за да затъне в два метра кинти до колене. Сега да очакваме гелосания да започне да излъчва и някое арабско първенство.

Такива пари никой футболер не е сънувал дори. Да оставим настрани и това, че е милиардер.

За какво им е на европейските отбори изпълнител на дузпи и търкалящ се по тревата стойкаджия?