17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Погледнах графиката на акциите на кока кола. Има падане Гап през уикенда. Но това е било преди пресконференцията. След пресконференцията забележимо движение няма. Т.е. фейк новина. Просто проверих дали е истина, не притежавам и нямам личен интерес от тези акции.

Роналдо е мъж с топки и много добре знае интереса си: когато плащат рекламирам, когато не плащат съм принципен!!! Въпросът е колко струват принципите на съвременните звезди и в кой момент от кариерата са по-скъпи? “Между другото той в миналото е бил рекламно лице на "Кока Кола" и "Пепси".”

Името му е Christiano - Христос. Майка му е Мария - както и тази на Христос. Баща му е Йосиф - както и този на Христос! Реално погледнато, Исуската разцъква с Христовия си дизайн, но с нов аватар в новото време - е как няма да бутне Кока-Кола и да чупи всякакви рекорди, все пак е Божият Син :)

В мач номер 11 от Континенталната Купа (КК - 11/11) на Стария Континент, провеждаща се от 11 юни до 11 юли в 11 държави, 11 града и на 11 стадиона в двубои между отбори от по 11 играча, футболист с име, започващо с буквата К(11-та буква от азбуката) - Кристиано Роналдо (КР), постави Континентален Рекорд (КР - огледално на името Кристиано Роналдо - КР), отбеязвайки 11 гола на еврофинали. В Конференция (К - 11та буква от азбуката) за мача, Кристиано прави коментар относно Кока-Кола (КК=11/11), която срива акциите на компанията. Мачът, който открива това първенство, с тотална дом-и-нация на числото 11, което олицетворява футболния отбор, е между отборите на Turkey-Italy -> 11 букви.

И освен това отбелязва въпросният 11-ти гол в 92-та минута (9+2=11) на този 11-ти мач от първенството - нараво нереално синхронични 11-ки!

Първенството се провежда в домовете на 11 нации -> дом-и-инация 11!

Слочаенос? Не мисла! :-)

Роналдо е мъж с топки и характер.Не всеки може да направи такова нещо.Пък за водата е прав,по-здравословна е.

Я му турете един захарен хуй на тоя цигански педеразд да се облажи хубаво. Пиите кола и се оригвайте на воля!

каква глоба ще отнесе от федерацията..... Спонсор благодарение на който се провежда европейско да го злепоставяш в ефир, това само един бай ганьо и Роналдо го може...

Все още не е такъв тоталитаризъм, въпреки че ни бутат в тази посока. Ти си публична личност и модел на поведение, не си кукла на конци, гадно е да те карат да пиеш кола, имаш правото да откажеш, даже и да си изкажеш мнение: Аз много обичам кока кола пия по 6 литра на ден, или Кока колата е вредна, не пийте....

Това го издигна още повече в очите на феновете му - ЕВАЛА !!! Водата е това, което ИСКА всяка една клетка от тялото ни, а не киселинните продукти на "Кока - Кола" !!!

Кока колата е нещо уникално. Яко разяжда и го ползвам за почистване ръждясали неща, гайки, болтове, една нощ и са като нови. Майка ми също ползваше този препарат за почистване зелени тревни петна от дрехи, кисне една нощ, изпира, ако е останало нещо повтаря процедурата още един път, с никакъв друг разредител не се почистват така добре. Америте добре са измислили този препарат и всеки нормален мъж трябва да има бутилка в гаража, също и жените в килера при останалите опасни препарати.

Прави се на велик Гелосания, сега три дни ще слушаме колко е "уникален"

Няма нужда да се прави. Той е велик във футбола. Иначе като човек е доста противен характер.

Акциите няма как да се понижат с 4 милиарда долара. Пазарната капитализация може да се понижи с толкова.

Няма лоша реклама! Пак се говори за Кока-Кола, нали. Иначе Роналдо е прав, аз с уискито си винаги си взимам една водичка, а не като другите Кола.

Смешник, никой не го интересува какво пиеш

Ми не четете тогава, бе. Тук са коментари, пиша каквото си искам.

Не се прави на велик, все едно не пиеш кола. Всеки пие кола, айде стига сте се правили!

Аз не пия! Човек не трябва да съди по себе си за другите. Мкого хора не пият.. Браво на Роналдо. Добър пример!

Проблемът е, че не се правя и това вбесява лузърите като теб.

Да бе да, не се прави. Много ясно, че пиеш. Просто се правиш на велик

Не бил пил кола хахахаха. Вица на годината

Защо хвалите Гелосания, просто не са му дали пари да рекламира Кока-кола иначе при първа възможност щеше да го направи. Просто си прави реклама

Те Кока Кола са работили и в Третия Райх. И понеже са нямали нужните съставки, са измислили там фантата. Обикновено за да останеш жаден, ги тъпчат едновременно със захар и сол. А и така добре се консервира. Иначе няма нищо лошо в захарта или солта. Захарта е свързани молекули на глюкоза с фруктоза. Фруктозата (като в плодовете) пак става в организма на глюкоза, която е основна енергия в организма, плюс кислорода, тоци и някакви фосфати в клетките. Без глюкоза си малко мъртъв. Така че не знам какво толкова очернят захарта. До мярка е. А газираните разваляли зъбите. май твърдяха около 210 пъти повече или нещо подобно. Другото е Аспартама дето 10% някъде се разграждала до отровният метилов алкохол, който е и много сладък. Просто считат че е в малки количества.

Правилното би било КокаК шорти 4 милиарда долара ей така набързо. Благодарим ти КР.

Представяш ли си ако беше отказал пиле от Градус и акциите им се понижат с 4 милиарда долара.

Еха аааа евалата Кристияно обмисляме да те праим рекламно лице .Ахмед Доган обмисля хонорара .

Акциите паднали с $0.80 и (под 2%) и после се възстановили от "огромния спад".

Скрита реклама. Като рекламата "Пушенето е вредно". Не ни занимавайте с простотии. Дебилите да си пушат, да си пият кокаколата, да си набиват макдоналдса...

Балък, всеки пие кола. Няма да казваш на хората какво да правят!

Дебиле, поне от 20г. не пия кола и изобщо, газирано. Тъба в циганина долен, дето тръгнал да раздава акъл.

Същият е завел акциите и на Нестле и на фирми за сосове, корпорации за изкуствено месо от ембриони на бебета, петролни корпорации Шеврон и много други, корпорации за добив на мини, унищожили половин Бразилия заради тях е в екологична катастрофа, същия боклук кил Гейтс е с акции във фирмата замърсила с петрол целия мексикснски залив.. и т н...Помислете си какво ви слага убиеца с ваксините в който Ка колата им в шоколадите Нестле??

Нищо от това, което казваш не е вярно. И е лесно да се провери от официални източници, не от сайтове за конспирации за малоумници.

Само потърси в тъпия гуугл и всичко излиза за акционерите на тия компании...шибаняк, за кво го криете тоя кил Гейтс, срам ли ви е че ви е акционер в кока кола и Нестле!?

Това, че уилките са намасата не означава , че трябва да пие от тях! Да не игграе и на самото първенство - мачовете се играят с топки на Адидас а той е рекламно лице на Найки:)))

Голяма глупост сътвори Ша знаИш!

Прай са, пред себе си, на отворен.

Добре, че не е споделил сексуалните си предпочитания, че тогава минаващите под дъгата щяха да се увеличат за седмица, две.....

Просто човека не иска Кола да си правят безплатна реклама на негов гръб :Д Как избута встрани от кадъра бутилките :Д Прав е - като ще слагат бутилката пред него, да му платят :Д

То затова и Кока-кола реагира толкова "умерено". Няма да се учудя обаче, ако от тази новина (че са има паднали...) акциите им скочат.

А Брус Уилис ще се обади на хората от HELL. Трябва да се спре с рекламирането на отрови.

Смесваш нещата. Коренно различна е ситуацията.

Ма тя тая бутилирана вода пак е на Кока Кола :)

Първо я рекламирал, после я оплюл. Ако е толкова вредна колкото казват, защо просто не накарат производителя да сложи огромен надпис върху бутилката, както правят на цигарите?

Никой себеуважаващ се бял човек не трябва да ползва боклуците на Coca Cola. Те нали искат да са бранд на цветните. Маймуните да пият отровата им. Не че Роналдо е точно бял, но е добро начало.

Ние просто не осъзнаваме колко неща притежава Кока-Кола, защото те са изкупили сума ти компании. На запад масово минералната вода също е тяхна собственост, сокове и какво ли още не

По-голяма глупост не бях чел. Това не ви е биткойн, който няма никаква стойност и с един туит можеш да свалиш или покачиш цената с 50%. КО също така не произвежда само кола, а още много продукти, включително и вода. КО е преживяла хиляди рецесии и продължава да е една от най-сигурните компании.

Браво за примера. Колата е вредна. Вече е време известните личности с влияние да почнат да правят такива антиреклами и на цигарите.

Е как да стане след като същите тези корпорации плащат за охолния живот на "звездите"?

АААА, Моля, моля, вредна била колата... Вчера след 24-часово накисване в Кока кола, развъртях спекъл и ръждясал болт, който преди това по никакъв друг начин не успях и бях тръгнал да го дупча и режа, така че по -полека в определенията.....,ползи определено има

Великан !!!

Това е абсолютно несериозно. Такава минимална разлика е в рамиките на нормална корекция на пазара.

По - голяма тъпня не бях чел... Гледам, че е свалил акциите и на Уолмарт с 3.7 %, и на Тесла с 3.76%....

Просто изнудва за пари . Голям педе-рас.

Позьор! Щот не му плащат за тва не иска да има пред него бранд.....ако му плащаха щеше да си го сложи и на.....където трябва!

Вероятно си прав, но сега се огледай и виж къде си ти и си спомни къде е той :)

Бил е рекламно лице на КОКА КОЛА и ПЕПСИ! "Га яди кифтетата не рива, а?" Иначе щом е бил, а сега не е, този егоист не иска да печелят на негов гръб като пред него има този бранд - нищо чудно да мисли по този начин, особено той!!!

Голям праз, нали Кока Кола държи и минералната вода. Поне в България, Костов разпродаде всички минерални източници на тях през великата приватизация.

Браво на Кристиано. Мислех го за зализан пеераст и позьор, а той се оказа отговорен човек! Браво! Това наистина са ВРЕДНИ НАПИТКИ!

Изследователите установили, че натуралната боя кармин или хранителната добавка кошенил, се получава от вид червеи. Пийте повече кока кола, опа пийте повече червей. ПОЛЕЗНИ СА.

Ама като се разболееш отиваш да пиеш хапчета нали? Значи пиеш змии или още по-лошо техни течности...а за пеницилина няма да отварям дума той от къде идИ.... Пък за козметиката също нЕма да говорим, щот....

Братушка "кошенил" или кохенил или кармин е едно и също нещо . Натурално багрило (мисля по-добре от колкото да използват разни синтетики ?) . 2ро не се прави от червеи,а насекоми ... Проверявайте си глупостите преди да се правите на много знаещи !

Голям е!

Браво, Кристано! А иначе Колата там поне е със захар, тук е с царевичен сироп - гадост! Спрях да я пия и аз.

СЪС ЗАХАР.... ДРУГ ПЪТ!

НЯма я със захърта НИКЪДЕ вече! А и защо захарта да е по-добра от плодов сироп от царевица???

Щото този т.нар. глюкозо-фруктозен сироп всъщност е химия. Много по-евтин от захарта.

браво, бе!

Колко прилича туй на "нашия бизнес"-подкупвали, облизвали, ама с погнуса !!!

Пийте по една студена вода! - всеки да си го тълкува както иска, но в превод на български звучи - Духай супата!

Роналдо е десет пъти по-секси от брадатия Меси.

Да съм те питал?

Безспорно! Без порно! Ама ние друго им гледаме на терена и не ни трепери между краката. (за мъжете говоря, де...)

2 литра Кола кока без захар няма 220 грама захар ,които стават 220 грама мазнини. Който не спортува си ги трупа по тялото.

Аман от неграмотни журналисти. Една акция 55 млн., Няма число, което да покаже стойността на акциите при тази цена на бройка.

Евала на Роналдо

" ...цената на всяка акциите все пак се покачи с малко след големия спад и вече е 55,29 млн ..." Чукча писатель, чукча не читатель ...

Милиона какво? ДОлари, Евро, лева.. марки, листа по дърветата, биткоини?

О, велика Суета!...;-)

Адмираци!!!

Адмирации!!!

АдмирациЙ.

Адмирации!!!

В резултат на това акциите на "Кока-Кола" паднаха от 56,1 млн. долара всяка на 55,2 млн. долара или общо 4 млд. долара.