Коментари - Рубльов поиска промяна в правилата след спечеленото обжалване | Корнер.dir.bg
назад

Рубльов поиска промяна в правилата след спечеленото обжалване

Руснакът благодари за върнатите пари и точки, и обеща да е "по-добър човек"

Обратно в новината
| Редактор : Николай Петров

Коментари - Рубльов поиска промяна в правилата след спечеленото обжалване | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 25

Технологиите могат да помогнат в такива ситуации. Технологиите бъркат много по-рядко от хората.

И в крайна сметка дори и със закъснение не се разбра топката вътре ли е била или аут.

Бъдете благодарни, че победата не бе присъдена служебно на Украйна или Израел.

Този мач си е за преиграване, а този който взе решенито за отстраняване и ползва като повод "доверието" си към лъжливия съдия който бил дочул нещо е за незабавно отстраняване ако имаше някакъв морал и достойнство вече щеше да си е подал оставката...

Прецакаха Рубльов с напълно фалшиви доводи от съдията,че псувал на руски. Видеото доказа че страничният съдия лъже, но Наказание за него Няма и Преиграване на Отнетия мач също Няма. . Защото Рубльов е руснак.

Що, ще ги бомбите ли тогава, пак?

Прецакаха го по атлантически, защото знаят че бой и е--не не се връща. Даже и да му върнат парите и точките, мача вече е свирен. Ходи се оплаквай на арменския поп.

Лайсменът, съдийката и организаторът на турнира трябва да бъдат отстранени от тениса.

А не е ли по-добре всички тенисисти да се държите мааааааалко по-културно от фуфтболистите ?! Едва ли някой плаща за да гледа просташки изцепки!

А ти гледа ли изобщо мача или само това, което пише по дира и се тиражира из социума?!

Съвсем заслужено беше наказан! "Рубльов получи подкрепа от други тенисисти, като сред тях бяха Дария Касаткина, Алехандро Давидович Фокина и Дона Векич." подкрепата е от други руснаци, както и сърби.

Как така бе момче: „ЕйТиПи да разгледа правилото и да го промени, така че СЪДИЯТА ДА НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНЯ ХОДА НА МАЧА, като не дава на играч да използва видео повторение“ Ти луд ли си? Ами като НЯКОИ си поискат обратно „хонорара“ от колегата, к`во пра`им, а?

Хм... Фокина е по паспорт испанец...

Този е същински български политик!

Ти не се мешай в "играта" на съдиите!

Бъркат в "играта" на съдиите!

Тоя става за политик, ама надали има някого в родата от КГБ. А да подскочи на кремльовците така….

Да може всеки да си попържа колкото си ще!

Кръвната група ще ми искате ли за напред ...????

какво се извинява бе, лайнсмена се прави че не вижда нарушение и дефакто дава шанс другия нечестно да спечели и Рубльов с перце ли да го гали, пак че само с викане му се е разминало на тоя, аз направо щях да го завра в... където му е мястото. И задължително всичко трйбва да се върне до този момент, да се доизиграят следващите етапи. Защото се вижда, че целта е просто да разкарат силните руснаци от пътя на някой невзрачен, че на либерастите им е мъка че 3 години подред са все руснаци и Джокович като сложим, сън не ги хваща. Знаят че и да върнат пари и точки, първото място няма да върнат, което им е по-важно. И аз за какво да гледам некачествен тенис, пълна подигравка със зрителите. Освен това да съди за клевета, уронване на престиж, стрес, емоционална болка, най-вече "хейт крайм"- омраза по етнос, прочие, прочие, да ги одруса с милиони. А лайнсмена, съдия и всички по веригата отнемане на лиценз и никога повече тенис за тях. Не може да остави нещата така, да не си и помисля.

явно е с цел да може съдията да не пусне видеото да се види истината и да си наказва както са му поръчали.Видеото доказа че не е псувал, но му взеха 1-то място на Рубльов, което беше целта, щото докато обжалва играта не свършва. А закона трябва да се промени - щом някой обжалва всичко се спира до решението на съда. Сега ще ги съди да върнат всичко от тази фаза. А ти си просто центаджийски трол и тениса не те вънува, само доколкото ти плащат. Ама като не може да си спечелите честно пари и първи места така действате, затова вече по целия свят ви мразят.

ми те "другите" - сащ и "прятели" и ес барабар с БГ-то са си фашаги, ако пък някой от тия държави посмее да го защити със сигурност ще го изритат от тениса, знаеме ги техните "свободи."

Няма нужда Рубльов да се церемони с такива продажни боклуци като съдията и лайнсмена, те трябва завинаги да бъдат изритани от тениса, трябваше публиката да скочи да ги линчува тия ла'нари, абсолютно правилно се държа. И да ми кажат серената защо не я наказана като тя дори заплашваше съдията и много други, а ти защитаваш измамите, така ли. и такива е редно да си получите заслуженото.

завинаги

искаме честен тенис, затова мача трябва да се преиграе, а видеото да се разгледа на момента и всички мръсници от лайнсмен, съдия и нататък да се изхвърлят до живот от тениса. Рубльов трябва да се бори за това и да ги съди за солидни компенсации. Подписки, съдене до дупка.