17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно решение така или иначе пият всички то затова изгърмяха толкова американци които все нещо им се случва като ги търсят от допинг контролът били в трафик или не получили призовката. Себастиан Коу явно не обича да се намесва политиката в спорта от лични спомени.

Всички вън от чадъра вовеки веков хормонални мутанти и измамници! За тях само селски спартакиади! За колхозници и хокей на замръзналото езеро в Пирин град!

Си ти, бокликофостата. Ще ти се аман нема, даже целата сборная що се изреди на тебе и всички женски дупки в родата ти, по неколко пъти. Вперьод! Молодци! Шаааайбу!

незнам дали ще се върне в леката атлетика, ама вчера я изгониха и от съвета на европа!

много бързо мина,това наказание. С руснаците, добре, само да не се захване някой с американците, че ще са ми необходими 3-4 прераждания за да разбера мнението на някой лорд ,цар или.....някой от Марс.

какво си гласиш, жената! - след, като те боли xyя?

и пригожин е обявен за издирване, запорирани му са сметките, яхтата и самальотчето!

нещо си се пообъркал

"Допинг скандалът" м Русия беше точно такава диверсия на западните специални служби каквато е сега срещу нашите плувци!

А сланина уилямс негърката кога ще я хванат за топките от допинг агенцията?

Е, да ама основният "свидетел" забягналият на Запад Родченко се отказа от показанията си... които трябваше да потвърди пред американски съд докато ФБР го охранява;)

Ако руснаците не си вземат поуки явно това ще се повтаря. Отвратително беше, че заради пропагандата им това беше национална политика. Но в ясно, че и други (не само руснаци) "посягат".

За пръв път чувам, че Себастиан Коу е лорд. Това, че е удостоен с рицарско звание за успехи в бягането (което звание не се наследява), съвсем не го прави "лорд". За мое голямо съжаление, той се прояви като малък отмъстителен англичанин начело на атлетическата федерация.

Не ги връщайте, краварите са непобедими.