Коментари - Руска легенда шокира с твърдение: Мачът ни срещу Испания от Мондиал 2018 беше уреден | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е , до кога ще ни го тикате този предател ? Колко статии ще публикувате за него - като футболист може да е бил добър- но като предател - е за въжето. В предната статия за този писахте, че лично участвал във назначаването на треньора, а после казва, че давал пари , за да играе. Избрал да играе за Русия , а не за - която и да е там негова родина. Сега казва , че Испания- говорим за Ла Фурия - легнала на Русия. Има ли още някой - освен господарите от козяк, който вярва на лъжите на един предател? А бедни душици винаги ще има - демек, предатели,за няколко цента , винаги ще се намерят! Както бях писал и преди - предателите никой не ги обича!

Не е изключено.Просто пари.

От литовско-укрински помияр няма какво друго да очакваш - дали са му малко парички за да говори, проблемът е , че не може да си докаже твърденията и ако не руснаците, то испнците могат да го осъдят здраво.

Укролитовец ????

Да бу щото видяхме колко са силни испанците и на това световно

Майка украинка, крушата, дървото, пропагандата. Сетил се кога да пее!

Роден на територията на днешна Украйна с баще латвиец. Въобще агент провокатор

Педерусия да участва в шашми ? тва е невъзможно утре ще кажете и че "атлетите" им употребяват допинг под протекцията на Джамахирията

Лека и доходна троле!

Предателите, а и троловете - никой не ги обича! С тези пари , изкарани от тролене , свещи да си купиш!

Пълни глупости......

Този мач срещу Испания го взеха с дузпи,май.Мач се"урежда" по принцип след 85 мин.Тоя добре го знае.Или е пиян,или нещо друго.

И по каква логика трябва да го уредят точно така, както според теб се уреждат всички останали мачове? Какво им пречи да си го уредят така както искат, а не както ти очакваш

Много богати и амбициозни испански футбулисти трябва да се съгласили на подобно нещо

Щото при дузпите може да стане инфекция Я някой 'неразбрал" вземе да вкара,или обратното -някий вземе да се подхлъзне и прати топката в облаците.