17-11-2017 20-11-2018

Коментари

благодаря ви.

Е, и ти не изглеждаш зле, макар да си рижав :)

С други думи, иска да каже човека че нашия доста време с разни кифли се занимава напоследък... и то поне да беше нещо класно не знам за какво е движил с тия плашила Уилямс за които не може веднага да се разбере от какъв пол са... единственото попадение беше като се хвана с кака си Маша Шарапова, походи се нея - и айде пак с кифла, Шерцингер която с близо 15 години по-голяма... и оттогава кариерата му май наникъде..

"класно" e също една от думите, по които ви разпознаваме - руски червеи

по думите ватник, лосьон, мурзилаж, бояришник, кочина, свиня, одеколон, чебурашка, рассия, рассийский, бляд (правилното е блядь - ограмотявайте се поне) и други по списък. давам идея - четете в украински форуми и попийте от тях нови думи, щото тоя комплект се е изтъркал доста.

казва нещо ,което всички знаят-,че не остави ли дъртите сексуални вампири скоро няма да види купа Гришо. Проблема му е в концентрацията на силите и вниманието, а за това е нужно спокойствие и редовен секс с нещо младо и енергийно. И джокера и Федерер и надал са женени и спокойни ,а нашият нервно си гледа айфона,чупи ракети и прави срещи по ресторанти.

"Казвал бил всичко, което всички знаят" ... Казва го по Великолепен начин, който малцина могат да го направят ... Знаели сме ... какво знаем в личен план от живота на Топ Тенисистите ... знаем от жълтите хроники и като гледаме мачове да се мислим, че сме поне "Агаси, Бъорг или Настасе" ... а туй за Нашите Деца, много вярно го е рекъл. Браво. А сега ППобеда за Англия ...бактиса ми от "второстепенни нацисти".

Ихаааааа,какви плочки е направил гриско,направо си е мечта за всяко чуждестрано и българско гадже,добре изглежда,млад и красив е и има дебела банкова сметка,изживей си живота сега,майната му на тениса,правилно си решил гриско

Ти олигофренче явно не знаеш достатъчно добре български? Иначе щеше да си чувал "класна мацка", "класен съперник" и т.н. Вземи скочи от някой по-висок етаж и направи услуга на човечеството.

а аз разпознах в теб поредната пенсия от село, чакаща милостиянята от козяшкия бункера.Ама и той фалира.

Изказал се е твърде ласкаво, а е забравил да спомене двата наши национални проблема - слеският манталитет (поне скатаването го е казал) и егоизмът. Погледнете рекламата на тениса по Евроспорт и само чуйте как Дел Потро със страст обяснява на английски, че играе за родината си Аржентнина и дава всичко за нея. Други тенисисти също правят подобни изказвания. А да сте чули наш Пишо да казва подобно нещо? Неговите прииоритети са разходките по света и някъде да топне пиперката. Неща като национална чест, достойнство нямат значение за селянина. Видяхте ли вчера как Дел Потро игра срещу Надал? Спортът е много себераздаване, трудолюбие и здраво блъскане, а не селяния....