17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изказал се е твърде ласкаво, а е забравил да спомене двата наши национални проблема - слеският манталитет (поне скатаването го е казал) и егоизмът. Погледнете рекламата на тениса по Евроспорт и само чуйте как Дел Потро със страст обяснява на английски, че играе за родината си Аржентнина и дава всичко за нея. Други тенисисти също правят подобни изказвания. А да сте чули наш Пишо да казва подобно нещо? Неговите прииоритети са разходките по света и някъде да топне пиперката. Неща като национална чест, достойнство нямат значение за селянина. Видяхте ли вчера как Дел Потро игра срещу Надал? Спортът е много себераздаване, трудолюбие и здраво блъскане, а не селяния....

Ихаааааа,какви плочки е направил гриско,направо си е мечта за всяко чуждестрано и българско гадже,добре изглежда,млад и красив е и има дебела банкова сметка,изживей си живота сега,майната му на тениса,правилно си решил гриско

"Казвал бил всичко, което всички знаят" ... Казва го по Великолепен начин, който малцина могат да го направят ... Знаели сме ... какво знаем в личен план от живота на Топ Тенисистите ... знаем от жълтите хроники и като гледаме мачове да се мислим, че сме поне "Агаси, Бъорг или Настасе" ... а туй за Нашите Деца, много вярно го е рекъл. Браво. А сега ППобеда за Англия ...бактиса ми от "второстепенни нацисти".

казва нещо ,което всички знаят-,че не остави ли дъртите сексуални вампири скоро няма да види купа Гришо. Проблема му е в концентрацията на силите и вниманието, а за това е нужно спокойствие и редовен секс с нещо младо и енергийно. И джокера и Федерер и надал са женени и спокойни ,а нашият нервно си гледа айфона,чупи ракети и прави срещи по ресторанти.

С други думи, иска да каже човека че нашия доста време с разни кифли се занимава напоследък... и то поне да беше нещо класно не знам за какво е движил с тия плашила Уилямс за които не може веднага да се разбере от какъв пол са... единственото попадение беше като се хвана с кака си Маша Шарапова, походи се нея - и айде пак с кифла, Шерцингер която с близо 15 години по-голяма... и оттогава кариерата му май наникъде..

"класно" e също една от думите, по които ви разпознаваме - руски червеи

по думите ватник, лосьон, мурзилаж, бояришник, кочина, свиня, одеколон, чебурашка, рассия, рассийский, бляд (правилното е блядь - ограмотявайте се поне) и други по списък. давам идея - четете в украински форуми и попийте от тях нови думи, щото тоя комплект се е изтъркал доста.

Ти олигофренче явно не знаеш достатъчно добре български? Иначе щеше да си чувал "класна мацка", "класен съперник" и т.н. Вземи скочи от някой по-висок етаж и направи услуга на човечеството.

а аз разпознах в теб поредната пенсия от село, чакаща милостиянята от козяшкия бункера.Ама и той фалира.

Е, и ти не изглеждаш зле, макар да си рижав :)

благодаря ви.