Коментари - Рууд не успя да спре "Рафа 22". Има ли шанс да предотврати "Новак 23"? | Корнер.dir.bg
назад

Рууд не успя да спре "Рафа 22". Има ли шанс да предотврати "Новак 23"?

Норвежецът е на трети финал в Шлема, а има срещу себе си човек с

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Рууд не успя да спре "Рафа 22". Има ли шанс да предотврати "Новак 23"? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 6

Haia Kasper ,това ще се чува в цяла норвегия. Децата са много запалени по тенис от както Каспер излезе на голямате кортове. Стискаме му палци! Ноле е велик тенесист но защо досега не излезе с ясна позиция за войната в русия/украйна

>> На теория, ако има човек, който би следвало да може - това е Рууд. Преди турнира той и Карлос Алкарас бяха сочени за най-близките конкуренти на Джокера. С това не съм съгласен. Преди турнира Рууд изобщо не бе във форма и му даваха под 5% шанс да спечели турнира. Преди турнира за фаворит даваха Алкараз, следван от Ноле. Доста след тях бяха Руне, Медведев, Циципас, Синър. И чак след тях някъде беше Рууд. Рууд играе супер стабилно този турнир. Не е случайност това, че е стигнал до финала (е, ако Алкараз и Ноле не бяха в другата половина, едва ли щеше да стигне до финала, но все пак). Според буукмейкърите, шансът му за победа днес е около 20%. Ноле е твърд фаворит. Разбира се, в спорта няма нищо сигурно. Ако се случи така, че Ноле получи контузия или просто няма ден и/или е твърде напрегнат, а Рууд успее да играе много добре, тогава има шанс и Рууд да направи изненада. На полуфинала със Зверев Рууд игра много освободено и без напрежение. Предстои да видим, дали и днес ще успее така да играе. Предвид, че това му е трети финал на турнир от ГШ, а и е "underdog" в мача, може пък и да играе без напрежение. За Ноле мачът е от ключово значение, така че при него със сигурност ще има предпоставки за напрежение. Но да се надяваме, че няма да стане като на US Open 2021 финала, където Медведев игра отлично и без притеснения, а Ноле така и не успя да преодолее напрежението и съответно загуби в три сета.

Джендър, пак си прекалил с тревата !?

Норвежките спортисти са прочути асматици.

Каква е твоята ясна позиция за войната от2014а с избити над 500 деца от украинските азов, айдар и т.н. Каква е твоята ясна позиция за войната в Ирак? 1 милион и половина жертви?

в Афганистан за по-ясно даже не ги броиха