17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С тази победа да поздравим хилядите българи, които живеят в Италия.

Англичаните са пълни боклуци, доказаха го и по време на награждаването. Мизерниците им е малко сребърен медал, нещастници не спечелили нищо през живота си. Огромна разлика с Хендерсън, който е спечелил всичко на клубно ниво и все пак беше доволен с медала си и се отнесе с уважение. Дано не помиришат още 55 години поне

Толкова се радвам, че тъпите англичани го издухаха! Другия път да уважават повече противниците си и да не се мислят за голямата работа

Това, че насраха мръсните кръвосмешения ми осмисли деня! Няма такава радост след последната дузпа! Само мъки за тия негролюбци. Ще даваш на шебек да бие дузпа. Шебекът е бил роб и няма психика на победител! Айде, след 55 години пак да се пробват.

Не мога да повярвам колко много злоба и нисък интелект са вложени в коментари тук. Англия поне стигна до някъде. Това че не умеят да отбелязват дузпи е друг въпрос. А къде е България в Европейския шампионат? Нивото на българския футбол какво е? Селски футбол. Даже и мижавата Македония може да опъне българския национален отбор по пълна програма. Пълни дебили сте. България - Най бедната и мизерна нация в Европа. Най ниското ниво на интелигентност в Европа което и личи от коментарите ви. Първо си оправете държавата и футбола и тогава лайте като улични мастии. И докато това не стане, сте само въздух под налягане. Жалки подобия на футболни разбиратели.

Явно ти си бил единственият фен на жалките англета. Айде по-кротко, никой не харесва противните англичани и просто изказваме мнение

Аз въобще не съм футболен фен мила, но си спомням че в квалификациите комбиниран резултат Англия 10 - България 0. И купата я спечели Италия. Не България. Така че не виждам причина да се радваш за успехите на другите, при положение че всеки селски отбор от Европа може лесно да победи българския национален отбор. Освен ако не работиш като компаньонка в Италия.

Аз съм мъж бе лапенце малко. И по-кротко със закачките

Толкова се радвам че тъпите англичани които имат една подарена титла с един подарен несъществуващ гол където топката тупка половин метър пред голлинията срещу Германия, с тази измислена дузпа срещу Дания загубиха по-най болезнения начин.Тъпите англичани които искаха да накажат България за расизъм , а те най-големите расисти не спряха да обиждат чернокожите си футболисти изпуснали дузпите. Мръсните гадни англичани които при бомбардировките над София са слагали взривове в играчки за да могат да убият малките ни деца.Тези тъпи гадни англичани си получиха заслуженото във футбола , както го получиха и през първата световна където генерал Владимир Вазов с една 9-та плевенска дивизия размазва 4 английски,две френски и една гръцка като убива 40000 англичани, а ние даваме помалко от 500 при Дойран.АЙДЕ ДА ГО ДУХАТЕ МРЪСНИ АНГЛИЧАНИ.

Победи отборът без маймуни, а сега де. После расисти сме били.

94та беше така, нищо че бяхме 4ти но всички излязохме по улиците, яко беше.

за един приятел питам? с кво са велики тез градове??грабеж,убийства и колониализъм!!

Гласете се за ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ, т.е. ЧИПИРАНЕ, УВРЕЖДАНЕ И ЕФТАНАЗИЯ. СЛЕДВАТ РЕПРЕСИИ С МЕГА ДИСКРИМИНАЦИЯ И ПРИТИСКАНЕ, ОТНЕМАНЕ НА ИМУЩЕСТВО уж заради извънредни мерки с нови ПЛАН'демий и всякви други ГЕНОЦИДНО-ТЕРОРИСТИЧНИ мерки целящи само и само да се боцнете "доброволно". НО, казват злите изици, че всички щяло да ви мине когато се боднете с "добрите" фъксини, които са доброволни и без дискриминация се раздават ей така, от "добро сърце". Режимът на Байдън стартира програма за инокулиране от врата до врата, с помощта на отряди на FEMA https://bit.ly/OtVrataNaCrata АКО ВИ СЕ ЖИВЕЕ СХВАНЕТЕ ЕЙ ТОЗИ ПОДХОД, А ПОСЛЕ РЕАГИРАЙТЕ АДЕКВАТНО НА НЕГО! ------------------------------- „Първо питат След това бутат После блъскат След това го правят закон Тогава идват със сила“ или това Чували ли сте някога нещо за „Прозорецът на Овертон“ ? Ако не, то ви препоръчвам да прочетете за тази технология служеща безотказно за лесно ЛЕГАЛИЗИРАНЕ и НОРМАЛИЗИРАНЕ на всичко НЕНОРМАЛНО, каквото ви хрумне в това число и ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ С ИСТИНСКА ВОЕННА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ДИСТАНЦИОНЕН КОНТРОЛ И МОНИТОРИНГ ОТ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ, КОЯТО ИМА ЦЕЛЕНАСОЧЕНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТО ВОДЕЩИ ДО СИЛНИ УВРЕЖДАНИ и СМЪРТ С ЦЕЛ ВАКСИНАЛНА ЗАВИСИМОСТ И ДЕПОПУЛАЦИЯ! Същата технология 1:1 се използва, за да ви пробутват и новото ""нормално"" на джендъризма и 50-тия пол, ПЛАНдемиитЕ(ще има още) с дресиращите им мерки, наморници, задължителна ваксинация и "зелени" ковид сертификати т.е. военните технологии за деморализация, ментален контрол и депопулация(редукция) на населението, и куп други, като все едно, че са филиики с мед и масло! … Научете се да виждате как стъпка по стъпка се следват именно Овертон принципите. Затова ви препоръчвам да ги изучите добре, за да не ви водят за носовете с тази коварна психо технология. https://bit.ly/Overton-Window https://bit.ly/OvertonW2 ЧЕРНО НА БЯЛО ДУМИТЕ НА ЕЛИТА ЗА ЦЕЛИТЕ НА БОЦКАНЕТО И САМИ СИ ВИЖТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ БОЦКАНЕТО ----------------------------------------------------------------------------------------------- В този клип хем ще видите от устата на елита за какво са им ваксините хем ще видите реално колко ""отлично"" работят те 1:1. Хайде вижте ваксерчета и ходете да си биете една -))) (ВИДЕО) https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution Ваксините за КОВИД-19 водят до нови инфекции и смъртност: Доказателствата са поразителни* https://bit.ly/MoreVaccinatedMoreDeath

Жълта книжка - музикален албум на Слави Трифонов

Поредния тролски профил...

какви са тия мургави ромули с чалми на снимката, бе..от мръсните жабари мирише на факултето чак тука

Айде малко уважение към шампиона, а?

ти ли говориш за уважение, фенче измислено? Виж си първо твоите коментари, навсякъде лееш жлъч и злоба към англичаните..Айде слагай циганската чалмата и отивай в гетото да ядеш жаби.

Нещо загубиха заради брекзита ли?

Гаврят се, с това, че титлата отива във Европа, след края на мача. Както те вече не са част от нея.

Англия не била в Европа вече след брекзит викаш?! Че чак и плюсове ти нацъкали! От първите места в света сме паднали до последните по интелект…

Просто се смеят на англичаните заради самочувствието им, което не е подплатено по никакъв начин и се мислят за велики

Сега УЕФА да накаже английския отбор от домакинства за расиски обиди и Освиркване на Италианския Химн ! Това ако беше у нас щяха да ни накажат за 2 години !

Браво на Италия, смачкаха гнусната нация, която уж била "най-чистата" и не са били расисти, а сега си показаха истинското лице

Само Боклуците от англия си позволиха да обидят Българската публика че сме расисти и УЕФА ни наказа След цирка направен и англичаните .

Абе че сме расисти си е верно.

Щото те в Англия са само светци !

Айде, айде, все едно само в Англия не са расисти

Завиждам благородно. И аз искам да го изживея това с нашия национален отбор някой ден!

Явно си по-млад 94-та след всяка победа на България беше така. Пиянството на един народ.

Така, беше страхотно това лято!

Особено беше така в началото и в края!Първо Нигерия разцепи уйгундурите,а накрая Швеция ги изпрати с четворка без гарнитур!Ха ха ха!!!

До некакъв дето бил "султан"!Скивай ся-пет живота напред да имаш по 75г. всеки няма да ти се случи ни да го видиш ни да го изживееш!!!

Съдията заслужава поздравления за чудесния финал !

Стърлинг плонжира за дузпа и на този мач, но този път номера не мина.

Единствеенат титла за Англия на световното 66 г. съще беше подарена , както сега финала. Тогава при 2:2 на финала срещу Германия страничния реефер от СССР само той не видя че торката тупна поне метър зад голлинията - гол за Германия и мача свършвашеТака че до сега имат една титла и един финал и двете подарени.

А бре изкуфел стар фен!Престани да пишеш небивалици,бре!Това за което пишеш никога не се е случвало!А страничния-Тофик Бахрамов беше азер,а не руснак и той призна гол-фантом на Джоф Хърст,бре!!!

Тъпите италиянци, не ги харесвам още от времето, когато ни прецакаха на световното. Англичаните също не са ми симпатични, но играха чист и интелигентен футбол. Проблема е, че много си подаваха пред вратата, вместо да шутират директно, като италиянците.

Ти гледа ли мача? За какво разиграване от англичаните говориш при условие, че рядко пипаха топката?! Притежанието на топката бе 70% за италианците!!!

Най точния коментар. Точно човек

Никога не съм харесвал италианския футболен стил, както клубния, така и националния. Скучен, безинтересен, прагматично-пресметлив, лишен от артистизъм и фантазия. Тези качества явно са нужни в днешните футболни времена,за да станеш европейски шампион. Тъжно. Затова гледах Копа Америка, ритат се като коне, грозно е, но поне има истински качествен футбол

Боцмане, да не си гледал хокей, брат ?

Абсолютно подкрепям казано за стила на Италия, но ако беше гледал Европейското, щеше да видиш, че тази година Италия беше друг отбор.

И като не си гледал, защо даваш мнение?

Браво Италия смачканите Боклуците от " великата " нация КОЙТО обиждаха и вас и нас че сме расисти и варвари . И правеха цирк на стадион " Васил Левски" .

Ние по-добре да си налягаме парцалите и да мислим как повече да не падаме с 6:0, пък било то и от "боклуци" като англичаните.

Само Боклуците от англия си позволиха да обидят Българската публика че сме расисти и УЕФА ни наказа След цирка направен и англичаните .

как да побеждаваш като си налягаш парчалите. Като си налягаш парцалите кой къде те хване те дъни като тупан.

Че и грешната дума с големи букви сте я написали "коЙто", за множествено число се пише "коИто"

"Велика нация " е една не са множество число . Но съм написал в мъжки род защото са джендари .

Днес англичаните са на работа.

Който разчита на маймуни да му свършат работа, така ще е! Браво, скуадра адзура!

Brexit