Коментари - Саеид остана без дом и родина, но показа защо политиката никога няма да е над спорта | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите спортисти ги караха често да лягат на съветските факт разказва и от тях самите.

Нашите спортисти, мунчо, биеха наред при соца.

Биеха наред и само от руснаците падаха наред...

Точно така, за съжаление повечето хора се предават и примиряват... При спортистите това се случва доста по-рядко по обясними причини.

Политиката за жалост е над спорта, доказват го санкциите на олимпийския комитет над Русия.

При руснаците няма спорт,има само допинг и машинации !

Ти вярваш ли на тая глупост? Мислиш ли, че е редно да "отнемеш" медал 5 години след състезането и 2 след оттеглянето на човека от спорта щото " вероятно е знаел, че друг вземал забранени вещества ама не бил докладвал"? Или е редно Уилямс да взема с разрешение стероиди щото била асматик? Или както сам Джокович признава, че е взимал допинг ама била с разрешение щото било с медицински цели? Или да накажеш тренера щото пренасял анаболи и давал на играчите ама играчите не щото те " не знаели"? Или да приемеш обяснението, че си ял телешко месо в Мексико и в него имало " нещо" и затова пробата е положителна? Или " правила секс ама без презерватив и от там дошло нещо та пробата е положителна? Вярваш ли?

Малко няма логика в цялата история? Защо пък Иран да спира своя спортист срещу Израел. Може да загуби, но може и да победи. Една победа над Израел на финала, особено в силов спорт, като джудото, би била голяма реклама за страната и политически дивидент. А не е ли възможно, Израел, уплашен да не би иранецът да победи техния човек, да го е подкупил. Израел имат да губят повече от Иран в дадената ситуация.

Има хора, които и под телето тъсят вол.

Политиците са като ЩАМА - мени се, но гледа да е на топличко и да ,,лапа"

Политиката е най-мръсната и гнусна част от философията! https://drive.google.com/file/d/1_iIAZvKfvxbSe85KydIySUIOFM41cF0M/view?fbclid=IwAR1kJ51ip0lqMxVkF3u-UQNPqdLZNvXkrjMz6lvey2IjziMZ7F9Ik4fjWus