Коментари - Салимова бе близо, но изпусна впечатляваща победа срещу световна шампионка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По два пъти на ден четем за тази девойка и все същите две фотошопнати снимки ни ги редуват. За президентша ли я готви Пеевски, че явно в шаха не й е силата. Тия състезания по шах станаха повече от световните купи по художествена гимнастика, но там поне има винаги един-два-три златни медала!

Е жалко. Нашето момиче е най-младото там, а и с най-нисък рейтинг, да трупа опит и да се учи дай боже след някоя друга година и да спечели този турнир.

Е то и Гришо така аха да вземе някоя купа и я изпусне. Той поне на любовния фронт се отчита добре

Ами явно не е толкова феноменална колкото ни я представяте... Само губи и изобщо не знам какво прави на турнир от такова ниво... А иначе снощи като гледах как играеше, ми то аз щях да победя, ако бях на нейно място, с моя завършен 8 клас. И това само показва, че не образованието е това, което те прави интелигентен...

Странно, как така пък не си се явил ТИ, с твоя незавършен 8 клас! Целият свят страда от това, че не си ни показал невероятните си умения! Аман от идиоти!

слаба! 4 загуби и само 1 победа!

орговора до ъ ъ ъ Защото го е дала на майка ти да се крие от хората да не се срамува от теб, каза че родила голям изрод. Ядосва се че не го е изпуснала на рогоската горката ти майка.

А твоята е изсрала маймуна. Дали е горда с това?

Кураж, Нургюл!!! Шампионската титла ти предстои!!! Браво!!!

С това "браво", няма да те разбере. Пиши и на майчиния език ,че да хване дикиш - машалла, евалла...

Със сигурност разбира по-добре от теб!!!

Браво на Сюргюн, голямо браво! Аферим, ашколсун, машалла, чок гюзел бир парче!