17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най големият обир във футбола е направен от педала Жоел Киньо до днес като се сетя и го псувам с яд !!! България заслужаваше да играе финал 94

Много ви поздрави от Роби Баджо-хахаха!!!

Роберто Баджо с нищо не беше виновен, той си игра добре и ни вкара редовни голове. "Грешниците" бяха Костакурта с явната си и умишлена игра с ръка в наказателното поле, и френският съдия Жоел Киню, преценил, ч е това не е основание да се отсъди дузпа...

Маймуна, с една дума. Черните са лъжци по рождение, както циганите.

Млък бре нещастник балкански,раситче недоклатено!

е за СПОРТИСТЪТ Анри. Защо не говорят с него?

И и мача България - Италия 94 е много по-голяма кражба за финал на световно ама..

То реално и засада имаше, че онзи другият макар и недостигнал топката, влиаеше на ситуацията. Не знам в кой момент какво бе точно правилото за засада, че се появяват особености.

И как да завърши мачът, че и в Париж, после винаги се търсят оправдания. И сега е така.

и да говорим сега, битият е бит, е.ания - е.ан. Но не ви ли се струва, че във всичките подобни случаи богатите са толерирани, а бедните - прецакани. Това със сигурност не е случайно.

Така и трябва-бедните да го дуууат!!!

Едно е да си добър футболист, друго е да имаш доблестта да си признаеш.

Франция 3 пъти стига до финал и два пъти получава НАПЪЛНО измислени дуспи. През 1998ма на домакинското им първенство си признаха, че схемата е била уредена и Бразилия ги е чакала на финала в който Роналдо е покосен от мистериозен припадък, а Франция печели доста лесно /като за финал/ . Не е нужно да си страстен привърженик на теориите на конспирацията, но нещата са очевидни.

Ха па ха ха!Измислен си ти-щото не ти изнася реалноста,бре!

Още си спомням полуфинала Бразилия-Холандия. Гледахме го с един приятел, тогава бяхме 13-14 годишни, и не можехме да повярваме как е възможно това. Съдията направи и невъзможното, за да отпадне Холандия. Едва ли има конспирация, обаче. Просто големите отбори с по-известни футболисти, трябва да продължават напред и явно им е неписано правило на съдиите. Все пак ако утре се класират България и Косово на финала на световното, какви ще са приходите. Неприятно е да си от малка футболна държава, но това е живота.

Точно заради такива прояви беше въведен ВАР. А Анри и Марадона никога няма да са едни от най-великите.

Само дето Марадона сам самичък спечели световната титла тогава и до ден днешен няма доказателство, че е играл с ръка. Неговото постижение не го е правил дори Пеле, а за анимационни герои като Кр. Гмурналдо и Барни Ръбал с брадата да не говорим. 4 години по-късно изведе страната си до нов финал. Тогава вече повечето играеха в Европа, но през 86та само той и Буручага бяха легионери и никой не бе чувал имената на останалите.

Имената на останалите само ти не си ги бил чувал!!!Ха ха ха!Всички играеха в Европа начело с Валдано!!!

Смешно изказване.. Марадона точно заради мача с англия стана идол. Честно казано не се сещам за по - голям играч.

Тоя Тиери Анри сега стана антреньор на отбора от Монреал, импакт. Само говорят за това какъв голяма звезда бил. А сега виждам, че е мърлив лъжец.