Коментари - Съставът на България: Синове, внуци и близнаци | Корнер.dir.bg
назад

Съставът на България: Синове, внуци и близнаци

Ето кои са двойките баща и син, записвали мачове за България

Обратно в новината

Коментари - Съставът на България: Синове, внуци и близнаци | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 25

Важното е татьовото да пази на вратата, нищо че е малко шопар само 120 кила Най дебелият вратар, кандидат за рекордите на гинес

Смешен български футбол!!!! Пълен с корупция, далавери, но празен на качествени футболисти и съдържание- като цялата ни страна! Затова много, ама много качесвени българи и българки са навън- много по- лесно е да пробиеш там, отколкото в корумпирана България! Айде наздраве и гласувайте умно!!!

Ееееех все " наши " момчета. Треньорът сигурно не смее нищо да каже, че току виж се обадил лигльото на тати . Със щуро - баджанащина резултатът е виден. Какво да го коментираме.

Този Алекс Петков , в Левски не знаеше къде се намира и къде да застане на терена , те национал го направиха .

Е нищо чудно че футболът ни е на това ниво.То не значи че ти ако си Меси и синът ти ще е като тебе че и внук ти.Ебати смешниците.Навремето в Б група бяха по добри от сегашната А и дори НАЦИОНАЛНИЯ.Смях!!!

Некадърници начело с Малката Перука

И баджанаци.,..

После защо сме на 150 място в класацията на ФИФА. Така ще е, докато в БГ се избират роднини за всяка хубава позиция - оцеляването на най-неприспособимия в принципа в БГ :Д Таковали са го Дарвин на Балканите :Д

явно не е заради способности, а нещо като уреждане на служба.

Нищо против нямам че имат семейни връзки ама като не могат да играят да ги махат 2-3 мача стигат да се види и от неопитен човек

Не става така. Като нямаш нищо против, това получаваш. Не може и така и така....

от секо дръво кавал не става

Абе какво ме интересуват всички тия роднински простотии, кажете ми от колко часа ще е мача и по коя ще го дават?!?!

Дано скоро да четем и за правнуци…не само във футбола, цялото ЦК на БКП още съществува!!!!!

Некъдърници и връзкари, начело с вратарчето... И терноьора е като аутист, бил доволен от защитата срещу Укарйна :)))) Боже и от какво е доволен, че има 37 удара към вратата ни, добрече им отмениха 3 гола, че да се хвалят за равният.

БАДЖАНАК, баджанак, който си има баджанак...

Нищо ново , това се очаква, предава се по наследство и по некадърност! Няма ли в цяла бг по успешни от тези! Колко ще търпим ,защото това е навсякъде,всяка администрация, все хора от родата ,не може да ги поместим! Ами ,…незаменими, успешни….и най вече некадърни!!!

Абе не е важно да играят талантливите момчета - важно е да играят "нашите" момчета! Пък тва да се класираме на световно или европейско не ни е приоритет!

Гледам, че и Ники Михайлов е там - единственият футболист в света, който го псуват на баща!

Що,бе?..и мащехата....

Все пак тези хора са показали резултати и победи - трябва техните деца , внуци и правнуци да са на Заплата от Данъците на Българите - така е справедливо - те са 100-200 човека и делят няколко милиона , я вижте Григори Димитров - само с Баща си дели няколко Милиона от Данъците ни .

Това показва, че в ДЮШ не може да влезе, а ако влезе, ще бъде игнориран за сметка на връзкарите , истинският и мотивиран талант. Така никога вече няма да имаме добър футбол. Жалка работа!

С такава селекция резултата се вижда!Много тъжно!