17-11-2017 20-11-2018

Коментари

си менкат треньорите, но това не води до успехи. Трябват нови главни действащи лица на терена, който каквото направил - направил и до тук!

Който и да е тренер на българина той страда от болестта че е българин т.е. Няма мъжество и характер

Абе, има спортно технически качества Григор, ама главата му е малко мека и затова не може да се очаква от него нещо повече от досега. И берекет версин. За "демократична" България и това е много, в тая разруха, деморализация, деградация, джендаризация, емиграция...

не му трябва треньор а мотика и на село да си купи нивици и да копа

Тоя нещастник вече и за догонвач на топките не става. Да престанат да ни го споменават и натрапват, келешчето неграмотно и некадърно. Бащата педал, синчето педерас.

Не знам колко става за тенесист, щото не разбирам. Ама като го гледам каква кака "пердаши", хич не ми се вижда да е "педерас".

Така са треньорите по света, искат да получават а нищо не казват и не обучават! Те са си напрайли парите и не им трябва да се напъват! Маймуняци!

Не го ли писахте това вече?

то си го пише в заглавието: "Сайтът на АТП ПОТВЪРДИ....". Тоест нещо вече обявено е потвърдено от друг източник или официално.

Да вземе кОбрат пОлев за треньор... бахти обърканото каунче! Абе това перде не разбра ли, че не треньорите, а той играе на корта. И ако не пребори себе си ще си остане вечно гришкото без основно образование...

говори перфе френски и английски. Айде холам смей се на себе си!

Знаш колко цигани познавам дет нямат средно па говорят испански и италиански? Да говориш език не е като да пишеш поезия. Евах ва в простите чутури.

Този Ботини най-много да изкара до Австралия. Гишата там ще се провали и "Гуспата" ще смени треньора, отново

Успех на Гришо през новия сезон и с новия треньор. Има талант. Добър е, но ще му трябва и добър психолог.

Досега няма случай психолог да е помогнал на някого с нещо. Просто или ставаш или не ставаш.

Трябва му една хубава пу/тка за еба/не. И всичко си идва на мястото. Коврите го скапват.

Нов треньор в леглото и на корта

По-важно е, че кондиционния му треньор е Лолита.