17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да пишете, Григор Димитров е най-известният българин в цялата ни история!

Ха ха ха-смешник си,бря!!!

И да не ви харесва, фактите са такива - няма друг българин, който да е спечелил такава известност в целия свят!

Димитров ще изхвърчи от US опън, като врабче с бирен фъстък още първия мач. Изключително лабилен, неуверен и неамбициозен играч. При този тип липстват базови неща, като воля, психика, интелект и рутинност. Някакъв необясним импулс, вероятно го е поддържал до миналата година, но вече всичко си идва на мястото. Жалко, защото другите българи са много слабо ранкирани, извън топ 300, от много време насам, и нямат шанс за големия пенис.

Представи си колко са зле пък те, щом той с лабилната психика, неувереността и липсата на амбиция беше един от малкото играчи в света, които в последните пет години бяха постоянно в топ 50 на ранглистата и един от още по-малкото, който стана топ 3. За да са извън 300 и да не могат даже до квалификация на АТП тур да се доберат.... чак мъчно ми стана за тях, но то и с тези преди Григор беше така - много пара в свирката докато са "млади таланти" и после най-добро постижение някъде около 100 за седмица.

плешивия скоро ще е 178

СМУКАЧОС

Каква пък национална драма да е класирането му? Ми не му се играе - пада. Каквото и да спечели/похарчи, все неговата бакова сметка засяга, а не държавния бюджет на България. Да, той е най-добрият български тенисист, но това просто означава, че нямаме достатъчно добри тенисисти, които да се борят за титла. Каквото - толкова.

В края на годината - извън топ 100. Да е жив и здрав.

.....Стига му, че е все още в ранглистата.....Скоро ще изпадне и от нея нацяло....

Григор пак ще тръгне нагоре. Лошото е, че ако не си оправи психиката, после пак ще тръгне надолу.

всеки път като се вози в асансьор се вози и нагоре!

Таз година във стотицата,догодина извън стотицата.

Каквото и да си пишете ,за мен той си остава велик !!!

Та той не уважава страната си и не участва демонстративно в българския национален отбор,поне няколко пъти през годините.Какво му е великото,че стигна до трето място при отсъствието поне на десетина най-добри тенесисти в света за него момент.

СТИГА вече с тези глупости -"не уважава страната си"!!! Той е най-добрият български тенесист досега и един от най-добрита в света! И за разлика от доста други спортисти, не се отказа да се нарича БЪЛГАРИН в спорта!!! А ТИ, незнайно и безименно нищожество, си българин само във форумите и коментарите!!! Срамувам се от нихилисти, като вас!!!

А какъв българин е като си плаща данъците в Монако? По една случайност родителите му са българи и той наследява тяхното гражданство по право. Да си българин означава да живееш и работи с мисълта за тази страна, да способстваш и съдействаш със знанията и уменията си за нейния възход и добро представяне, да отдадеш част от енергията си в полза на обществото на тази страна! Бил българин... айде холан!

Ако плащането на данъци беше критерия за националност, какво да кажем за двата милиона българи, дето си плащат не само данъците навън, а без тях и техните пари местните са погинали. Опаа, то България е държавата в ЕС, в която има най-много сив и черен сектор и укрити данъци от населяващите я - не останаха българи значи.....

Не разбирам защо се коментира защита на точки? Дали ще спечели 1 точка в турнир който е играл или не, едва ли има значение за класирането. Старите точки тъй или иначе падат и печели нови.

Я пак.

вица на сезона: ""....печели нови."