17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам защо се коментира защита на точки? Дали ще спечели 1 точка в турнир който е играл или не, едва ли има значение за класирането. Старите точки тъй или иначе падат и печели нови.

Каквото и да си пишете ,за мен той си остава велик !!!

Таз година във стотицата,догодина извън стотицата.

Я пак.

Та той не уважава страната си и не участва демонстративно в българския национален отбор,поне няколко пъти през годините.Какво му е великото,че стигна до трето място при отсъствието поне на десетина най-добри тенесисти в света за него момент.

Григор пак ще тръгне нагоре. Лошото е, че ако не си оправи психиката, после пак ще тръгне надолу.

СТИГА вече с тези глупости -"не уважава страната си"!!! Той е най-добрият български тенесист досега и един от най-добрита в света! И за разлика от доста други спортисти, не се отказа да се нарича БЪЛГАРИН в спорта!!! А ТИ, незнайно и безименно нищожество, си българин само във форумите и коментарите!!! Срамувам се от нихилисти, като вас!!!

всеки път като се вози в асансьор се вози и нагоре!

вица на сезона: ""....печели нови."

.....Стига му, че е все още в ранглистата.....Скоро ще изпадне и от нея нацяло....

В края на годината - извън топ 100. Да е жив и здрав.

А какъв българин е като си плаща данъците в Монако? По една случайност родителите му са българи и той наследява тяхното гражданство по право. Да си българин означава да живееш и работи с мисълта за тази страна, да способстваш и съдействаш със знанията и уменията си за нейния възход и добро представяне, да отдадеш част от енергията си в полза на обществото на тази страна! Бил българин... айде холан!

Каква пък национална драма да е класирането му? Ми не му се играе - пада. Каквото и да спечели/похарчи, все неговата бакова сметка засяга, а не държавния бюджет на България. Да, той е най-добрият български тенисист, но това просто означава, че нямаме достатъчно добри тенисисти, които да се борят за титла. Каквото - толкова.

СМУКАЧОС

плешивия скоро ще е 178

Димитров ще изхвърчи от US опън, като врабче с бирен фъстък още първия мач. Изключително лабилен, неуверен и неамбициозен играч. При този тип липстват базови неща, като воля, психика, интелект и рутинност. Някакъв необясним импулс, вероятно го е поддържал до миналата година, но вече всичко си идва на мястото. Жалко, защото другите българи са много слабо ранкирани, извън топ 300, от много време насам, и нямат шанс за големия пенис.

Представи си колко са зле пък те, щом той с лабилната психика, неувереността и липсата на амбиция беше един от малкото играчи в света, които в последните пет години бяха постоянно в топ 50 на ранглистата и един от още по-малкото, който стана топ 3. За да са извън 300 и да не могат даже до квалификация на АТП тур да се доберат.... чак мъчно ми стана за тях, но то и с тези преди Григор беше така - много пара в свирката докато са "млади таланти" и после най-добро постижение някъде около 100 за седмица.

Ако плащането на данъци беше критерия за националност, какво да кажем за двата милиона българи, дето си плащат не само данъците навън, а без тях и техните пари местните са погинали. Опаа, то България е държавата в ЕС, в която има най-много сив и черен сектор и укрити данъци от населяващите я - не останаха българи значи.....

Каквото и да пишете, Григор Димитров е най-известният българин в цялата ни история!

Ха ха ха-смешник си,бря!!!

И да не ви харесва, фактите са такива - няма друг българин, който да е спечелил такава известност в целия свят!