Коментари - Сексистки скандал в Румъния: Бекали призова да се изгонят жените от мъжкия футбол | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямам нищо против жените но футболът е мъжки спорт както не бих разбрал художествена гимнастика с мъже, оставете го както си беше стига с този бесен либерализъм

въпреки че Джиджи ФЕКАЛИ е стар чорбар и като типичен представител на породата им шопар, в случая е напълно прав. Футбола е измислен от мъже, създаден от мъже , игран от мъже и е мъжки спорт. Това с двуполовото равноправие е една смешна недомислица, която отстрани изглежда дори жалка. Като ония най-добрите националки, дето ги хванахаа едни 15 годишни от Арсенал и ги обърнаха с хастара навън 9:0 или нещо такова Ама, криворазбрана "толерантност" дай да правим жени съдийки, че да не им се размаже грима. Сигурно жената си разбира работата щом е взела лиценз, но не е за този спорт. Изкуствено ги налагат и никога няма да просъществуват.

Един пример за различието между мъжете и жените: Ако една жена каже, че няма какво да облече, това означава, че тя няма нови дрехи. Ако един мъж каже, че няма какво да облече, това означава, че той няма чисти дрехи.

Жената мисли по един начин, мъжът по съвсем друг; схване ли го мъжът това, после не е трудно да се разбират един друг. Иначе без жени не може; то само походката и като видиш и ти се замайва едно приятно главата! Също е хубаво и полезно да се ухажват жените, да им се говори колко са красиви, приятни, чаровни, фотогенични, да се третират като жени, не само като колежки на работното място. А Бекали просто се прави на интересен, иначе кой ще го забележи.

Тоя не е в час. Те сега да се закрепят във футбола , а после ще искат равно заплащане с мъжете.

Жените работят наравно с мъжете, даже има професии дето са и по-добри, защо разделяш заплащането - ето това вече е абсолютен сексизъм. истината е, че трябва да се подхожда индивидуално, защото и от двата пола има всякакви - не е до пол до човека си е!

Разбира се , че трябва да се разделя. Но не според пола а според приходите , които се генерират . Нивото на женския футбол , бокс , баскетбол и тн. никога няма да стигне това на мъжкия , нито пък ще има подобна гледаемост и съответно приходи.

Какво ще кажеш за художествената гимнастика, спортните танци, фигурното пързаляне, синхронното плуване, дори спортната гимнастика и др.????

Какво точно искаш да ти кажа ? Има няква разлика в заплащането на мъжете и жените в спортните танци ли ? Или мъжете художествени гимнастици получават повече от жените ? Като искате равенство , плащайте си за да гледате женски спорт , ходете на мачове , купувайте артикули за да се качат приходите ...а не по комунистически само да мрънкате за "равенство " там където го няма

Има много рефери, съдии и др. от мъжки пол на женски състезания, на тах как да викаме - женчовци ли! Те що не си стоят при спортовете с мъжко участие! Жените и без тях ще се оправят и то много по добре!

Кво да ви кажа...оня ден влизам във фризьорски салон и ме изгониха като куче...било само за жени...

Е да набутваш жени в мъжки работи ! Когато двама си мерят пишките, не си подлагай гъза !

Прекрасни същества са жените и те правят живота на тази планета поносим ,ама понякога стават много зли и те винаги прави.Та аз винаги съм бил жертва на женски тормоз ,мда.. Гледаш ме бивш състезател по джудо ,някога по време на соца десантчик, бойно самбо, а в къщи странен микс между топла грижа и тормоз.Защо да не е само грижата ,нещо тормоза не ми харесва. И може по-често, да ми прави тортички с повече маслен крем. Да не ми казва какво е полезно и какво е вредно ,не пия и не пуша ,но обичам сладко ,а не да ми развива теории за холестерол ,глукоза,плакии и т.н.

Ами замислете се ... защо мъже и жени не се състезават в общи състезания ? Айде за щанги и бокс е пределно ясно ... но защо например в шахматните турнири, жените не могат да победят мъжете?

гледам българските клавиатурни мачовци са съгласни

На които не пускате анално

Гледам, не си гледала женски футболен мач? Ако не си, погледай тенис мач мъже срещу жени.

Гледал съм мач ръководен от жена и имаше сумати грешки. В мъжкият футбол - мъже. В женският - жени.

Нито един мач, ръководен от мъже пълен с грешки не си гледал? Оня Киню, дето ни закопа на световното жена ли беше? А Богдан Дочев с "Божията ръка" и той ли беше жена? Реферите, срещу които всекидневно вият нашите мутри, собственици на футболни отбори също сигурно са жени. В случая даже изобщо не се коментира аджеба решенията на тая, срещу които реве правилни ли са или не. Коментира се един идиот, нещо като нашия Венци Стефанов, дето всекидневно реве срещу съдии, дори и да не е прав и сега за негово щастие се е случило да е жена. А ако не беше и беше пак взел същите решения, какви щеше да ги къдри този?

В мача с рефер жена който гледах, имаше примерно 10 грешки. Дребни, но грешки, като за тъчове и така нататък. Ако изключиш пола, изглеждаше рефера като аматьор намерен на улицата.

Именно, като изключиш пола. Защо тогава слагате пола като най-важен, когато и много мъже рефери допускат такива грешки, че и по-големи?

Където се намеси жена ,като правило настава мазало.

Значи, цял свят реве от тоя ВАР и непрекъснато стават скандали с грешни решения на мъже, но сега добре, че една жена се появи да обвинят нея за всичко. Ако не беше жена, а мъж и беше взел същите решения, дали тоя щеше да говори същото - изгонете мъжете от футбола? Една жена да има и тя естествено е виновна за винаги, но хилядите безобразия на мъже съдии са си ОК. Впрочем, нищо не се казва за конкретните решения на тази жена. Правилни ли са били или не? Само се набляга на един първосигнален простак, който си е такъв и непрекъснато се забърква във всевъзможни скандали, но понеже казал нещо срещу жените и вече е последна инстанция. Следващият път, когато мъж съдия избаца някоя глупост се сетете за сегашната си реакция. Но тогава няма да има проблем, нали? Нямате угодия.

Дано поне правиш добри свирки, че с тая лайняна уста си трудна за изтърпяване от нормален мъж !

Една жена каза истината и вие се побъркахте, само порногрофия ви е в главите, иначе дрънчи на кухо. Друго по добро не можа ли да измислиш за за щита, това твоето е безсилие!

Гледам, че тебе са те зарязали. Интересно дали ти се имаш за нормален мъж? Че с тая твоя лайняна уста никоя жена няма да те трае.

Нямаше начин да не се похвалиш с "паламарката", но като ти чета излиянита е доста съмнителна. Всичките такива мачовци сте с големите паламарки, не по ваши твърдения разбира се. Всички жени примират по вас, но само пишете глупости за свирки, нален секс и си изливате незадоволените фантазии. А асвен с голяма паламарка има ли с какво друго да се похвалиш? Да не говорм, че дори и голямата вече не е кой знае какво постижение. Вече има възможности за изкуствено уголемяване. Ама все още не е измислено изкуствено уголемяване на мозъка. ИИ не го броя, че ако се включи и той, отиде ти паламарката.

Четох ти и по-долните постове - яко забиваш, браво, кефиш ме!

Абсолютно е прав!

Бойкот на Мачове ръководени от жени !

Ще го тричат ли сега? Между другото не само Джемини генерира предимно африканци, а и Мидджърни, Като му давам да ми генерира манекенка с определена дреха, (опцията е 4 варианта наведнъж) и единия път ми направи 2 африканки, една азиатка и една бяла.

Прав е човека, но пуста криворазбрана толерантност и сервилност...................

Ми то си го пише мъжки футбол - кви жени? Жени само за кухнята, спалнята и да слагат и да вдигат масата, те само за това стават и без това, ако не броим капризи, фасони, скандали и прочее женски изпълнения хахаха

Ами много правилно го е казал човека ...