Един от най-ексцентричните футболни босове не само на Балканите, но и в цяла Европа - Джиджи Бекали, се забърка в поредния си голям скандал.

Бекали, който е собственик на елитния клуб ФКСБ и е един от основните виновници за разцеплението на румънския гранд, довело до паралелното съществуване на два тима, имащи се за Стяуа, сега се замеси в сексистки скандал.

Той изля гнева си върху съдийката Кристина Трандафир, която бе отговорник за системата ВАР по време на мача между ФКСБ и Ботошани, който лидерът в елита на северната ни съседка спечели с 3:2.

Макар отборът на Бекали да победи, той трябваше да завърши срещата с двама души по-малко.

Двама играчи бяха изгонени след намесата на ВАР, а освен това и гол на противника бе зачетен благодарение на намесата на Трандафир.

Бесен след мача, Бекали призова да бъде забранено на жени да се месят в мъжкия футбол.

Той стигна и по-далеч, намеквайки, че не може да очакваме проява на мисъл от съдийката, защото е жена.

"Харесвам главния рефер. По лицето му се вижда, че е добър човек, може би ще стане голям рефер, но добрите мъже ги тъпчат.

Той не направи грешка, или поне не направи сериозна такава, но нали знаете, имаше странични фактори в намесите му.

Всичко се разпада, когато жена има важна роля в мъжки мач. Оставете женския футбол на жените и мъжкия - на мъжете. Ако имаше мозък... но нали знаете, тя е жена, няма какво друго да очакваме от нея.

Всичко вървеше добре, докато една жена не се намеси в мача", изстреля бесният Бекали след мача.