Коментари - Селекционерът на Испания: Щях да получа инфаркт, ако знаех, че отпадаме | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Енрике е много голямо недоразумение

Турнирният футбол освен тичане по терена, включва и тактика и дългосрочна стратегия. Ако нямаше значение дали си първи или втори в групата, а се теглеше жребии след групите, тогава нямаше да има и подобни сметки. Според мен е нормално с един ход, Испания да отстранят потенциална бъдеща заплаха за тях в лицето на Германия, да отидат срещу евентуално по-лек съперник (не е сигурно) в лицето на Мароко и да избегнат потока на Бразилия. За какъв феърплей говорим при хора, които при най-малкото докосване се търкалят и симулират отсечен крайник, правят изкуствени засади с по 1см, изпросват си дузпи, провокират картони на противника и т.н. Това е днешният футбол, независимо дали ни харесва или не.

Срам наглост и безочие

Наивните Германци , Вярват в честната игра !? Трябваше първото полувреме да Падат с 2:0 . И после да обърнат . Така Испания щеше да бие Япония с 3:0 !

Честна игра,ли? Я,драги ми напиши в търсачката-Мачът на срама-1982 . П.п .И тогава всичките на терена бяха стопроцентови "арийци"

Тотално ебаха майката на тоя спорт..то съдй,варове,тълкования ,,отделно букмейкъри..и накрая никъде футбол..

Японците разбираш ли Велика футболна сила че взеха та сложиха Испания срещу Мароко , а не срещу Хърватия !?

Не съм гледал Мароко, но може сега да са по-добри от Хърватия. Имат играчи като Хакими (ПСЖ), Зийеш (Челси), Бону (Севиля), въпреки че последния го замества друг вратар. Без да знам почти нищо за мароканците.

Прави ми впечатление , че отпадат отборите, които държат много цвета на капитанската лента да е като на дъгата - все едни такива мекушави, страхливи, неориентирани футболисти - Дания, Белгия, Германия,.... скоро и други ще отпаднат безславно ! Цветът на дъгата - това ли прокобата ?

България като е толкова корава, къде е, че не виждам. На дъното на хранителната верига в Европа, ето къде

Като имат възможност да изхвърлят един от силните си конкуренти, защо да не го направят, кефт - джендърите - ауф видерзен!

Лошото е, че Германия разчиташе на Испания, а Испания разчиташе на Германия. И при 1:0 за двата отбора спряха да играят, поне немците гледах основно. А те трябваше от самото начало да гонят разгром. Е нямаха и късмет с греди и така нататък, както и с гола на японците. А Луис Енрике да търси друг вратар. Нойер може да се откаже, че е на възраст, но както спаси едно положение, така е и виновен за първият гол на иначе много слабите костариканци.

аз твърдъ и твърдъ също така, ЧЕ ТОВА БЕШЕ БРИЛЯНТНА ИГРА НА ИСПАНИЯ НА ЗЕЛЕНОТО СУКНО! Повеждаш на япония, успокояваш Германия и те не започват ДА ВКАРВАТ от първата минута. Като си ги НАГЛАСИЛ първото полувреме, допускаш обръщалка на япония, изфърляш конкурентот поради липса на време и пораждане на съмнения, ако беха мушнали 8 гола за 40 минути. Япония ти повежда и вече: тики-така. Сега искам да отпадне и аржентина и англия и ше се заговори за "промена на формата" с цел да се пресекът симулативните трети двубои.

Сукно е в снукъра, тука е КИЛИМ;)

Ако немците бяха били предишните 2 мача нямаше да зависят от никой! Щом си се докарал да разчиташ на друг да ти свърши работата, трай си като ти го набутат с мъдете...

Германците трябваше да държат испанците зад борда не 3 минути а 30 . И тогава Испания щеше да обърне Япония !

На Германия да го дхат Това поне го могат

Най-елегантно туриха капата на джендърите. На следващото първенство да не си запушват устата а задниците! Ха, ха, ха!!

Не знаел бил ? 30 минути испанците не центираха една топка, не отправиха нито един удар към наказателното поле. Играха в центъра на къси пасове. Отврат. ЛУИС ЕНРИКЕ, не съм фен на Германия, ама ти не си мъж ! Нямаш чест !

Букитата, изглежда, никак не са се трогнали от тая "изненада" и не само, че не са повишили коефицента за спечелване на световното от Испания, а дори са го свалили от 8.00 на 7.00 - предполагам, заради по-лесния поток, в който се намърдаха;)

Ееее, няма такава наглост! Испанците последните 15 мин играха за да паднат! Но историята показва, че който прави тънки сметки накрая реве!

Ти да видиш! Циркът продължава.