Семейството на Сала: Сякаш целият свят ни подкрепяше

Близките на загиналия футболист апелираха да не спира търсенето на пилота на самолета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ламаншът се оказа непреодолим за съвременната техника, някои го преплуват с голи ръце, супер странна история, изчезнал от радарите, търсене, дни минаха, седмица, как въобще може да изчезне нещо, когато отвсякъде всичко се следи и наблюдава там. Както и да е, жалко за човека, да почива в мир.

Но мъките и трагедиите си не пропускат да ги споделят, вече месеци наред всеки българи слуша за някой, който не съществуваше за българите и преди и след трагедията....Ами то и самолет с цял футбомент отбор в южна Америка се разби, но толкова не се говори ....всички имаме трагедии в семействата, никой не иска да ни слуша....кво да направим за Сала!? милионер- немилионер същите хора те обслужват в частните фирми, където други собственици милионери пък пестят от работници, техници, резервни части......и така трагедията се връща на други милионери и немилионер и те така

Егати съдбата....

Голямо самочувствие.Почти целия свят, с малки изключения, изобщо не е чувал за Вас, не го интересувате и нищо няма да разбере.

Е сметка на тва, за теб са чували само мангалите от столипиново, братя са ти все пак :) Айде, бегай обратно да бъркаш по кофите - там си много известен и всички те знаят :)

Функционал

Плебс, гледай си зрелищата, гризкай коматчето и реди сополи за някакъв нещастен сноб и родата му.

Тя и майка ти снощи редеше сополи, ама по друга причина - не можа да го налапа целия :) Жената много се стара ама не успя за съжаление :) Прати й поздрави и й кажи да не се притеснява, тая седмица пак ше я посетя :)