Коментари - Сензация в Астана: Казахстан шокира надменните датчани с обрат от 0:2 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само се чудя, защо беше облякъл това нещо под тениската ,мисля че е само за момичета

Десподов носи същото, като се съблече срещу хърватите, при гол за втори жълт картон при контрола. Чудя се дали няма някакви датчици и да мерят нещо.

Такава неграмотия е под всякаква критика и все пак: "сътвориха истински шок" (ако не гледаме правописните грешки). А кой бе, трътльовец, ти е казал, че датчаните са надменни, кой? Това е един от най-симпатичните и скромни отбори. По принцип скандинавците са скромни, а булгар-булгар комплексари. Но дирниците са и русолюбеци та сичкото Дивотино се събрало на едно място.

Те казахите вероятно са пуснали Борат второто полувреме

Не знаех, че Казахстан е в Европа

И Грузия е в Европа, отвори картата, само говняшка вече излиза оттам...

Не трябва да се в Европа за да си член на Уефа. Австралия примерно не е в Азия, но е под азиатската футболна централа. България примерно може да е в Европа, но ако иска и се договарят с азиатската централа, може да отидем и да играем там. Поне тогава, ще се наслаждаваме на равни мачове срещу Бруней, Макао, Бутан и тук таме някаква победа

Там свършва Урал. А Европа е до Урал. Преди даваха, че над 38% от Европа е към Русия. А ние не сме в никаква източна Европа и това е само политическо понятие.

Очевидно вече няма отбори за подценяване в Европа Очевидно, освен нашия!

Как може такива некадърници да пишат статии? Как ще имат по 2 точки, като Казахстан са победили и затова имат 3? Тъпия журналя, писал статията, нищо не вдява от футбол и е видял, че в таблицата пише P - 2, което означава Played - 2 (2 изиграни мача), а не 2 точки. Не знам кой е тоя толкова тъп шеф, който дава заплати на Дир- ниците за такава некадърност.

Все съм си мислил, че се списва от ентусиасти.

Шефът е отвъд Урал и пука ,че му дреме за задунайската гудерния...