17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки си има виждане но на мен няма да ми липсва защото тениса е красива игра а не искам да гледам ХИПОПОТАМ в рокля да ми крещи по корта

Брат Уилямс явно не иска да умре на корта от свръхдоза !?

Глигор там ли се забиваше като пирон в шкодова гума :)))

Каква новина е, че ще спре да играе, като тя на практика вече е спряла? В последно време участва в 1-2 турнира годишно, губи в първия-втория кръг и дотам. Отдавна вече й мина времето, а и преяде с титли, които не винаги заслужаваше.

Тези които обиждат Серина за жалки нещастници които нито е познават нито са я гледали нито разбират от тенис какво да очакваш от мутренско чалгарско общество живеещо във наи пропадналата и корумпирана държава

С толкова допинг,толкова титли,ако беше зобила повече щеще да ги закръгли на 25.

!!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!!

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!!

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!!

!!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила.

Серена е добре, мъжът й също, харчат си милиончетата с кеф. Детето им е много сладко. А ние ще си правим сметка, какъв бензин да налеем, че да ни е хем не много скъпо, хем да си запазим десет-годишната нова кола. Откъде толкова злъч у вас бе, хора? Вас ли победи на тенис, открадна ви парите ли? Натиска се нагло да прави секс с всеки един от вас и ви се моли? Що за хора сте, не мога да ви разбера, чеСно.

Руската стволоч, просто така им са промити мозъците, не знаят какво пишат и говорят.

Олигофрени сред коментиращите... Срам!

Не се впрягай, и на Серена не му пука. Само си го е преместил от единя крачол в другия.

И сега след тази новина се очаква всички тенисистки да вдигнат мощен купон - няма повече да се налага да играят с мъж на корта!

Най-добре да не публикуват снимки, а просто да пишат за нея без да виждаме какво представлява, така е най-добре. Спомням си като дете в какъв потрес останах след като видях Демис Русос по телевизията по време на участието му в Златния Орфей....Създадения образ от слушане на песните му беше на светлинни години от истинския образ на този човек...Така и тази...

Най-великата победа на Григор, в което ще остане завинаги недостижим!

там както винаги е бил момата ...

Не съм и фен.Защо не написахте как потулиха случая когато каза на азиатската съдийка как ще и завре топката в гърлото???

Ай ся, щото няма микрофони и не пускат записите от волейболните мачове на жените.

Спортистите отдавна са опитни мишки за биохимични изследвания подобрявяне на издръжливост теупане на мускулна маса и тн. ОТ крехко момиче става назобен Мецан щангист естествено като крехко момиченце и Загорка Голд Къп не би могла да спечели

Безспорни спортни постижения постигнати по спорен начин.

Хубаво де, знаем че е най-успешната. Надявам се че няма да ни бъде напомняно всеки божи ден. Джокович ако беше взел мирикански паспорт, досега щеше да има поне 25 шлема.

Колко американски тенисисти имат 25 шлема... Упс, най-много има Сампрас - 15.

На журналистът нарекал това стероидно животно "икона" тряба да се въдвори в лудница.

Всичките ѝ постижения са благодарение на химията и трябва да си върне целия награден фонд и да влезе в затвора до живот.

Значи тази "икона" има лекарско позволение да си взема анаболи и тъй като е черна "икона" никой не ѝ казва копче, защото видиш ли щяло да бъде расизъм.

тази зоби повече и от стронгмените, вижте я , тя не прилича на човек, радвам се че се отказа, все пак не беше честно такова анаболно същество да се състезава при жените, трябваше да я пуснат срещу мъжете !