17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОГАТО КАЦНАТ В СОФИЯ С ЕДНА ПАРОСТРУЙКА ВСЕКИ ДА ИЗМИЯТ . С БЕЛИНА И КИСЛОЛ

Това е съпер тъпизъм! ББ излиза и заявява,че "държавата няма да плаща карантина на недисциплинираните хора", а в същото време цял отбор заминава за Милано. Голямо чудо, че са с маски и с тях е вирусолог. Последният как ще ги опази?! След като се върнат, ще бъдат ли поставени футболистите под карантина?! Щели да им се правят тестове?! Нали от седмици говорят,че тест се прави само, ако има симптоматика или аз бъркам нещо. За да докажат, че взимат мерки, целият отбор и придружаващите ги да бъдат поставени в 14- дневна изолация. Или това важи само са нас, простолюдието. Хм, миже на мача да са с маски. За пореден път управниците доказаха, че говорят празни приказки!

Кренвиршите, ако изобщо не се появят на мача, ще е само 3:0 служебно, отърва им изобщо да не се разкарват до Милано, защото ако играят и повече ще е....

А като се приберат обратно в България ще бъдат ли проверени за зараза,или през вип входа и на рейса за Разград.

Сериозни мерки? Ами играчите от другия отбор, няма ли да са в контакт с тях? Публиката? Не може карантина за едни, за други - не.

Е те мазните делиормански ряз@ни "кремвирши" са по-заразни и от коронавирус! Даже изобщо не трябва да ги допускан никъде извън Долината на широката гаща! КЗЛ-ц!!!

Ще тичат май с маски за лице :)