Коментари - Северна Корея намеси политиката в спорта и обиди южните си съседи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОГА ЩЕ СИ ОПРАВИ СМОТАНАТА RECAPTHCA..... НЕЗНАМ ДАЛИ Е ЯСНО НА ДИР.РУ НО СМЕ 2023 ГОДИНА

Само да питам УЕФА , Фифа , атп, те смесват ли политиката и спорта?

Значи Русия атакува мирно населения........ и ти викаш... защо руснаците ги изгонили от Фифа..... АМИ СПРЕТЕ АТАКАТА НАД МИРНО ЕВРОПЕЙСКО НАСЕЛЕНИЕ....И ЩЕ ВИ ВЪРНАТ...не е толкова трудно да се сетиш бе

нарочно ли се правите на тъпи...или сте си такива по принцип

Авторът обижда КНДР, като я нарича Северна Корея! И не ми изтривай поста!

В ЕС тоталитаризмът и марксизмът набират сила. Виждат го само хората от бившите соц. страни. За останалите е просто нещо интересно.

Културни хора са корейците. Не като украинците и руснаците.

Един въпрос, ако имахте само една възможност да емигрирате, къде бихте отишли в Северна или Южна Корея

Южна Корея разбира се. Да реша какво ще закуся утре дори ми е по сложен въпрос от този :D

Аз търся тръпка на силни усещания! Всеки ден ще съм в очакване да ме екзекутират публично, ако пропусна да се поклоня пред всяка статуя или портрет на Ким или ако слушам не-корейска музика или ако облека прекалено цветни дрехи.

Аз познавах едно момиче от Южна Корея. Беше пълно хахо от начина на живот там. Не знам каква част беше от това че е корейка, каква част че е от Южна Корея. Там не отивам. Така че ако трябва да ме съм на заточение - Северна Корея, щом като враговете ѝ цвичат като Зеленски пред Русия, все ще са направили нещо като хората. Макар че май са преди всичко корейци и едва след това южни и северни.

ти си си направил вече оценка на държавата. Майкоооо мила.... то по твоята логика и в България не трябва да седим че малоумно простите като тебе сте много

Южна Корея не е бомбардирана от американците. След войната в Пхенян е останала неразрушена точно една сграда. От мирното население на Северна Корея са убити от американските бомбардировки 1/3. Ако СССР не се беше намесил с авиация, вероятно САЩ щяха да унищожат цялата страна. Но корпусът на Иван Кожедуб унищожава 1001 американски самолета, губейки само 19 и на янките меракът за бомбардиране се изпарява. Та ти сравняваш постиженията на бегачи на 100 метра, ама на единия си дал 80 метра аванс.

На това ли ви учат в руското посолство. Да лъжите като мангали ли? Аа не не...обиждам мангалите...вие си лъжите като КОМУНЯГИ!!!

какво повече да очакваш от диктаторска държава

Да разбираме - във фащ , гейропа и хохландия са ултра - хипер диктатори ?

че си мега хипер ултра тъп?

Е не знаете ли че северна корея е играла даже финал на световно първенство.Потърсете и ще видите кой тъп и кой умен.

и са паднали... .... Южна Корея имат полуфинал на Световно от 2002

Помня мача. На Португалия, която преди това наби Бразилия с 3:1 дадоха три дузпи (реализирани от великия Еузебио) и корейците се отказаха да играят. Иначе бяха повели на Португалия с 3:0. А в груповата фаза КНДР победи Италия. Въобще това първенство беше едно от най-порочните. На полуфинала съдиите направиха и невъзможното Англия да отстрани Португалия. После на финала срещу ФРГ отново дадоха всичко от себе си за Англия.

Финал е играла баба ти!

Не се заблуждавайте, това което беше при нас вече е в Европа и САЩ :))) Тотал щета, ние вече сме го преживели :)))

Така плюваха и срещу нас преди 1989, но ние тогава ги биехме където ги хванехме, а сега сме пародия :)))

корейците са идеалния пример за ефекта от попадане в сферата на влияние на комунизма от едната страна на чертата и упадъчния капитализъм от другата. друго какво има да обяснявам

Еми учат се от цивилизования запад :)))

Има ли единица мярка за хейт и каква е дневната норма за някои български сайтове?

Ами това не е прецедент а нормална американска практика. А севернокорейците си защитават националния интерес, нали краварчета.

гледаш ги тия севернокорейците от едната страна от другата западно европейците ... и нещо те влече към тия дето ръкопляскат по половин час да не обидят бузко ... еми явно пе щеш да си кравар искаш да си крава

Ама от къде мислите такива глупости, да ви се не види русофилските мозъци... Русофилското съзнание си има собствена реалност, приличащо на последна фаза шизофрения.

Истината боли, нали краварче?

Ясно е че ти имаш мозъчно заболяване, ходи се прегледай, шизо.

Севернокорейчетата се страхуват да не им пуснат по един куршум като се приберат, задето са общували с класовия враг. Хората не са виновни, при тях е повече от концлагер!

Не разбрах Северняците с какво са длъжни на южняците? Че не дъфчат медалите кат тях ли? И точно сайт на ПОСОЛСТВОТО да обяснява за политизиране на спорта и то след кат по заповед на ПОСОЛСТВОТО Фифа, мифа, Мок, Бок изхвърлеха Русия.

Ами,фашагите вън и толкова,панимаеш ли?

Нормално, едните са цивилизовани хора, а другите комунистически примати.

С. К. намеси политиката в спорта,... Най-новия къс виц, ха ха ха

Браво!

Много ти е верен ника!

Айде нападнете я ако ви стистка

На тебе главата ти е вече нападната... И е, загубила брутално...

Ами взели са светъл пример от САЩ! Погледнете всички решения на МОК и вижте кой политизира! За Израел и Азербайджан май няма санкции?

Даааа, пък русия просто си помпа спортистите с допинг... Какво толкова??

Родата на севернокорееца вече е разстреляна. Как може да е втори? Зад тия капиталисти?

И спортистът въобще ако се прибере Малкия Буда ще го застреля с оръдие, както направи с чичо си. Ще позори той великия вожд със сребро! Горкия спортист жална му майка.

Aууууу, каква сърцераздирателна статия! А когато украинските спортисти отказаха да поздарявят руските, каква беше статията - противоположна! Лицемерни долни!

едните им бомбардират семействата ... само тая разлика ако беше отбелязал нямаше да си мекере демагог

Те вече 10г ги бомбардират, живи ги гориха, без вода и ток ги оставиха, но избитите и изгорените са виновни.

а кво стана преди 10

Статията е написана обективно - давайки хронология на събитията. Авторът не взима страна кой е прав и кой не е. Всеки сам си прави изводите. Какво мрънкаш?