Коментари - Северните нации се обединиха: Не допускайте Русия и Беларус до Олимпиадата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези са прекалили с магическите гъби ... Защо да не участват Русияи Беларус ?

Хмм за да се обединят нацийте трябва да са проведени референдуми по въпроса.А соросоидите пионки на власт въобще не ги е еня какво мислят нацийте,защото получават нареждания от масонските ложи на ЦРУ.

Онези отвъд океана,така ще стане.Засега мълчат.

Угодете на скандинавците за да могат да си правят семейните оргии на спокойствие.

До Левски: Можеш ли да ми кажеш,какво направи Левски ,с малолетното козарче?

Браво на всички скандинавски страни,нека не ги допускат тези крепостни ,никъде по света.Ужасни хора,работих с тях.

До : я па тия Това се чака ,от 100 год. Русия ще изчезне като народ,помнете ми думите!

Не допускайте рушляци,в България!

Не допускайте северни нации в България!

Дреме ми!Тази пародия прилича вече на събрание на полит бюро.Смешници!

В северните нации е пълно с гейове

Достойна постъпка на северните ми хомосесуални колеги, Евала и Поклон!

Ще дойде време, когато Русия ще решава дали тези малоумници да участват на олимпиада. Помнете ми думите

Бъдещите ислямски халифати нещо много са се загрижили

Когато в продължение на осем години бяха обстрелвани Донецк и Луганск и хората спяха по мазетата, проблем нямаше. Всичко беше наред. Сега има проблем. Този подход не става за нищо! Той става само за тоалетната! Осем години да си затваряш очите за избиването на цивилни сред които над 200 деца, а сега да търсиш някаква справедливост. Уникално! Все пак защо е така? Ако допуснем че северните народи са знаели за всичко това, но са мълчали, то те заслужават само презрение. Другия вариант е както у нас. БНТ-1, БТВ и Нова телевизия поднасят само едната гледна точка и дума не обелват за това, което е предшествувало конфликта. На това вече се нарича промиване на мозъци. Целенасочено! За БТВ и Нова проблем няма. Те са си частни канали и могат да поднасят каквато искат информация. За БНТ-1 обаче има проблем, защото тя се финансира от нашите данъци. За нея всички плащаме, а аз не искам националната ни телевизия да е силно манипулирана!

Тази опорка отдавна не важи.

Бай Иване ++++

Да бе, осем години обстрелват? Кой това, зелените човечета на руССия, дето бунтуваха Донбас или разните местни терористи, като Гиркин? Крадецът вика "дръжте крадеца". Аман от руслямски опорки и българските им подпорки.

Пффф ви го каза -в Русия взимането на допинг е държавна политика,т.е. държавата помага за взимането на допинг и го прикрива, включително със службите си. Затова ги изхвърлиха,а не за отделни случаи.

И доказателставата са ....показанията на едно пиянде, вербувано от ЦРУ

_stankow

А пък в Норвегия взимането на допинг е животоспасяващо мероприятие. Без лекарства против астма норвежките национални отбори по ски са обречени на мъчителна гибел ! :D :D

Ееее - хе - хе - хе, а бе Станков ти и скиор ли си бил, бе? А матрьошки произвеждаш ли?

Ай па и тоя с профилната снимка на соц убитак и тук цъфна. Беги бе, смотан :) Само манипулации и лъжи в постовете ти.

Много хора, още не могат да разберат разликата на взимане на допинг при руснаците и другите... При другите всеки си решава сам ще визма ли, как ще се крие и какво да прави. При руснаците е държавана политика. Няма не искам, няма не мога. Взимай, ние ще те прикриваме. Малко, но същетсвена разлика. Като задължителните манифестации едно време и комерсиализираните празници сега. И двете са досадни, и двете са масови, но само едното е задължително и нямаш право да кажеш - не.

Олимпийска шампионка дори лежа в затвора.Зс допинг афера.

Извинете, но само с обобщаващи изрази няма да стане. Вупрос: -Знаете ли, коя беше Флоранс Грифит Джойнър? И още един: -Колко от американските топ-лекоатлети са астматици? Когато си отговорите на тези два въпроса, се надявам да направите редакция на поста си! Хубав ден

Невежите.

Не знам за лекоатлетие, но биатлонистите и ВСИЧКИ ДО ЕДИН са астматици! Ма тва не е държавна политика !

Не знам колко от американските спортисти са асматици, ама знам че всички скандинавски биатлонисти са асматици. Добре че има "лекарство" та ги лекуват.

Всичките дето викат политиката да не се допуска в спорта, няма да имат нищо против руските победи да се ползват за пропагандни цели, или? :))) Ако руснак излезе да го наградят и извади рускато знаеме и го развее, всичко ще е наред, нали? :))))))))))))) И всеки хванат с допинг руснак, ще бъде просто политическа поръчка. Те руснаците дори не знаят какво е това допинг. Държавата не беше организирала нищо там... :)))

Честно ,нямаш нищо в кратуната

Проблема не е във войната, а в това че спортистите от тези страни са силни и застрашават медалите на останалите. И преди войната имаше санкции под различни предлози и най-вече допинг. Само че избирателно се правеше, за едни може, ако си плащат, за други не. Така беше и с Батето, пръдльото му скрои капан и го детронираха. Показателно нали?

Руснаци, никога няма да играят на олимпиадата. Най-много няколко рускоговорящи, под бял флаг, който вече е официален на руснаците в Украйна.

Най-уредените и богати държави.С най-високите стандарти на живота.Трябва да се слуша какво говорят!

То и в Персийския залив има богати и уредени държави .....слушай ги само зареди това че са богати !

За катарската или бахрейнската култура.

Северните страни се обединиха : Не искаме конкуренция......жалкари !

Допинга трябваше рашките отдавна да бъдат изхвърлени.

Те другите не взимат допинг.....само руснаци и беларуси ! Що винаги вземат избирателно на определени спортисти,а не всички под ножа.......щото няма да остане никой за старта ?!

Само,че има едни дето питат,а има едни дето не питат.Последно някаква пила от лекарствата на дядо си.

Продължават напъните на изперколясалите без слънчево греене дебили срещу най-сериозните им съперници в спорта. И понеже не могат по друг начин - групово квичат за липса на флаг, за заемане на позиция срещу някаква си война, други условия, които унижават всеки достоен човек. Единствената конкуренция сред тези помияри е като нямат конкуренция и се тъпчат с "НЕВИННИ" лекарства против астма, бронхит, виене на свят, анемия и подобни "Оправдания" за пред лайноядци от УАДА. За нищо не ставате, наглосаксонски дебили, вие сте сляпо разклонение в човешкото развитие. Имате само лаком ГЪЗ и НАГЛОСТ.

Не трябваше да ги освобождават от хитлеристите...

И нас също !

Астматиците се обединиха!

Първо коалиция то 40 страни. после станаха 15, сега са 5. Да се басираме ли, че американците ще насъскат европейските си пудели да бойкотират, но те самите няма. И ще се подсмихват под мустак и тайничко ще се подиграват на тъпотията на робите си.

Спортът за един мирен свят! Много политически мастии, забравиха какво всъщност е Олимпиада. Вероятно, защото никога не са били спортисти, или защото господарите им така ги насъскват. Да погледнем нещата от друг ъгъл! Чисто математически - колко спортисти от изброените държави, плюс пуделите Литва,Латвия и Естония ще участват на Олимпиядата? Ако сложим и Полша, може да напълнят един автобус. Чисто математически - със сигурност само една от спортните делегации - примерно на Бразилия, ще е в пъти по многолюдна. Да не забравяме, че освен спортно събитие, Олимпиядата е престиж, и най-вече икономически подем, за страната домакин. Та затова се занимавам с математика! Със здраве, и не се косете много- ке ви мине!

Тази сутрин прочетох,че шведите се отказвали от санкциите към Русия и ще си възстановяват икономическите отношения. Излиза,че съвсем практични подбуди имат северните нации да отстранят такава сериозна конкуренция в спорта по един изключително не спотсменски начин. СРАМ! СРАМ за северните нации.

Прочете?

Значи 5 страни с общо население към 28 милиона забраняват на две страни с общо население към 160 милиона да участват в олимпийските игри, и очевидно това минава за демокрация! А нямаше ли и принцип за ненамеса на политиката в спорта?!

Добре бе, нека хора които мразят Русия и осъждат войната в Украйна да кажат: Според вас редно ли е олимпийски спортисти, нямащи нищо общо с това решение на Путин да бъдат отстранявани от Олимпиядата ? Какво могат да направят те, за да променят ситуацията ?

А какво общо има Достоевски, Чайковски, Ана Нетребко?! И освен спорта, културата е дисквалифицирана. Пуста завист, майно льо, пуста да остяне!

Ти какво прочете от Достоевски и реши ,че някой му завижда ?

Не е необходимо да мразиш Русия, за да осъждаш войната в Украйна. На вас, хомофобите само омраза ви е в главите.

Сега ще видим поредните опорки, как тези богати и уредени държави не стават за нищо, за разлика от рая на външните тоалетни. Дай му на българина ракия и кюфтета и шанс да плюе всички.

Ти друже или не си българин , или си откровен лицемер! Кое е вярното?

Не позна, изсран сопол е!

Студовете са повредили мозъците на тези нещастници. Очевидно, те не са и чували за принципите на Олимпизма и идеята на Пиер де Кубертен да се възродят олимпийските игри след 2000 години прекъсване. Прости им, Господи!

щото Ганя каза

И без това винаги са надрусани с допинг, най-добре да ги няма.

Че какво ще правят руски и белоруски атлети на състезанието? Ще асвабаждават другите спортисти от медалите и саковете им?

Русия трябва да бъде спряна, преди да окупира цяла Източна Европа и да топи ресурсите й за гладните алчни олигарси.

имат тук Олимпийските игри?

Вън руските нацисти от Олимпиадата! Да си правят тяхна и да се съзтезават с Иран, Северна Корея, Мали и Еритрея.

Само украинските нацисти да правят Олимпиадата! Да не бъде допусната нито една друга държава!

Идиотите никога няма да изчезнат.

Какво за тъпите рушлямски тролчета? Да, така си е за съжаление! Те не могат да осъзнаят колко са жалки и смешни!

Tъп си ти като си мислиш че черната патка отзад, те прави по вървежен