Сезонът, в който Шуми и "Ферари" обезсмислиха Формула 1

Преди 20 години германецът спечели титлата след само 11 състезания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната ''смислена'' статия.Автора направил ли си е труда да гледа сезон 2003 - явно не и това че в сътезанието за голямата награда на Унгария Ферарито на Шумахер бе затворено с една обиколка от първия и стана шампион през иглени уши в последното състезание катоимаше напълно реален шанс да не стане шампион. .Поредната жълта статия в която пишещия не си е направил труда да провери основни неща и въобще коментира спорт от който или не се интересува или напълно не разбира същноста му- а именно че Формулата е технологична война и всичко е позволено.

Шуми е легенда, най-великия в този спорт!

Тото Волф, ти и чернилката сте срам, позор и пълно лицемерие.

И ти не си стока, ама ей на, търпим ти простотията!!!

пожелавам на Шуми да се въстанови и да седне още веднъж в болида на Ферари и да има сили да стане шеф на черните кончета.

Снимката с пурата... Вече не ги правят такива мъжете...

Най - големия за всички времена! И такъв ще си остане, а когато Мик вземе първата си победа ще крещя както крещях преди !

Има и други велики, не е само той

Да бе, така е. Аз говоря със сърцето си

Имаше късмет че беше сред любимците на всички и те го пускаха да е първи пред тях. Публична тайна е че в едно състезание Хил беше първи и получи нареждане да пусне тоя първи и той го пусна и Шумахер взе титлата

Култард е номер едно

Да. Такива ги вършеше Майкъл Шумахер - Владетелят на седемте титли, Превеликият! А и ъъъ... светила като Хил, Монтоя и Култард значително улесниха задачата му. Нека Бог му даде сили за още една победа - най-голямата.

Прав си. Но напълно спрях да гледам ф1 откакто на маймуна му дадоха най-добрата кола и започна да ос.ра всичко.

Да. Бях голям фен на формулата още по времето на Сена, после бях фен на Шуми и Ферари и въпреки всичко това беше сезона, след който завинаги спрях да гледам Ф1, наистина всичко се обезмисли. И все пак Ферари бяха феноменални!