17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом е "американос" , всичко му е позволено. Американските спортисти не ги лови никакъв закон - справка - лекоатлети астматици. Вземат си дрога-ама под лекарски надзор, и си бягат като хали. Сега един младеж,който ако седна ,и аз ще го бия на шах,си е намерил начин да мами. Щом е кравар - може.Да чухте световната федерация по шах, да го наказва? НЕ!!! Значи , утре кравар-бойс, може и пистолет да си носи.Че видите ли, има война в Украйна. Абе , знаех си аз , че Путин е виновен!!!

Ходи,ли през пет минути до тоалетната?

Не бе,това е номер на руснаците-справка Крамник-Топалов.

Според Карлсен само"шепа играчи" могат да са отпуснати и да го бият?! Ами може пък този да е от тази "шепа.

Това с вибриращите анални топчета започна като майтап от един онлайн стриймър. След това се повтори и преписа в стотици статии и едва ли не се представя като една от основните хипотези. След като не са го хванали на място с някакво устройство на турнира, където е победил Карлсен, няма как да се докаже нищо вече. Освен, ако сам не си признае, разбира се. Най-вероятно скандалът ще утихне, а потенциалния измамник няма да го канят по турнири, и животът ще си продължи.

Няма никакви устройства! Залата е електронно изолирана...

Карлсен "проговори" и не каза нищо. Поне нищо побече от това, което беше казал преди. И какви са тези приказки, че можел да каже някои неща само със съгласието на Ниман....Глупости.

Американците никога не лъжат. Техните успехи са благодарение на знанията и усиления труд който влагат. Те са супер хора и имат свърх човешки сили

Използва думата -вярвам , за да не носи отговорност . Нищо не е доказано .

Карлсен е пасивен гей с огромен задник !

Браво на Магнус! Някой трябва да повдигне върпоса. Let the sh1t hits the fan :)

С ваксината са му имплантирали чип.И сега се свързва с извънземните.

в кво го обвиняват тея...в това, че не бил концентриран, или в това, че не бил отпуснат...или в това, че обичайно...такива младоци като него немат шанс...хм

още ли ходи по покривите бе :)))))))