Шампионът Руис: Боксът ми спаси живота

"Килограмите ме депресираха, но сега съм победител", заяви щастливият боксьор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази победа е направена за да може да се завъртят коланите понеже агента на Уайлдър и Джошуа не могат да се разберат. Така Уайлдър ще може да се бие за коланите. Бокса и както много други спортове стана повече бизнес от колкото забавление

Да бизнес е , ама и Джошуа е човек, а не машина и не ми се струва да е супер добър! То и Кличко му даде победата. Не го удари като се клатеше и да приключи, ми чакаше се съвземе и хоп завъртяха играта. Ама в крайна сметка ние си пишем, те си стават милионери.

Честито на момчето! Радвам се за него.

прилича на уговорка

Браво на Анди

С този мач бокса го принизиха до нивото на тъпия кеч!

Пълна пародия.

Представям си как дебелия прави лицеви опори, скача на въже и тича на пътека по 2 часа. АБСОЛЮТНО НАЛАСЕНА РАБОТА. СПОРТА СТАНА ПЪЛНА ПАРОДИЯ.

Прилича?! Това кюфте верваш ли, че може наистина да бие гладиатор като Джошуа! Абсолютно нагласен мач.

"Дебелият" е доста талантлив боксьор, и да - прави всичко, което си описал, че и много повече. Това, че не е "изчистил" едни 15кг излишни не значи, че отдолу няма мускули. Фьодор Емилианенко да не би да имаше перфектна фигура в разцвета си, когато мачкаше всички?

Chetete Zviarat na Jack London

Нищо не е нагласено, победи си честно мъжлето ... Никой няма да се навие да губи милиони просто така ... Едно време през 1995-а наричаха Форман дядо, щото бил на 44 години и се върнал да играе. Сега поголовно има спортисти на по 42-44 и в бокса и в ММА. Но сега никой не ги нарича дедовци, щото времената се промениха. В теорияра на спорта се казва, че "физиологията на мъжа на 35 и 50 години е еднаква !!!" Това означава, че ако си бил на 35 добър спортист, то може до 50 да си даже и по-добър.

Прав си, но малоумниците не могат да го чатнат това и вярват в приказки...

Всъщност не той победи , а Джошуа се изложи , доста дълга почивка си е дал

Аз пък не вярвам в този мач. Парите погубиха всички спортове.

Егати и тъпото сравнение. Фьодор биеше всички наред. Хайде да видим тоя дебелак, кой ще победи от тук натам, като до сега е побеждавал само анонимници.