Шампионът Руис: Боксът ми спаси живота

"Килограмите ме депресираха, но сега съм победител", заяви щастливият боксьор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък не вярвам в този мач. Парите погубиха всички спортове.

Всъщност не той победи , а Джошуа се изложи , доста дълга почивка си е дал

Нищо не е нагласено, победи си честно мъжлето ... Никой няма да се навие да губи милиони просто така ... Едно време през 1995-а наричаха Форман дядо, щото бил на 44 години и се върнал да играе. Сега поголовно има спортисти на по 42-44 и в бокса и в ММА. Но сега никой не ги нарича дедовци, щото времената се промениха. В теорияра на спорта се казва, че "физиологията на мъжа на 35 и 50 години е еднаква !!!" Това означава, че ако си бил на 35 добър спортист, то може до 50 да си даже и по-добър.

Chetete Zviarat na Jack London

Представям си как дебелия прави лицеви опори, скача на въже и тича на пътека по 2 часа. АБСОЛЮТНО НАЛАСЕНА РАБОТА. СПОРТА СТАНА ПЪЛНА ПАРОДИЯ.

"Дебелият" е доста талантлив боксьор, и да - прави всичко, което си описал, че и много повече. Това, че не е "изчистил" едни 15кг излишни не значи, че отдолу няма мускули. Фьодор Емилианенко да не би да имаше перфектна фигура в разцвета си, когато мачкаше всички?

Егати и тъпото сравнение. Фьодор биеше всички наред. Хайде да видим тоя дебелак, кой ще победи от тук натам, като до сега е побеждавал само анонимници.

Пълна пародия.

С този мач бокса го принизиха до нивото на тъпия кеч!

Браво на Анди

прилича на уговорка

Прилича?! Това кюфте верваш ли, че може наистина да бие гладиатор като Джошуа! Абсолютно нагласен мач.

Честито на момчето! Радвам се за него.

Да бизнес е , ама и Джошуа е човек, а не машина и не ми се струва да е супер добър! То и Кличко му даде победата. Не го удари като се клатеше и да приключи, ми чакаше се съвземе и хоп завъртяха играта. Ама в крайна сметка ние си пишем, те си стават милионери.

Тази победа е направена за да може да се завъртят коланите понеже агента на Уайлдър и Джошуа не могат да се разберат. Така Уайлдър ще може да се бие за коланите. Бокса и както много други спортове стана повече бизнес от колкото забавление

Прав си, но малоумниците не могат да го чатнат това и вярват в приказки...