Коментари - Шампионите при президент и премиер, позволиха парад по улиците на Рим (Снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова много мангали събрани на едно място не бях виждал отдавна...добре, че е само на снимка, че иначе вонята е непоносима.

Жалкото ти коментарче е докладвано и моля ти се къпи се по-често,че напрова не се траеш.....

Ей, яд ли те е! Жабари може да сме ама сме заедно. Единен народ. А вие сте едно кълбо от злоба и завист. Това ще ви унищожи. Forza Italia!

Мощно ги подпряха жабарите на финала. Спестени два червени картона и подмината чиста дузпа за англичаните. Ама то си е така още от едно време, подпирачка яко за циганьорите...единствената им титла досега беше след като ги пращат на финал с жребий...победители с ЖРЕБИЙ на полуфинал...след това световното 94-та, пак на полуфинал срещу Бългрия, пак бутане и несвирена 100% дузпа за нас..и още колко случая помня...вечно ги бутат тия зализани мургави симуланти.

Днес е славна дата за футбола!На 13.07.1994г. велика Италия на този ден разсипа и изхвърли дивите уйгундури водени от олигофрена"чичо Митко-Мировянеца"!Grazie Italia per tutto!

някой от уйгундурите да не ти го тури, че тогава да видиш какъв паметен ден ще е...цял живот ще го помниш, продажен мишок такъв. Марш да ядеш жаби в гетото!!

Англия не игра зле, но ако имаше справедливост, въобще не трябваше да е на този финал.

Явно пича бере ягоди 3 месеца в Англия и вече се мисли за поданик на крилицата нищо,че спи в една стая с още трима индийци и събира по цяла година пари да си купи таратайка с ляв волан.....

Що си мислиш че България можеше да стигне донякъде! Горкия колко заблуден!

На снимката при президента се вижда и тенисистът Матео Беретини, който е подгласник на шампиона Джокович от "Уимбълдън"

Нека се радват, заслужиха го

Абе спри се, бе ей...катун досаден такъв. Какво се вреш навсякъде, коментирай си там за противния ти отбор.

Добре, че ковида не работи в този случай.