Шампионка от ансамбъла се отказа от спорта

18-годишната Теодора Александрова получи тежка контузия през април 2018 г.

Обратно в новината

Коментари - Шампионка от ансамбъла се отказа от спорта | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра причина за поредната изява и самонатрапена реклама на простакелата Илияна Раева.

Една се омъжва, друга напуска, но не са никак за оплакване бронзовите златни момичета. Какво му е лошото на 20 години да си с доживотна пенсия, която съвсем не е минимална и вероятно ще се индексира. Другите българи да работят безотказно до 65 години и накрая я доживеят , я не до мизерна пенсия. ОТВРАТ!

важното е, че има яка пенсия на 18 г, а хора с по 40 години трудов стаж нямат и на една трета пенсии!

Браво,на момичето! Здравето е най - важно и когато някой те подтиква да злоупотребяваш с него,трябва да се спасяваш. Тепърва й предстои да става майка и съпруга.Трябва да се съхрани!Аплодисменти!

Ами ако беше се трудил колкото тях можеше и ти да си се уредил с пенсия, но ти вероятно си някой бай ганьо в петък вечер седнал със салатка и ракиика и чакащ мега яката индексирана пенсия.

С малката подробност, че Теодора няма да получава пенсия. Такава получават само спортистите, спечелили олимпийски медал. Стига сте подвеждали хората!

Пожелавам здраве и повече късмет на това младо момиче. Дано да има подходящ характер, така че да не страда излишно и да си отрови живота от това стечение на обстоятелствата. Имам дъщеря на нейната възраст и ми беше много симпатична.

Това е game theory приятелю, той и президентът има пенсийка, офисче и секретарка, ама колко президенти имаме?

Що не се осведоми малко по-добре!

То вярно, че този спорт е само за жени, но не мога да разбера във федерацията само "пу.ки" ли работят, та толкова не могат да се отърват от Илияна Раева. Същество без висше образование, простакеса, което не спира да бъде на всяка манджа мерудия ... та не беше Биг Брадър, та не беше Денсинг Старс, та не беше "Куинито на баба" ...

Два цитата от президентката на федерацията: "Доколкото знам, Теодора Александрова се е отказала и няма да тренира с ансамбъла" „Другата състезателка от ансамбъла Елена Бинева се възстановява добре". Какъв президент е Илияна Раева с такъв прост изказ спрямо състезателки? Очевидно или не е запозната, или просто си е проста. Доколкото съм я виждал и слушал, залагам и на двете.

Не знам защо художествената гимнастика произвежда такъв тип жени?! На вид, уж симпатични, а отвътре - кухи. Сигурно, защото са твърде заети да повтарят едно и също движение милион пъти и затъпяват. Пропускат много житейски уроци и това ги осакатява интелектуално- Раева и Робева уж за врагове, а всъщност са като едноячни близначки.

Така е. В моя вход има една гимнастичка и е тъпичка и доста нахална. Макар, че има стройно тяло. За съжаление обаче, нещата не се изчерпват с това колко готино е тялото.

Ти що не стана олимпийски шампион? Няма да издържиш и два дена тренировки.

Много съжалявам, че няма да гледаме повече Теди. Тя е истинско злато. Успех в живота, прекрасно момиче и дано да размислиш!

А тук дори не става дума за бронова олимпийска медалистка... Това момиче е от следващия ансамбъл.

Айде и тук... Това момиче не е бронзова олимпийска медалистка, от следващия ансамбъл е.

Това е най-добрата работа. Получих първия месец € 27936 за работа 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го изпробвах. Потенциалът с това е безкраен. Това е което правя.....>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m

Кво триете бе майка няма да стаца майка няма да става