17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никак не е лесно да си един от най-добрите в спорта. Хората често не си дават сметка. Затова и се дразня как българите толкова хейтят някои от най-успелите ни спортисти! Не се предавай, Биляна! Колкото и кофти да се чувстваш, ще дойдат и по-добри дни! Никога не го забравяй това!

Не е важно само да се гордеем с медалите им, а също да помислим през какви лишения и трудности минават. Всичко се отразява на психиката. Дано това младо момиче се възстанови напълно!

В този коварен месец май причината най-вероятно е несподелена любов :(

Не вярвам причината да е смъртта на майка и. Може би наистина е намесен мъж.

се нуждае от здрав....... мъж, а не от тепих!

Да не би ти да си здравия мъж?

От Караджата, направо...

Пожелавам и бързо възстановяване - физическо и психическо! Всичко в този живот е поправимо - само смъртта не!

Жалко, че има толкова безчувствени коментари

много са си готини безчувствените коментари... изпълват с ироничност здухания ден ;)

Твойто клони към шизофрения вече.

Мда! Некадърници! Истинският самоубиец се беси, това със самозаколването е аматьорщина.

Значи ти може да станеш истински самоубиец ?

Я ни го демонстрирай убавецо...

младите Български надежди умират една по една.....

ХОРА НЕ СЕ САМОУБИВАЙТЕ ГРЯХ Е

Кой го казва ???? В някои култури е въпрос на чест.

не и в българската. ако визираш японци и китайци, е въпрос на чест само в определени ситуации, иначе се счита за грях и страх.

По дължина не по ширина

Кураж дете. Щом си шампион ти си боец не се предавай.

Сбъркала си, но кой не греши? Кураж и никога повече не се отказвай от жи вота, мило момиче!

Единствен смислен коментар!

Следстероидна депресия.

Майтап си мислите,ама е точно така.

Не е майтап. Пост стероидната депресия е ужас. Комбинирано със загубата на майка и, както и чувството за неудоволетвореност от живота, който води.

в "Митът за Сизиф" пише: Има един-единствен действително сериозен философски проблем — самоубийството. Да преценим дали си струва, или не, да бъде живян животът, означава да отговорим на основния въпрос на философията. Останалото, дали вселената има три измерения, дали духът има девет или дванадесет категории, идва по-късно. То е само забава; по-напред трябва да се отговори.

Хубав коментар... Живота има смисъл само и единствено заради самият живот. Смисълът му е във ВЪЗПРОИЗВОДСТВОТО !!! Ако живота не може да се самовъзпроизведе (размножи) то няма да има никакъв живот !!! Така че - смисълът на живота е да имаш ДЕЦА !!! Всичко друго е бошлаф

Освен да имаш деца е добре и да си поживееш малко- да попътуваш, да видиш свят, да си направиш кефа. А не само да кудкудякаш гордо колко деца си отгледала, превръщайки се междувременно в скот. Защото не сме зайци, мишки или хлебарки, чиято Единствена цел е да се възпроизведат.

първо са децата. Иначе, си прав.

Спрете с негативните новини! Какво ни интересува съдбата на някаква млада бг надежда? Искаме да разберем с каква пола е била Мегън вчера и дали принц Хари е погледнал накриво брат си. Искаме да четем за Кимчето Кардашиян!

Пък аз искам да разбера дали Гала, обичайно пак е сгафила в ефир! И дали Слави ще прави партия?...

За мегън не знам, но вчера кити блестяла с кремава рокля, можете ли да си представите. Срам ме е да си призная, но за пръв път чувам за тази българска, съвсем млада шампионка....Кураж, дете!

не позволявайте на децата си да се занимават професионално със спорт.нямате си на идея какъв гнусен бизнес е това. по гнусен е от порното...знам го от опит, ама е мн дълго за обяснение.

Със сигурност е така.Имам бивш национален състезател в семейството. Тренирайте си за здраве, чувствайте се добре, възпитавайте децата си да живеят със спорта, но професионален спорт - НИКОГА!

Абе аз съм към 40 и след като си замина майка ми не знам на кой свят съм. Това направо те изкъртва, като жив мъртвец си, много добре мога да си представя как някой по чувствителен не издържа на напрежението. Спортистите са свикнали след напрежение да следва отпускане, само че това в случая няма как да стане, майка и няма да се върне.

Кураж момиче. Има много хора които не познаваш, но те подкрепят и се надяват да победиш и в живота.

дано да се стабилизира бързо и да бъде щастлива - вкл с успехите си за България!!!

Само който е бил национален състезател живеещ в интернат, само той знае колко е гадно и как освен свръхнатоварванията в тренировките, нямаш нищо!! Ужасно е! Наистина трудно се приема от психиката.

Къде са спортните психолози къде са ?

спИртуват!

А, те са за след дъжд-качулка. Избиват се да коментират, но за съвети не ги търси.

Ще се оправи.Сгодна е и на жената и трябва як мАж.

Олигофрен.

Ти ли се предлагаш? А, мАжо? Я сега прати размери на канелката, да те видим колко си мАжж...

Скорошно оздравяване на момичето! Всеки човек има такива периоди, когато смята, че изходът е самоубийство.....в живота има и възходи и падения, но човек сам трябва да се контролира и управлява, иначе се измъчва, не е лесно да преживееш загубата на родител, но трябва да се върви по пътя.....

Майка и едва ли би искала смъртта на дъщеря си, по-скоро би се надявала дъщеря и да е щастлива и да има собствени деца - така е устроен светът.

и аз да изглеждах така...

Тъпанар .

Казал провинциалния Брад Питт от дело Чуйпетльово;) Я оди да издоиш козичките, пък може и да си легнеш с една от тях...;)

Сега и да изглежда по- мъжки, като спре със проф.спорт ще си влезе в норма.С всички тежкоатлетки е така- физически.А за характерите им, може да завижда всеки втори " мъж".

Няма нужда да съобщаваш тук че не ти става, че си грозен и никоя жена не ти пуска :)))