17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и аз да изглеждах така...

Скорошно оздравяване на момичето! Всеки човек има такива периоди, когато смята, че изходът е самоубийство.....в живота има и възходи и падения, но човек сам трябва да се контролира и управлява, иначе се измъчва, не е лесно да преживееш загубата на родител, но трябва да се върви по пътя.....

Ще се оправи.Сгодна е и на жената и трябва як мАж.

Къде са спортните психолози къде са ?

спИртуват!

Тъпанар .

Майка и едва ли би искала смъртта на дъщеря си, по-скоро би се надявала дъщеря и да е щастлива и да има собствени деца - така е устроен светът.

Само който е бил национален състезател живеещ в интернат, само той знае колко е гадно и как освен свръхнатоварванията в тренировките, нямаш нищо!! Ужасно е! Наистина трудно се приема от психиката.

Много, а много си тъпа и с лоша душа!

дано да се стабилизира бързо и да бъде щастлива - вкл с успехите си за България!!!

Кураж момиче. Има много хора които не познаваш, но те подкрепят и се надяват да победиш и в живота.

кАК НЕ ТЕ Е СРАМ! ИМАЙТЕ СТРАХ ОТ БОГА/ВСЕЛЕНАТА ИЛИ ТАМ КАКВОТО ИМА! ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА, ОСОБЕНО ЛОШОТО.

Абе аз съм към 40 и след като си замина майка ми не знам на кой свят съм. Това направо те изкъртва, като жив мъртвец си, много добре мога да си представя как някой по чувствителен не издържа на напрежението. Спортистите са свикнали след напрежение да следва отпускане, само че това в случая няма как да стане, майка и няма да се върне.

Абсолютно съм съгласен с теб. Много точен коментар.

не позволявайте на децата си да се занимават професионално със спорт.нямате си на идея какъв гнусен бизнес е това. по гнусен е от порното...знам го от опит, ама е мн дълго за обяснение.

Спрете с негативните новини! Какво ни интересува съдбата на някаква млада бг надежда? Искаме да разберем с каква пола е била Мегън вчера и дали принц Хари е погледнал накриво брат си. Искаме да четем за Кимчето Кардашиян!

в "Митът за Сизиф" пише: Има един-единствен действително сериозен философски проблем — самоубийството. Да преценим дали си струва, или не, да бъде живян животът, означава да отговорим на основния въпрос на философията. Останалото, дали вселената има три измерения, дали духът има девет или дванадесет категории, идва по-късно. То е само забава; по-напред трябва да се отговори.

Олигофрен.

Пък аз искам да разбера дали Гала, обичайно пак е сгафила в ефир! И дали Слави ще прави партия?...

Следстероидна депресия.

Със сигурност е така.Имам бивш национален състезател в семейството. Тренирайте си за здраве, чувствайте се добре, възпитавайте децата си да живеят със спорта, но професионален спорт - НИКОГА!

Ти ли се предлагаш? А, мАжо? Я сега прати размери на канелката, да те видим колко си мАжж...

Казал провинциалния Брад Питт от дело Чуйпетльово;) Я оди да издоиш козичките, пък може и да си легнеш с една от тях...;)

Сбъркала си, но кой не греши? Кураж и никога повече не се отказвай от жи вота, мило момиче!

Кураж дете. Щом си шампион ти си боец не се предавай.

Сега и да изглежда по- мъжки, като спре със проф.спорт ще си влезе в норма.С всички тежкоатлетки е така- физически.А за характерите им, може да завижда всеки втори " мъж".

По дължина не по ширина

А, те са за след дъжд-качулка. Избиват се да коментират, но за съвети не ги търси.

ХОРА НЕ СЕ САМОУБИВАЙТЕ ГРЯХ Е

Преди време докараха в спешното пациент-самоубиец с неправилно прерязани вени. Казах му на шега - не се реже така, а така и показах как е правилният начин. Превързахме пациента и го изписахме. След 1 час го доведоха с правилно прерязани вени, този път не го спасихме.

младите Български надежди умират една по една.....

Майтап си мислите,ама е точно така.

Мда! Некадърници! Истинският самоубиец се беси, това със самозаколването е аматьорщина.

Жалко, че има толкова безчувствени коментари

много са си готини безчувствените коментари... изпълват с ироничност здухания ден ;)

Като си идиот. Това би трябвало да ти тежи на съвестта. Но и затова сигурно нямаш толкова акъл.

Значи ти може да станеш истински самоубиец ?

Ти не си никакъв доктор :) От IP-то ти се вижда откъде си и кой си :))))

Няма нужда да съобщаваш тук че не ти става, че си грозен и никоя жена не ти пуска :)))

Пожелавам и бързо възстановяване - физическо и психическо! Всичко в този живот е поправимо - само смъртта не!

се нуждае от здрав....... мъж, а не от тепих!

Да не би ти да си здравия мъж?

От Караджата, направо...

Твойто клони към шизофрения вече.

Я ни го демонстрирай убавецо...

Хубав коментар... Живота има смисъл само и единствено заради самият живот. Смисълът му е във ВЪЗПРОИЗВОДСТВОТО !!! Ако живота не може да се самовъзпроизведе (размножи) то няма да има никакъв живот !!! Така че - смисълът на живота е да имаш ДЕЦА !!! Всичко друго е бошлаф

Не е майтап. Пост стероидната депресия е ужас. Комбинирано със загубата на майка и, както и чувството за неудоволетвореност от живота, който води.

Кой го казва ???? В някои култури е въпрос на чест.

Освен да имаш деца е добре и да си поживееш малко- да попътуваш, да видиш свят, да си направиш кефа. А не само да кудкудякаш гордо колко деца си отгледала, превръщайки се междувременно в скот. Защото не сме зайци, мишки или хлебарки, чиято Единствена цел е да се възпроизведат.

За мегън не знам, но вчера кити блестяла с кремава рокля, можете ли да си представите. Срам ме е да си призная, но за пръв път чувам за тази българска, съвсем млада шампионка....Кураж, дете!