17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният некадърен, слабохарактерен путьо......светът се напълни с подобни за последните 30 години.

Може ли да не знаете, че преди това Рамос умишлено контузи и него, при което той получи комоцио и затова допусна тези грешки на финала. И оттогава психиката му се срина, а това е най-важното за един вратар.

Дойде времето за реванш, Господ си знае работата! Този път грeшки няма да има. Отборът на Ливърпул излиза крайно мотивиран предвид финала от преди 4 години и с много повече опит зад гърба си. Време е за седма купа, we conquered all the Europe an we never gonna stop...! COME ON YOU REDS!!!

Жалко, че го няма Рамос да контузи Дюнера Салах, но Каземиро може би ще се заеме този път.

Жалко е, че не е разбрал колко силна нужда има от психологическа помощ! Виж, друго е ако си Ники Михайлов и баща ти е Боби турбото... а, Михайлов исках да кажа! Два пъти влизаш в спортните куриози на Евроспорт, ама нали тати си е тати, пак си титуляр в най-големите отбори в страната и си със самочувствие на ненадминат вратар.

Клоп е пълен гадняр. Защо праща Кариус под наем в убити отбори? Защо не му даде шанс за реванш? Като го закотви на пейката или го изпрати в някакви анонимници Унион, той допълнително срива психиката му

В Англия фенове могат и да го убият. Той трябваше сам да иска да се махне от там.

За си отиде сам, но парите... :) Тези пари ние за 3 живота не можем да изкараме...

Кариус трябва да отиде на психолог. Такава травма не може да се излекува като си намериш нов отбор

Не знам защо пропускате един много важен факт. След умишленото контузване на Салах, Рамос нарочно се сблъска и удари главата на Кариус, от което той получава сътресение (което се разбира в последствие). Точно това е обяснението за безумните му грешки във финала! Та свинята-бларина Серхио си свърши "перфектно работата" като извади двама основни играчи на противника от строя! Какъв спортсмен само! Пример за подражание! Може да се пробва в ръгбито, дано не със същия успех!

Дори е спорно дали има нарушение на Рамос срещу Салах: https://youtu.be/mi7fXtGTwbc И защо е там ръката на Салах?

Кьорав ли си? Не виждаш ли, че Рамос нарочно го държи през цялото време за ръката, след което се извърта и му прави класически суплес, за да му извади рамото НАРОЧНО!

Директно държане има само в един момент в началото от Салах. Пречи съдията да се вижда добре на видеото тук. Другото е възползване, че там му е ръката. Но в нито един момент няма държане от страна на Рамос.

Иначе на финала на Евро 2008 Испания-Германия 1:0, испанците си бяха много по-добри. Но голът на Торес, бе след като хвана за ръката Лам пред него и се изстреля напред и забави лекичкият Лам. И какви бяха коментарите за това после - никакви! Едва ли някой тук ще го е чул. https://youtu.be/NAQpPjsN9Ns?t=226 В посоченото време, но трябва да гледаш внимателно. Помня, че директно си го хвана с длан и пръсти, и го изтегли и си даде тласък. Коментари са това по медиите - 0.

Нарочно не е било. Рамос си е такъв просто.

че съм гледал 7 финала на Реал в ШЛ - спечелиха всеки един и са в серия от седем поредни спечелени (Милан имат общо 7 в историята си и са втори след Реал по трофеи в КЕШ/ШЛ). Бяха и аутсайдери - през 1996г с Юве, после с малко, но бяха такива според букитата и с Ливърпул. Изоставаха с Атлетико и Рамос ги уби. В следващия Атлетико играха по-добре, но Реал по инерция пак си взе мача, нищо, че едва ходеха в продълженията. Ливърпул започна ударно и Реал пак ги уби, като след контузията на Салах на терена имаше само един тим - Реал. Спечелени 13 от 16 финала. Такова нещо като процент го няма в нито един сериозен спорт от никой. Рамос за мен не е искал да контузи Салах нарочно така, просто египтянинът до последно не се пусна. За Кариус също е спорно, че Рамос го е целил да се получи така. Без значение кой как се е представил финалите в ШЛ започват с 1-0 за Реал.

Пий си хапченцата, мейт, явно не си добре! И махни ривалските очилца, че не можеш да гледаш неутрално на нещата. Много правилно ти го е написал човекът, но няма как да го осъзнаете с промитите си мадридски мозъчни клетчици!

Авторът на тези статии има добри писателски умения. Надявам се, че пише и извън спорта, защото има потенциал за много повече!

Според мен и без него бе по-вероятно да бие тогава Реал. Много повече опит и Ливърпул не бе израсъл достатъчно тогава. Където се майтапеха с химна на Ливърпул, "никога няма да вървиш сам", че трябва да се допълни, "ако не се казваш Лорис Кариус". Иначе той е бил в школата на Ман Сити. Сега финала е неясен. Ливърпул са много по-силни от тогава, но Реал никога не може да се отписва.

Онзи мач просто го срина. Още, когато видях грешката му при попадението на Бейл разбрах, че всичко с Кариус приключи.