Лудогорец си тръгна с уплаха от Дъблин след много нерви и загубен мач

Разградчани продължават напред в Шампионска лига, но с неубедителна игра

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е като да играеш уреден мач с купен съдия. Домуса се самозалъгва, че има отбор.

ЛУДОГОРЕЦ: 1. Падт, 3. Недялков, 24. Вердон, 32. Пластун, 21. Камичник, 95. Каули, 7. Сантана, 23 Кафумана, 11. Десподов, 19. Сотириу, 37. Текпетей Много българи в тоя Лудогорец.... Ако вземат да пуснат малко чужденци, може и да бием!

Аз прочетох само едно българско име.

2 са - Недялков и Десподов !!!

Две бяха

Четете по внимателно

Тоя съдия съдийстваше толкова зле, че и купен да беше по щеше да се засрами

Афролудогорците за малко да провалят отбора - ритаха се, блъскаха се, въргаляха се по земята след всеки сблъсък, а онзи Тейсаку ли какъв е направо налиташе на бой. Накрая като ги изкараха малко живна отбора.

Аз такова съдийство и в бг не бях виждал. Изнерви мача до краен предел. За едно и също дава жълт за лудогорец и не дава въобще фаул срещу ирландските селяни

Ми като те ритат и съдията се прави на сляп или чака 5 минути да отсъди нещо нормално.

Публиката няма да я коментирам, все нас ни плюят ама тия бяха по големи неандерталци от тези във В група у нас.

Лудити има задачка да стискат дупе и да забъркат катеначо с подложен бетон. Да ти евем и треньора и шимунджата смотан!!! Лудогорец никога не са го можели това. Скъсаха ми нервите!

ами върви чети българските имена в кочината,ще те заболят очите от четене

Лудогорец игра прилично в първите и последните 10 минути. Другото бе мъка. Добре, че накрая ирландците се отвориха и получиха гол. Съдията не заслужава коментар.

Кой се интересува от небългарският отбор? Защо ни занимавате?

пет жълти картона за афролудогорците срещу нито един за ирландците сигурно има световен съдийски заговор срещу великия великия отбор Лудогорец щото все той ше е световен шампион

абе то и в националния отбор е така, завиждат ни за великия футбол. този десподов игра ли щот много не се разбра от заговора на съдиите

В четвъртък ще излязат "грандовете", преброй и там колко са българите хаха. Ако не са в предфалитни състояния и там няма да има един Българин. Виновни са школите, които продължават да си бутат децата на връзкарите и кадърните ги тикат в ъгъла.

Ти като не си гледал мача що коментираш.

Ти като не си гледал мача що коментираш.

И 3 за ирландците за същите фаулове трябваше да са най малко 6, ама къде видим къде не видим

Ти щото си руска курва.

много точно, в бг първенството почти липсват българи - това трябва да спре

Ето так се степенуват:: ТЪП( Хамалин), по- ТЪП( Боксьор), Най- ТЪП ( ФУТБОЛИСТ).. НЕ се занимавай с футболисти.... Българската Армия , Васил Левски , Христо Ботев и са убивали такива Предатели като Домусчиев от Лудогорец , Наско Сираков, Мъъри Стоилов, Гриша Ганчев, Боби Михайлов, Лечков и всякакви негри- маймуни и са ползвали парите им за Освобождението от Мюсюлманско РОБСТВО.. Маймуните, които ДОМЪКВА Домусчиев, после ОБИКАЛЯТ из цяла България.. Така че , за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ, ако искаш да имаш Бизне,с Пари и Работа, трябва някой да УТРЕПЕ Домусчиев и маймуняците които е домъкнал...

Май май не е пълно с кюлчета.

Много си тъп. Лудогорец продължава напред. Съответно ще има и пари.

Ти си бая по-тъп от всички изброени.

Що? В ков първенство има повече българи?

"Разочарова феновете си"... разочарова кое? Освен шмъркащото гелосано селянче, урвата му и брат му, други фенове има ли този държавен проект?

Слаба журналистика чак не може да скрие ненависта си журналистчето ако бе Левски или ЦСКА щяха да са фермани хвалебсттия боли ме за Лудогорец дразни ме ниското ниво на журналистика

преместих си го .

ще победят отбора на наркомана

Я виж мачовете с Гибралтар и Македония…по 11българи играеха и равенство с Гибралтар правим

ДОТУК БЯХА лайногорец..ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ

марули! А съдията италянски гей

То на нашите о(т)бори все съдията им е виновен мдааааа.

Чета коментарите, на делиорманските "кремвирши" съдията им бил виновен, че пак се изложиха зверски. Ами то това да не са купените от Думуз бей БГ съдии? Айде Динамо ще изклеца зверски ре3аците, то е ясно!

Що пък слаба?! Просто обективна. Безобразно се представи Лудогорец, нищо че продължава напред. Срамно е с такава игра да се преставяш и да продължаваш.

В четвърттк ще ги видим лефски

Ти гледай сега какво ще направи ,,ВЕЧНИЯТ ЛЕВСКИ'' от герена,когато държавицата БГ/ЧРЕЗ ,,ФЕНОВЕТЕ'' ШИШИ,ЧЕРЕПА,БРАТЯ ГАЛЕВИ И ДР.ПОД./ му изплати задълженията.Тогава в БГ ще има ЛЯФСКИ шампоан,ляфски шампоан,ляфски,ляфски,ляфски ШАМПОАНННН УУУЛЛЛЛЛЕЕЕЕЕЕЕ.

ЛУДОГОРЕЦ: 1. Падт, 3. Недялков, 24. Вердон, 32. Пластун, 21. Камичник, 95. Каули, 7. Сантана, 23 Кафумана, 11. Десподов, 19. Сотириу, 37. Текпетей....... ☺♂☺☺☺☺☺☺

Това въобще не е черно тото, ама хич. И хората още я гледат тази игра.

"Лудогорец" въпреки че продължава да е най добрият и успешен български отбор за последните 11 години, вече не е това, което беше до преди 3-4 години. Тогава беше удоволствие да наблюдаваш мачовете му - и вътре, и на вън. Беше си направо щоу! Правеха луди мачове. Спомнете си как на националният стадион в София, Кози Моци спаси дузпа, и после сам вкара такава . И класира отбора за Шампионската лига. Еуфорията (на националният стадион) беше голяма. Само че забележете колко пъти употребих думата "беше". Добрите години на "Лудогорец" отминаха. Поговорката гласи "С каквито се събереш, такъв ставаш". След 11 шампионски години в българското първенство, най накрая и те се превърнаха в отбор на нивото на останалите отбори у нас. Приличен за българското първенство, но посредствен в международните турнири.

В БЪЛГАРИЯ има само един БЪЛГАРСКИ ОТБОР и това е ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ. БЪЛГАРИЯ мрази фесовете и резняците от Рязанград в БЪЛГАРИЯ може и с кремвирши да станеш 111 пъти шампион в Европа - НЕ.

.....рев на некадърната синя паплач!

Абе пикльо, "Лудогорец" са в 3-ят кръг на шампионската лига.! Всеки отбор мечтае за такова "излагане"!!! Кога сините идиоти и оранжевите хибриди са били там? Помниш ли?

Та кой е този отбор? Евроидиотите ли?

Ирландски цигани. Трябваше да ги трепеме тука.